Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaw ne didim sana canım çok çekti yaa bi tene ile durulur mu ama valla onun sonrasında bise yiyemedim kiz nasi tikandiysam taaa öğlen 1 de yedim düşün şimdi acıktım ama daha bise yemek yooook
İyi ki tıkamış bidenem, en azından vücut yokluktan onu yakacak yarına kadar. Bak bu saatten sonra yersen o çirkin pembe kimonoyu giymek zorunda kalacaksın unutma
Ben bunu suya yapıcam. Soda bana yaramıyor çünkü
Tüm A gruplarına yaramıyor hatta
Bana da yaramıyor, içince karnım şişiyor resmen.

Allah cok bekleyene nasip etsin cidden ben tükendim oğlum hic durmuyo çok sinirli ikizler erkegi sinirli diyolardi cidden öyle benim.halim derman duman gelinim sövecekk benii

yirim onun siniriniiii. tam zor zamanları ama ya az çekmedik o dönemler beybii durulur elbet Allah kolaylık versin sana

28.12.2024 Cumartesi

Tam anlamıyla bir cumartesi menüsü oldu ama bütün hafta boyunca tabii ki telafi edeceğim

10.00
3 tane
2 yumurtadan sucuklu yumurta
4 zeytin
3 dilim peynir
1 çarliston biber

12.00
1 portakal

18.30
Türk kahvesi
3 parça çikolata

19.30
1 kase kabak çekirdeği

Su: 1,5 lt
Spor: 7.374 adım

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Jou canımm gözün cumartesi menüsü görsün

Amaaaa akşam yemeği bari bol yeşillik birsey olsaydı bebeğimm

Sifalar olsun inşaallahh
Amin canım inşallah
Tebrik ediyorum seni ve takımı
Allah cok bekleyene nasip etsin cidden ben tükendim oğlum hic durmuyo çok sinirli ikizler erkegi sinirli diyolardi cidden öyle benim.halim derman duman gelinim sövecekk benii
Offf ya hala regl olmadım ve bu ay ciddi korkuyorum hamile kalirm diye, yani mantigm yapmamı zamanı olduğunu söylüyor ama korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…