Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Adımları ekran görüntülü atıyoruz kızlar. Cezalarda ve yarışlarda kanıt şartımız var. Hafta arasında adım görüntüsü varsa cuma sadece sayıları toplayıp atabiliyoruz

Yarışlara sizin dışınızda katılım olmamış bu hafta
Canım istersen atabilirim ama katılım zaten çok azsa gerek yok gibi 🤷‍♀️
IMG_5730.jpeg

Sabahları içiyorum ben. Bazı günler ben de unutuyorum ama gerçekten faydalı oluyor. Bir de bol su gerçekten çok etkili
Acaba kullandığınız bromelain in markasını öğrenebilir miyim?

Canım Geçen haftadan 3 gün + gelme egzersizleri vardı. Sadece 1 günün görüntüsü var. 1 gün için Tek seferde 6 000 adım atılmış olması gerekiyor

Dün çekmiştim canım
Canım buna göre geçen haftanın 3 gün adımı tamamlanmamış. 1 uyarı geldi. Dikkat et yürüdüğün hafta kilo veriyorsun. 2 haftadır pek bir adım yok ve + gördük. Yürüyüşün hem Psikolojik hem fiziksel faydası çok. Her anlamda iyi gelecek
Chocolita Chocolita
canım ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak 1 2hafta izin istiyorum biraz toparlayıp geri geleceğim sohbete gelırım biraz ruhumu duayla zikirlerle yatistirmak istiyorum anksiyetem yokluyor ruhum sanki ceviz kabugunun içinde hersey üst üste geliyor gibi kilomdan iradesizligimden gına geldi stres oldukça yiyorum
Kendini nasıl daha iyi hissedersen lotusum. Çok ayrı kalmayalım iletişim halinde olalım.
Kendine hep şunu hatırlat, sen iyi niyetli düşünceli bir insansın. Kendini sorgulaman gereken senden kaynaklı hiçbir durumun yok. Elbetteki söylemekle olmuyor stres yükleniyoruz. Ama çareyi çok güzel yerde arıyorsun. Belki Rabbim bu hali sana sebep kılmış. Allaha yaklaşmak istiyorsun. Böyle hissetmeyedebilirdin. Çok şükret bu içindeki bağa lotusum ve güven.
Kızlar iyi akşamlar.
Tüp bebek sürecim şimdilik bitti yeniden döndüm 🥰
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Hoş geldin 🤎 hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
İyi Geceler 🌙
29 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

12.00 1 yumurta; 1 dilim peynir; turp, havuç ve kırmızı lahanadan salata

18.00 Balık, salata, 2 yk pilav

2,5 litre su

7427 adım 🏃🏼‍♀️ Chocolita Chocolita 💕 Bonus Bonus
Yarışa çok katılım yok ama olsun aslıcım yine katılan arkadaşlar hafta içinde adım atarken ekran görüntüsü de atsınlar. Bundan sonrası için yapalım. Hem sayfada görmek hepimizi motive ediyor ✨

Canım buna göre geçen haftanın 3 gün adımı tamamlanmamış. 1 uyarı geldi. Dikkat et yürüdüğün hafta kilo veriyorsun. 2 haftadır pek bir adım yok ve + gördük. Yürüyüşün hem Psikolojik hem fiziksel faydası çok. Her anlamda iyi gelecek

Kendini nasıl daha iyi hissedersen lotusum. Çok ayrı kalmayalım iletişim halinde olalım.
Kendine hep şunu hatırlat, sen iyi niyetli düşünceli bir insansın. Kendini sorgulaman gereken senden kaynaklı hiçbir durumun yok. Elbetteki söylemekle olmuyor stres yükleniyoruz. Ama çareyi çok güzel yerde arıyorsun. Belki Rabbim bu hali sana sebep kılmış. Allaha yaklaşmak istiyorsun. Böyle hissetmeyedebilirdin. Çok şükret bu içindeki bağa lotusum ve güven.

Yarışa çok katılım yok ama olsun aslıcım yine katılan arkadaşlar hafta içinde adım atarken ekran görüntüsü de atsınlar. Bundan sonrası için yapalım. Hem sayfada görmek hepimizi motive ediyor ✨
Amin canım teşekkürler 🥰 tartı günü ne zaman ? Tartıyı ne zaman atayım

Adım yarışına bende katılacağım

Merhaba güzel bayanlar
Dünün menüsünü paylaşmayı unuttum galiba
Sabah büyük bardak su + filtre kahve
Kahvaltı13.00
Sucuklu yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, 2 lokma reçel, 2 dilim ekmek
Akşam biraz geç yemek durumunda kaldım
Brokoli ve Karnabahar havlaması, 3 yk yoğurt
2 lt su
Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Selam kızlar.
Bugün oruçluydum.
Tabakta iki tane çiğ köfte görünüyor ama 4 tane yedim çiğ köfteye zaafım var 🤭🤭 dayanamadım 🫠
1 litre su içtim. İnşallah 2 litreye tamamlarım yatana kadar. Yarın da oruç tutacağım inşallah. Sahur yapmıyorum.

Eklentiler

• IMG_3545.jpeg
    IMG_3545.jpeg
    212,9 KB · Görüntüleme: 13
Bugünün menüsünü
Bugün yoğurt ve hurma diyetini cumartesiye kadar yapmayı planlıyorum ama bu kadar kati yapamam sanırım, akşam az salata eklerim bakalım inşallah yapabilirim. Çok uzun yıllar önce yapmıştım ve güzel sonuçlar almıştım, tekrar yapmaya karar verdim. Ama bu kez 2 öğün yapmayı planlıyorum. Sabah öğününü yapmayı düşünmüyorum.

İlk öğüne kadar bolca su, filtre kahve ve türk kahvesi Saat aralıklarını tam olarak hatırlayamıyorum
Saat 17.00
Büyük bir kase yoğurt ve azıcık salata
Hurma hakkımı Akşam çayın yanında tüketirim.
2 lt su
Lesli 45 dk yapıldı ( cezamın 1. Günü)
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Selam kızlar bende dün ve bugün yoğundum menü yazamadım dün
Pazar
Sabah
İki yumurta peynir zeytin domates salatalık bir ev poğaçası kabarmamış sert olanlardan :)
Bir dilim ekmek
Akşam
Patatesli tavuk
Bir kase spagetti
Su hatırlamıyorum spor 35 dk yürüyüş
Bugün su spor yok
Akşam tek öğün
Bir ev hamburgeri ekmek içi çıkarılmış
Bir parça Dubai çikolatası kızım yaptı

X