İyi ki tıkamış bidenem, en azından vücut yokluktan onu yakacak yarına kadar. Bak bu saatten sonra yersen o çirkin pembe kimonoyu giymek zorunda kalacaksın unutmaYaw ne didim sana canım çok çekti yaa bi tene ile durulur muama valla onun sonrasında bise yiyemedim kiz nasi tikandiysam taaa öğlen 1 de yedim düşün şimdi acıktım ama daha bise yemek yooook
Bana da yaramıyor, içince karnım şişiyor resmen.Ben bunu suya yapıcam. Soda bana yaramıyor çünkü
Tüm A gruplarına yaramıyor hatta
Oyyy kıyamam ben sana, demek ki burayı çok istiyormuşsun
Ayy hiç de bilmem regl için ne yapılacağını. Benimki hep erkenden gelirdi.
Buna ne emoji koyacağımı bilemedim valla, hayırlısı olsun diyeyim bari
Gaza da gel bize de gel
Beni bi yetisemedin hayvooo
Kızlaaaar hadi bakalım menüleri yazın unutmayın, ayrıca tüm kırmızı balıklara sesleniyorum. Kaptanınız olarak koca totomu yerinden kaldırıp spora gidiyorum, lütfen sizler de azıcık hareketlenin bakalım güzellikler
Boncuk2307
bnnu
Jou
-Murphy-
P Pembepilates
G Goklerce
P Purple58
Neyse gün bitmek üzere kaptanımm inşallah yarın daha dengeli bir gün olacakBen de öyleydim bugün dedim hiç kapanmicak galiba bu iştah. Zor tuttum kendimi
Tamam canımm sağol yapayım ben deSodaya limon sık 1 c.y zencefil toz 1 c.k sumak
Allah cok bekleyene nasip etsin cidden ben tükendim oğlum hic durmuyo çok sinirli ikizler erkegi sinirli diyolardi cidden öyle benim.halim derman dumanyaw ikinciyide dogurursak vay halimizeee ama sende 3. cocuk vaybı aldimnsjshsbsb
Allah cok bekleyene nasip etsin cidden ben tükendim oğlum hic durmuyo çok sinirli ikizler erkegi sinirli diyolardi cidden öyle benim.halim derman dumangelinim sövecekk benii
Yok canım ya ne bekarıcanım ya sen bekarsın galiba
İnşallah canıminşallah pazartesi başlayacağım spora kaptanım
Amaaaa akşam yemeği bari bol yeşillik birsey olsaydı bebeğimm28.12.2024 Cumartesi
Tam anlamıyla bir cumartesi menüsü oldu ama bütün hafta boyunca tabii ki telafi edeceğim
10.00
3 tane
2 yumurtadan sucuklu yumurta
4 zeytin
3 dilim peynir
1 çarliston biber
12.00
1 portakal
18.30
Türk kahvesi
3 parça çikolata
19.30
1 kase kabak çekirdeği
Su: 1,5 lt
Spor: 7.374 adım
Eki Görüntüle 3528075
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Jou canımm gözün cumartesi menüsü görsün
Abooovvv kızzz ben seni niye gencecik bi kızçe düsundümkiYok canım ya ne bekarı40 yaşındayım, evliyim 12 yaşında bir danam (oğlum) var. Reglim iki kere gecikti onlarda da hamileydim
İnşallah canım
Uyuyo tospaakk pure mure hicbirsey istemiyo sadece yoğurt istiyorr bide memeyirim onun siniriniiii. tam zor zamanları ama ya az çekmedik o dönemler beybii durulur elbet Allah kolaylık versin sana
Amin canım inşallahSifalar olsun inşaallahh
Tebrik ediyorum seni ve takımıJou Kaptanı 69.40 68.30 -1.100 1.585
G Goklerce 70.80 70.80 0 0
@Cicekbocekkaktus 78.00 76.00 -2.000 2.564
P Purple58 105.50 106.50 +1.000 -0.947+1=0.053
@rockandroll 69.10 67.80 -1.300 1.881
@Sem2024 88.20 -
@tutku 4484.50 84.30 -0.200 0.236
arke 85.30 83.90 -1.400 1.641
Ellssa 71.1 -70.9
EVeeettt canllaaarrıımmmm benim elemanlarım teşekkür ediyorummmherşey çokgüzeldi menülerinizde güzeldii aramızda bitane mavi don yookk nasıl mutluyummmm
Sırf eğlencelik olsun diye yaptığım tablooo
Savaşmaya devammm
Offf ya hala regl olmadım ve bu ay ciddi korkuyorum hamile kalirm diye, yani mantigm yapmamı zamanı olduğunu söylüyor ama korkuyorum açıkçasıAllah cok bekleyene nasip etsin cidden ben tükendim oğlum hic durmuyo çok sinirli ikizler erkegi sinirli diyolardi cidden öyle benim.halim derman dumangelinim sövecekk benii
Abooovvv kızzz ben seni niye gencecik bi kızçe düsundümki
Hahahahah yok ondan değl genç tabiidee oyle bi hissetmişimyine genç kaptanım aaaaa40a merdiven dayayinca ben ajdhsbs
Sağol conemmAmin canım inşallah
Tebrik ediyorum seni ve takımı
Öyle olsa belirti olurdu illaki yaOfff ya hala regl olmadım ve bu ay ciddi korkuyorum hamile kalirm diye, yani mantigm yapmamı zamanı olduğunu söylüyor ama korkuyorum açıkçası
Hahahahah yok ondan değl genç tabiidee oyle bi hissetmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?