Ben sevmedim onu tuzlada sevmedjm hamileykende tükettimöfff şimdi bol limonlu tuzlu ayva yedim daha önce neden böyle yemediğime kızıyorum yaww
Ben sevmedim onu tuzlada sevmedjm hamileykende tükettim
Ay ne bileyim, kafamda mi kuruyorum yoksa bütün belirtiler birbirine mi benziyor anlamıyorum ama çok endişeliyim biran önce regl olsam da kurtulsamSağol conemm
Öyle olsa belirti olurdu illaki ya
Aşk olsun öyleyim zatenAbooovvv kızzz ben seni niye gencecik bi kızçe düsundümki
Test yap en azından canım.Ay ne bileyim, kafamda mi kuruyorum yoksa bütün belirtiler birbirine mi benziyor anlamıyorum ama çok endişeliyim biran önce regl olsam da kurtulsam
Kız sen menü paylaştın, bu saatte ne ayvasıöfff şimdi bol limonlu tuzlu ayva yedim daha önce neden böyle yemediğime kızıyorum yaww
Oyyy kıyamam ben sana, demek ki burayı çok istiyormuşsun
Ayy hiç de bilmem regl için ne yapılacağını. Benimki hep erkenden gelirdi.
Buna ne emoji koyacağımı bilemedim valla, hayırlısı olsun diyeyim bari
Gaza da gel bize de gel
Kan grubun A olabilir miİyi ki tıkamış bidenem, en azından vücut yokluktan onu yakacak yarına kadar. Bak bu saatten sonra yersen o çirkin pembe kimonoyu giymek zorunda kalacaksın unutma
Bana da yaramıyor, içince karnım şişiyor resmen.
Ben iyi kapattım benceNeyse gün bitmek üzere kaptanımm inşallah yarın daha dengeli bir gün olacak
Kan grubun nedirTamam canımm sağol yapayım ben de
Yok canım ya ne bekarı40 yaşındayım, evliyim 12 yaşında bir danam (oğlum) var. Reglim iki kere gecikti onlarda da hamileydim
İnşallah canım
Ben de akşam yediğin kabak çekirdeğine çok ayar oluyorum. Sen neden akşam yiyorsun bir de tuzludur o28.12.2024 Cumartesi
Tam anlamıyla bir cumartesi menüsü oldu ama bütün hafta boyunca tabii ki telafi edeceğim
10.00
3 tane
2 yumurtadan sucuklu yumurta
4 zeytin
3 dilim peynir
1 çarliston biber
12.00
1 portakal
18.30
Türk kahvesi
3 parça çikolata
19.30
1 kase kabak çekirdeği
Su: 1,5 lt
Spor: 7.374 adım
Eki Görüntüle 3528075
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Jou canımm gözün cumartesi menüsü görsün
Bu saatteöfff şimdi bol limonlu tuzlu ayva yedim daha önce neden böyle yemediğime kızıyorum yaww
2 gün menü paylaşmadığın için alınmıştın ama önemli değil devam edebilirsin.Aaa ben neden hazırlığa alındım anlamadım ki
Lena kaptanım ve Ellssa kaptanımla birlikte kararlaştırdık bütün kuralları. Kurallar yazıldıktan sonra kimse sesini çıkarmadı. Bugün de önceki hafta da Ellssa kaptana sordum yapacak mıyız diye hazırlığa alayım mı diye o da kurallara uymayanları al hazırlığa dedi. Ciddiye alınsın kurallar dedi. Ben kafama göre yapmıyorum bir şey.Ve şunu diyeyim bende eski lerdenim burda yeni değilim elhan ve zipzip vardı ben hic boyle sey görmedim çocukca hareketlerBoncuk2307
Devamını bekliyoruzbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Ya ben cts bir öğün ödül yapamıyorum
Surekli yedim bugun
Yarin da ne ederim bilmiyorum
Sabah kadayifli muhallebi ile basladim yani devsmi ne olscsk ki
Spor da .2000 adım
Eki Görüntüle 3528107
Harika28 Aralık cumartesi menüsü
12.30 kahvaltı (bol ödüllü)
3 kaşık sucuklu yumurta, yarım patates kızartması, 4 dilim hellim peyniri, domates salatalık biber, 5 yeşil zeytin, çeyrek somun ekmek, şekersiz çay.
17.00 ara
1 tane yer kirazı kurusu (7 gram), 5 adet tuzlu fıstık
18.00 akşam
Yarım kase domates çorbası, 1 marul 2 sıkım çiğköfte (kendim yapmıştım)
Su 2 lt
Kitap 20 sy (şimdi okuyacağım,kitap bitecek) John verdon-aklindan bir sayı tut
Spor
Eki Görüntüle 3528119 5000 adım olarak kabul edilecek çünkü Leslie yaptım onu da üstüne saydı
Eki Görüntüle 3528120 bu da Leslie Boosted 30 dk
Ayrıca 45 sn Plank
Ellssa Boncuk2307
Kaptanım kusuruma bakmayın bütün gün bilgisayar başında bekledim, kahvaltımı saat 15.00 de yaptım. 3 tane ayrı tablo yaptım menü listesi dışında. Yemeğe davetliydim oraya gittim geldim karşılaştığım manzara pek iç açıcı değildi. Ben Lena kaptana yardımcı olmak istedim o da sağolsun kabul etti, isteyerek yapıyorum bir sıkıntı yok ama çocukça davranıyorum ben. O yüzden lütfen başka biri spor kaptanı olsun listelerle ilgilensin.YaBoncuk2307 nerdee
Boncukum gelmiş sen nerde kaldın2 gün menü paylaşmadığın için alınmıştın ama önemli değil devam edebilirsin.
Lena kaptanım ve Ellssa kaptanımla birlikte kararlaştırdık bütün kuralları. Kurallar yazıldıktan sonra kimse sesini çıkarmadı. Bugün de önceki hafta da Ellssa kaptana sordum yapacak mıyız diye hazırlığa alayım mı diye o da kurallara uymayanları al hazırlığa dedi. Ciddiye alınsın kurallar dedi. Ben kafama göre yapmıyorum bir şey.
Hayırdır ne bu sinirki ve begenmedim atmıssın2 gün menü paylaşmadığın için alınmıştın ama önemli değil devam edebilirsin.
Lena kaptanım ve Ellssa kaptanımla birlikte kararlaştırdık bütün kuralları. Kurallar yazıldıktan sonra kimse sesini çıkarmadı. Bugün de önceki hafta da Ellssa kaptana sordum yapacak mıyız diye hazırlığa alayım mı diye o da kurallara uymayanları al hazırlığa dedi. Ciddiye alınsın kurallar dedi. Ben kafama göre yapmıyorum bir şey.
Aayyy bonccuuukkk nekadar cocuksun yaa cocukça hareketlerin suan amaaann rahatsız olduysan ben giderim sen kall gerek yok gercektenKaptanım kusuruma bakmayın bütün gün bilgisayar başında bekledim, kahvaltımı saat 15.00 de yaptım. 3 tane ayrı tablo yaptım menü listesi dışında. Yemeğe davetliydim oraya gittim geldim karşılaştığım manzara pek iç açıcı değildi. Ben Lena kaptana yardımcı olmak istedim o da sağolsun kabul etti, isteyerek yapıyorum bir sıkıntı yok ama çocukça davranıyorum ben. O yüzden lütfen başka biri spor kaptanı olsun listelerle ilgilensin.
Ben zaten neredeyse hedefime ulaştım hepinize kolay gelsin. Burayı da sizleri de sayfayla ilgilenmeyi de seviyorum ama kimseye de kalbimi kırmasına izin vermek istemiyorum.