Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kimse kalbini kırmadı canım. Çözüldü sorun. Jou nun en son yazdığını okumadan yazma lütfen.
Ben seni bırakmıyorumki sen gayetde spor başkanımsın benim

Aayyy bonccuuukkk nekadar cocuksun yaa cocukça hareketlerin suan amaaann rahatsız olduysan ben giderim sen kall gerek yok gercekten
Çocukça davranan ben miyim sen misin ben anlamadım senden başka kimse hazırlığa alındı diye bu kadar tepki vermedi. Kimssenin hayatını bilmiyorum ama herkese cevap verebiliyorsun. Ama menü yazmaya gelince yapmıyorsun konu o. Senin gitmeni istemedim. Çocukçaysa cevap vermezsin olur biter. Kimseye saygısızlık etmek istemedim bu zamana kadar. Büyüğümsünüz diye hep düzgünce konuşmaya çalıştım.
Hayırdır ne bu sinirki ve begenmedim atmıssın sana şuan dicek bise bulamıyorum
Evet beğnmedim attım çünkü çok emek verdiğim şeyle ilgili çocukça dedin. Reglin gelmedi diye hıncını benden çıkarmışsın gibi hissediyorum.
Hepsini okumamış
Hepsini okudum her zaman olduğu gibi. Kimseye hak geçmesin diye her zaman yaptığım gibi. İşi ciddiye alıp sabah akşam tek tek kontrol ediyorum gerçekten. Hak etmediğimi düşünüyorum dediğin şeyleri. Özür bile dilemeyip söylemedim say demişsin. Söylemedin sayamam ki gördüm sonuçta ben onu elim ayağım buz kesti bir anda hele senden hiç beklemiyordum çünkü. Desen ki bir anlık sinirle söyledim tamam diyeceğim hala ne bu sinir diyorsun çocukça hareketler diyorsun. Ben gerçekten uzatmak istemiyorum

Evet beğnmedim attım çünkü çok emek verdiğim şeyle ilgili çocukça dedin. Reglin gelmedi diye hıncını benden çıkarmışsın gibi hissediyorum.
Peki yani regl olmasa daha kotüsü olabilirdi diyosun yanii arkadaşların ısrarıyla kıramayıp devam ettim inanki devam edemezdim
Bianlık kirıldığımla kaynaklıydı canım o

28.12.2024
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma
Kahvltı Öğle yemeği bir Arada 15.00
2 dilim karabuğday çavdar ekmeği, 2 tk sürülebilir çikolata, 1 kk peynir, 4 yeşil zeytin, salatalık
Akşam Yemeği 18.30
1 kase mercimek çorbası, 4 sıkım çiğköfte bol yeşillik , 1 bardak ayran
Ellssa arke bluegreeneyes
2 lt su

Anladım canım. Tek perşembe ise alalım listelere
Oh
Hamur bezeleri çok tatlısın
Bütün yıl eksi gelelim

Pazartesi salı çarşamba cuma bildirim yapmıştım, perşembe de cumanın hazırlığından yazamamışım

Kuralların olması bence güzel hepimiz bir emek veriyoruz zaten bu kurallar bizim istediğiniz noktaya varmamızı hızlandırıyor

Emekleriniz ve sabrınız için de kendi adıma telekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…