- 25 Ağustos 2019
- 61.014
- 113.547
- 30
Bu regli bi derdim var bi dermanım gelsem suç gelmesem suç misaliAy ne bileyim, kafamda mi kuruyorum yoksa bütün belirtiler birbirine mi benziyor anlamıyorum ama çok endişeliyim biran önce regl olsam da kurtulsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu regli bi derdim var bi dermanım gelsem suç gelmesem suç misaliAy ne bileyim, kafamda mi kuruyorum yoksa bütün belirtiler birbirine mi benziyor anlamıyorum ama çok endişeliyim biran önce regl olsam da kurtulsam
Kimse kalbini kırmadı canım. Çözüldü sorun. Jou nun en son yazdığını okumadan yazma lütfen.Kaptanım kusuruma bakmayın bütün gün bilgisayar başında bekledim, kahvaltımı saat 15.00 de yaptım. 3 tane ayrı tablo yaptım menü listesi dışında. Yemeğe davetliydim oraya gittim geldim karşılaştığım manzara pek iç açıcı değildi. Ben Lena kaptana yardımcı olmak istedim o da sağolsun kabul etti, isteyerek yapıyorum bir sıkıntı yok ama çocukça davranıyorum ben. O yüzden lütfen başka biri spor kaptanı olsun listelerle ilgilensin.
Ben zaten neredeyse hedefime ulaştım hepinize kolay gelsin. Burayı da sizleri de sayfayla ilgilenmeyi de seviyorum ama kimseye de kalbimi kırmasına izin vermek istemiyorum.
Hepsini okumamışKimse kalbini kırmadı canım. Çözüldü sorun. Jou nun en son yazdığını okumadan yazma lütfen.
Ben seni bırakmıyorumki sen gayetde spor başkanımsın benim
Lütfen canım yaa kimse gitmiyor.Aayyy bonccuuukkk nekadar cocuksun yaa cocukça hareketlerin suan amaaann rahatsız olduysan ben giderim sen kall gerek yok gercekten
Evet. O yüzden sen de alınıp cevap yazma lütfenHepsini okumamış
Yokyok gitmiyorumm boncukta gitmiyorr boncugun da emegi cok o anlik daha sabahti bu durum kapanmisti zaten daha uzamayalimm insallah Boncuk2307 gel burayaaaLütfen canım yaa kimse gitmiyor.
Çocukça davranan ben miyim sen misin ben anlamadım senden başka kimse hazırlığa alındı diye bu kadar tepki vermedi. Kimssenin hayatını bilmiyorum ama herkese cevap verebiliyorsun. Ama menü yazmaya gelince yapmıyorsun konu o. Senin gitmeni istemedim. Çocukçaysa cevap vermezsin olur biter. Kimseye saygısızlık etmek istemedim bu zamana kadar. Büyüğümsünüz diye hep düzgünce konuşmaya çalıştım.Aayyy bonccuuukkk nekadar cocuksun yaa cocukça hareketlerin suan amaaann rahatsız olduysan ben giderim sen kall gerek yok gercekten
Evet beğnmedim attım çünkü çok emek verdiğim şeyle ilgili çocukça dedin. Reglin gelmedi diye hıncını benden çıkarmışsın gibi hissediyorum.Hayırdır ne bu sinirki ve begenmedim atmıssın sana şuan dicek bise bulamıyorum
Hepsini okudum her zaman olduğu gibi. Kimseye hak geçmesin diye her zaman yaptığım gibi. İşi ciddiye alıp sabah akşam tek tek kontrol ediyorum gerçekten. Hak etmediğimi düşünüyorum dediğin şeyleri. Özür bile dilemeyip söylemedim say demişsin. Söylemedin sayamam ki gördüm sonuçta ben onu elim ayağım buz kesti bir anda hele senden hiç beklemiyordum çünkü. Desen ki bir anlık sinirle söyledim tamam diyeceğim hala ne bu sinir diyorsun çocukça hareketler diyorsun. Ben gerçekten uzatmak istemiyorumHepsini okumamış
İşte bu. Performans bu olsunYokyok gitmiyorumm boncukta gitmiyorr boncugun da emegi cok o anlik daha sabahti bu durum kapanmisti zaten daha uzamayalimm insallah Boncuk2307 gel burayaaa
Çocukça davranan ben miyim sen misin ben anlamadım senden başka kimse hazırlığa alındı diye bu kadar tepki vermedi. Kimssenin hayatını bilmiyorum ama herkese cevap verebiliyorsun. Ama menü yazmaya gelince yapmıyorsun konu o. Senin gitmeni istemedim. Çocukçaysa cevap vermezsin olur biter. Kimseye saygısızlık etmek istemedim bu zamana kadar. Büyüğümsünüz diye hep düzgünce konuşmaya çalıştım.
Peki yani regl olmasa daha kotüsü olabilirdi diyosun yanii arkadaşların ısrarıyla kıramayıp devam ettim inanki devam edemezdimEvet beğnmedim attım çünkü çok emek verdiğim şeyle ilgili çocukça dedin. Reglin gelmedi diye hıncını benden çıkarmışsın gibi hissediyorum.
Bianlık kirıldığımla kaynaklıydı canım oHepsini okudum her zaman olduğu gibi. Kimseye hak geçmesin diye her zaman yaptığım gibi. İşi ciddiye alıp sabah akşam tek tek kontrol ediyorum gerçekten. Hak etmediğimi düşünüyorum dediğin şeyleri. Özür bile dilemeyip söylemedim say demişsin. Söylemedin sayamam ki gördüm sonuçta ben onu elim ayağım buz kesti bir anda hele senden hiç beklemiyordum çünkü. Desen ki bir anlık sinirle söyledim tamam diyeceğim hala ne bu sinir diyorsun çocukça hareketler diyorsun. Ben gerçekten uzatmak istemiyorum
Kusacak elbett 38 güne kadar zamanı varr kaç gün olduTam kendisi ya stres yaptıkça da ters tepiyor sanki
Heee ozamann hibiskus cayı iç kuzum 2 3 gün sonra sökülmen olur4 gün oldu, benim genelde düzensiz gecikme çok olur o yüzden beklemedeyim
İyi gecelerIyi geceler kızlarım
yarım ama limon da yağları yakar dedim ben gidip uyuyayım en iyisiKız sen menü paylaştın, bu saatte ne ayvası
Teşekkür ederim kaptanım sendeki bu azim varken ligden lige koşarsın.Ellerine sağlık kuşum, bir üst lige az kaldı şükürler olsun
Seni de tebrik ederim, 60lar liginin başını sen çekiyorsun.
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
arke Kırmızı Takım Kaptanı |
Boncuk2307 |
bnnu |
-Murphy- |
Jou |
P Pembepilates |
G Goklerce |
P Purple58 |
MAVİ TAKIM |
bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı |
Cicekbocekkaktus |
Jasminium84 |
Ellssa |
rockandroll |
D Deltavealfa |
Tutku44 |
HAZIRLIK |
Arc-en-ciel |
O Octodayy |
malahit |
Lotus1234 |
Tesnim1903 |
OhAnladım canım. Tek perşembe ise alalım listelere
Hamur bezeleri çok tatlısın
Bütün yıl eksi gelelimHadi bakalım kırmızı balıklarım, kıvrıla kıvrıla yüzme zamanı yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş o yüzden yeni yılın ilk tartısında mutlaka eksi geliyoruz ki bütün yıl eksi gelmeye devam edelim size güveniyorum..
Boncuk2307
bnnu
Jou
-Murphy-
P Pembepilates
G Goklerce
P Purple58
Pazartesi salı çarşamba cuma bildirim yapmıştım, perşembe de cumanın hazırlığından yazamamışım2 gün menü paylaşmadığın için alınmıştın ama önemli değil devam edebilirsin.
Lena kaptanım ve Ellssa kaptanımla birlikte kararlaştırdık bütün kuralları. Kurallar yazıldıktan sonra kimse sesini çıkarmadı. Bugün de önceki hafta da Ellssa kaptana sordum yapacak mıyız diye hazırlığa alayım mı diye o da kurallara uymayanları al hazırlığa dedi. Ciddiye alınsın kurallar dedi. Ben kafama göre yapmıyorum bir şey.