Çok geçmiş olsun canım, sen vücudunu ve mentalini düzenle dinlendir çok çok iyi gelecek sanaKızlarrr ben geldimmm. İnternet paketi yükledim sizi çok özledim diye. Geçmiş yapamiyorum köyde tel güzel çekmiyor. Ben daha iyiyim. hala özelliklede geceleri ağrılarim var, çok halsizim. Nedense geceleri ağrım artıyor. Annemdeyim 10 ocak cuma günü eşim alicak . Annemle babam kızım ile ilgileniyor. İlk 3 gün gece gündüz uyudum sanki aylardır uyumuyorum. vücudum ve ruhum çok yorulmuş gerçekten. Diyet yapamiyorum burda tartıda yok kilo aldigjm kesin en son 88.5 falandim 95 e çıkmamıştır insallah .sabahları arisütü bal akşamları tahin pekmez, bol meyve yediriyor annemle babam ama yinede makarna pilav yemiyorum . Allah razı olsun onlardan. Òzellikle kızın sorumluluğu son zamanlarda çok yormuş beni. Hepinizi seviyorum . Ben yine menumü yazayım grupta değilim ama sizden uzak kalmamış olurum
Çok geçmiş olsun canım, sen vücudunu ve mentalini düzenle dinlendir çok çok iyi gelecek sanaAllah annenle babana sağlık versin inşallah
Araya cig kuruyemiş koyabilirsin. Gebelikte karatay diyeti diie bir arastir istersen , genelde kan sekeri olumlu etkilrndigi icin ben hep iyi diye duydumKız ben bittim o zaman 70 kiloyumya Karatay usulünde beslenme aralıklarını uzun tutmak şekerin düşmesine ve bebeğin beslenmesi için sıkıntı oluşturmaz mi ? Ben de paketli gıdadan ve karbonhidrattan olabildiğince uzak durayım diyordum, bir de yemekten sonra birşey yemeyim akşam diye düşündüm tabi inşallah yapabilirim...ilk gebeligmde çok kilo almıştım ama çok da ödem olmuştum
Afiyet olsun canmhemen toparla canm bı gidiş iyi değil
Canm adımlar harika yılbaşı dolayısıyla biraz fazlaca kacmış ama toparlayacağına eminim
İadesi yok mu canmbu iş sana fena patlacak kilo vereyim derken alma yoluna giriyorsun haberin olsun
Çok sağ ol canım, hayırlısı olsun inşallahÇok teşekkür ederim canım. Seninde bebis geliyormuş. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aaaa evet şimdi sen deyince hatırladım ben çok önceden Karatay inceliyordum ve o gebelere ve emziren annelere 3 öğün öneriyordu...güne erken başlayanlara da 3 öğün öneriyordu benim aklımda Aralıklı oruç gibi kalmış, karatayin önerdiği beslenme şeklini seviyorum aslında, tabi bazı tıbbi yaklaşımları sıkıntılı onları sevmiyorum çünkü halkımız bilimcli değil bu konudaAraya cig kuruyemiş koyabilirsin. Gebelikte karatay diyeti diie bir arastir istersen , genelde kan sekeri olumlu etkilrndigi icin ben hep iyi diye duydum
Hosgeldinnn kuzumKızlarrr ben geldimmm. İnternet paketi yükledim sizi çok özledim diye. Geçmiş yapamiyorum köyde tel güzel çekmiyor. Ben daha iyiyim. hala özelliklede geceleri ağrılarim var, çok halsizim. Nedense geceleri ağrım artıyor. Annemdeyim 10 ocak cuma günü eşim alicak . Annemle babam kızım ile ilgileniyor. İlk 3 gün gece gündüz uyudum sanki aylardır uyumuyorum. vücudum ve ruhum çok yorulmuş gerçekten. Diyet yapamiyorum burda tartıda yok kilo aldigjm kesin en son 88.5 falandim 95 e çıkmamıştır insallah .sabahları arisütü bal akşamları tahin pekmez, bol meyve yediriyor annemle babam ama yinede makarna pilav yemiyorum . Allah razı olsun onlardan. Òzellikle kızın sorumluluğu son zamanlarda çok yormuş beni. Hepinizi seviyorum . Ben yine menumü yazayım grupta değilim ama sizden uzak kalmamış olurum
Herkese iyi aksamlar kixlar hemen menü yazıp kaçayım misafirim var
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Ara
1 avuç fıstık
Sade filtre kahve
Akşam
Yoğurtlu kabak salatası
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
canım bebişin hayırlısı olsunKız ben bittim o zaman 70 kiloyumya Karatay usulünde beslenme aralıklarını uzun tutmak şekerin düşmesine ve bebeğin beslenmesi için sıkıntı oluşturmaz mi ? Ben de paketli gıdadan ve karbonhidrattan olabildiğince uzak durayım diyordum, bir de yemekten sonra birşey yemeyim akşam diye düşündüm tabi inşallah yapabilirim...ilk gebeligmde çok kilo almıştım ama çok da ödem olmuştum
Çok teşekkür ederim canım inşallahcanım bebişin hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsunn inşallah bir an önce iyileşirFena değil diyeyim canım yavrunun sağlık durumu da pek iyi değil şekeri çok yüksek sabah akşam insülin iğnesi oluyor ama henüz dengelenemedi ve akciğerinin biri söndü maalesefşeker dengelenirse bir operasyon geçirecek. Şu an tüm odağım onda
Yine de iyi olacağına inanıyorum
Afiyet olsunBugünkü menum
Öğlen 14:30
3 kaşık şehriye salatası
2 kaşık turşu kavurma
1 kaşık patates kavurması
3 kaşık havuç tarator
1 dılım borek yarım dilim kek
Şekersız cay
Ara21:00
Yeşil çay
(Bugün davetteydım tek öğün yaptım maalesef menüde bunlar olduğu ıcın yedim)
Afiyet olsun boncukum31.12.2024
Saat 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 elma
Ara Öğün 17.00
1 muz
Akşam yemeği 19.30
1 kase Sebzeli şehriye çorbası, 3 yk kadar Sebzeli tavuk sote, 1 yk yoğurt
Saat 21.00 gibi iki tane tuzlu kurabiye yedim o kadar.
Ellssa arke bluegreeneyes
Sporu birazdan atarım
2lt su
Çok geçmiş olsun hastanızaEllssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
arke
Hakkınızı helal edin aktif olamadım
dedigim gibi anlatamadıgım seyler ve konuşmak istemedigim seyler
sadece çok mutlu oldugum birsey var (yogun bakımdan cıktı ve gözlerini açtı)
yarın bomba gibi bir ben var elhamdllah sağlıgım icin elimden geleni yapacağim ve şimdi menu yazarak bugunden başlayacagım yarından degil
Bugun
10.00 soganlı yumurta , 3 zeytin, 2 dilim ekmek
13.00 1 elma
18.00 1 kase barbunya 5 yk pirinc pilavi , 1 kase yogurt
su 1.5 lt
adım yazacagim insa boncugumu etiketlerim
afiyet olsun kaptanım31 Aralık menü
11.00 2 haşlanmış yumurta 1 avuç yer fıstığı 2 kaşık zeytinyağı
14.00 2 hurma çay
16.00 1 kase lorlu salata
18.30 1 porsiyon ızgara levrek, salata
21.00 1 tane küçük kurabiye, 4-5 karışık kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun kaptanımMenümü yazayım, mesajlara da gün içinde bakacağım. Menüm tabiki yılbaşı sebebiyle diyete hiç uygun değil, bakmadan geçebilirsiniz
31 aralık salı menüsü
11.30 öğle
1 kepçe ezogelin çorbası, 3 kaşık etli türlü, yarım kase cacık.
18.30-24.00 arası
1 dilim pizza, 3 parça çıtır tavuk, 3 sıkım çiğköfte, 2 kaşık Çerkez tavuğu, 1 kaşık makarna salatası, biraz patates, 1 bardak kola, 1 dilim yaş pasta, 6 tane kestane. (Tüm yiyecekler ev yapımı,kendim yaptim)
Su 2 litre
Spor yok
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Yok beeaa sen de ne ettin 95 olmazsın kuzum e tabi ben insem süper olur daHarikasın kuzum böyle devam et. Sen aşağı yönlü ben yukarı yònlüyüm. 95 de buluşuruz
Afiyet olsun canım aslinda bi bozdummu devamı geliyor demi neyse yarın toparlarsin inşallahKızlar menümü yazmaya utanıyorum. Sadece dün serbest olacaktım ama bugün de çok iyi geçmedi. Sadece menü yazmak zorunlu olduğu için yazıyorum yoksa çok kötü bir menü olduğunu biliyorum. Kimseyi etkilemek istemiyorum. Telafi edeceğimm
Dünkü Menüm
Öğle 11:30
2 tane sulu köfte pirinçsiz
Akşam 20:00 de başladı
3 sıkım çiğköfte
1 adet kuru dolma
3 tane içli köfte
Birkaç küçük dilim peynir
5 adet yaprak sarma
Yarım servis kaşığı pancarlı kısır
3 küçük Truff
1yk makarna salatası
3-4 tane cips
Azıcık kuruyemiş
Birkaç dilim meyve
2 tk yoğurtlu meze
4 küçük adet portakallı draje
Alkol
Su 1.5 lt
8300 adım
Bugünkü Menüm
Öğle 13:30
3 küçük dilim peynir
2 servis kaşığı pancarlı kısır
3 adet içli köfte
1 sıkım çiğköfte
3-4 çatal cheesecake
1 tane yaprak sarma
2 tane truff
Su 1.5 lt
1300 adım spor sayılmaz gibi
Ellssa
Boncuk2307
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım ekmeksiz yiyeymissin döneri tam bile yiyebilirsin benceBugünkü menüm (oruçluyum)
Iftar
2-3 kaşık çorba
Dürüm döner(yarısı)
3 kaşık kabak tatlısı
Su sekersız cay
(Eşim ıftarı dışarda yapalım deyınce böyle oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?