AhaaaJou benim olmuş
Gurur duyarım canım benim
Benim kıpkızıl takım canım benim
Keser döner sap döner, gün gelir hesap dönerbu hafta da ben seni korkutayim bakalım
Kilo verene bunlar
Kilo vermeyene de bu
Afiyet olsun canım menün gayet güzel olmuşo zaman menüyü paylaşayım
28 Aralık Cumartesi
sabah 11 de aksamda 15.30da yemeğimi yedim
2 lt su icildi
arke Ellssa
Eki Görüntüle 3528021 Eki Görüntüle 3528022
Hemi de 2 tane haa, naaptın sen kuşum böyle. Ben küçük ye derken 2 tane yenir miBende menu yazım hemen
Sabah
Menemen
2 3 çatal airfryer da kızarmış az yağlı patates
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk bal
Valla aslinda ara olarak yedim ama beni öyle tıkadı ki son ogunum olmuş meğer
2 tane saray sarması ama içi krem santisiz
1 avuç fıstık
Su 3 lt
Ellssa @Boncuk2307 arke Kaptanimmm birlikteyiz kabak detoksu yapacaz miiii persembe cuma
Kız n'oluyor size bugün, ikişer tane neyin nesi. Gündüz yedin bitti işteAç karna : türk kahve
Kahvaltı 11.00
Ortaya nevarsa çatal çatal aldım serpmeydi
Sütlaç pirinci çok azdı
Aa öğün
2 kabuk Ceviz
17.30
Domates biber salça sosunda dilim et (6 tane)
Çoban salata
Çay faslı var ama sütlaç yiyecem gene
Yatmadan 2 saat önce
Sumak limon ve zencefilli soda
2 litre su
arke @Boncuk2307 Ellssa Jasminium84
Yaaaaa tatlış çiçeğim benimmm, pamuk kalplimAnlaştık kuzum.nasıl isterseniz
Oyyyy oyyyyy sorma, tüm haftanın tutmaları bugün patladı bende de, güya bugün reglde olacaktım o da gelemedi iştahım tavandı bugünBugün yiyiciyimm biraz kaptanımmmpazartesi dönüyorum evime
Gözümüzü korkuttuğun kadar kötü değil sanki be kuzumm, bi de benimki gör az sonraAç karna : türk kahve
Kahvaltı 11.00
Sütlaç pirinci çok azdı
Aa öğün
2 kabuk Ceviz
17.30
Çoban salata
Yatmadan 2 saat önce
2 litre su
Gel seni de alalım kaptanım, belki salı kapariz seni belli mi olurO hesap çok fena dönmüş
Aboo ben de az kalsın tamam kaptanım dicektim silkelendim kendime geldim
Sevmeyelim de taşa (şair burda taş gibi hatun olmaktan bahsediyor) dönelim diye onu koydumAaayyy hiç sevmedimm şu pembiş şeyiiii
Neye üzüldünÜzüldumm
Gördüm canım benim. Bu arada menü yorumuna yazmayı unuttum. Çarşamba sabahı duruma bakıp perşembe cuma detoksu yaparız bence de canımmenüyü de paylaştım he kaptanim
Yatmadan 2 saat önce o sodadan dediğimden iç cidden işe yarıyorr hafifliyorsun bide regli benimde geciktii yaaYaaaaa tatlış çiçeğim benimmm, pamuk kalplim
Oyyyy oyyyyy sorma, tüm haftanın tutmaları bugün patladı bende de, güya bugün reglde olacaktım o da gelemedi iştahım tavandı bugün
Gözümüzü korkuttuğun kadar kötü değil sanki be kuzumm, bi de benimki gör az sonra
Afiyet olsun canım
Gel seni de alalım kaptanım, belki salı kapariz seni belli mi olur
Hahaha iyiydiSevmeyelim de taşa (şair burda taş gibi hatun olmaktan bahsediyor) dönelim diye onu koydum
Hazırlığa alındığıma arkeemmmNeye üzüldün
Gördüm canım benim. Bu arada menü yorumuna yazmayı unuttum. Çarşamba sabahı duruma bakıp perşembe cuma detoksu yaparız bence de canım
Çok canımmm çekiiiyyyoorrr reglim olma aşamadıyken krize giriyoruummmmAfiyet olsun canım menün gayet güzel olmuş
Hemi de 2 tane haa, naaptın sen kuşum böyle. Ben küçük ye derken 2 tane yenir miafiyetler olsun kalan günlere çok dikkat ediyoruz
Kız n'oluyor size bugün, ikişer tane neyin nesi. Gündüz yedin bitti işte
Hangi sodaymış o canım hatırlayamadımYatmadan 2 saat önce o sodadan dediğimden iç cidden işe yarıyorr hafifliyorsun bide regli benimde geciktii yaa
Sodaya limon sık 1 c.y zencefil toz 1 c.k sumakHangi sodaymış o canım hatırlayamadım
31 in de mi tartılcan o zaman hepimiz senin için tartılalım bakim hangi güne denk oluyorAa bugün evde kalabalık misafirim vardı unuttum tartıyı tüh
31 Aralık tartısı alayım bari
Yatmadan önce içtiğin ve müthiş kilo verdiren şeyi su ile yapsak olur muAç karna : türk kahve
Kahvaltı 11.00
Sütlaç pirinci çok azdı
Aa öğün
2 kabuk Ceviz
17.30
Çoban salata
Yatmadan 2 saat önce
2 litre su
abooowww jouuu yapma etmeeee djsndndbInşaallah hamiş değilimdirr 66ya geldiğimde hamile kalmıştım
Ben de öyleydim bugün dedim hiç kapanmicak galiba bu iştah. Zor tuttum kendimiYaaaaa tatlış çiçeğim benimmm, pamuk kalplim
Oyyyy oyyyyy sorma, tüm haftanın tutmaları bugün patladı bende de, güya bugün reglde olacaktım o da gelemedi iştahım tavandı bugün
Gözümüzü korkuttuğun kadar kötü değil sanki be kuzumm, bi de benimki gör az sonra
Afiyet olsun canım
Gaza gelsem mi gelmesem miGel seni de alalım kaptanım, belki salı kapariz seni belli mi olur
Sevmeyelim de taşa (şair burda taş gibi hatun olmaktan bahsediyor) dönelim diye onu koydum
Neye üzüldün
Gördüm canım benim. Bu arada menü yorumuna yazmayı unuttum. Çarşamba sabahı duruma bakıp perşembe cuma detoksu yaparız bence de canım
Yoksa 3.geliyor muYatmadan 2 saat önce o sodadan dediğimden iç cidden işe yarıyorr hafifliyorsun bide regli benimde geciktii yaa
Yaw ne didim sana canım çok çekti yaa bi tene ile durulur muAfiyet olsun canım menün gayet güzel olmuş
Hemi de 2 tane haa, naaptın sen kuşum böyle. Ben küçük ye derken 2 tane yenir miafiyetler olsun kalan günlere çok dikkat ediyoruz
Kız n'oluyor size bugün, ikişer tane neyin nesi. Gündüz yedin bitti işte
Ben bunu suya yapıcam. Soda bana yaramıyor çünküSodaya limon sık 1 c.y zencefil toz 1 c.k sumak
Evett suyada yapabilirsiinn ben bazen çok kacirdığımda içiyorumBen bunu suya yapıcam. Soda bana yaramıyor çünkü
Tüm A gruplarına yaramıyor hatta
Aalllaaahhh korusuuuunnnnBen de öyleydim bugün dedim hiç kapanmicak galiba bu iştah. Zor tuttum kendimi
Gaza gelsem mi gelmesem mi
Yoksa 3.geliyor mu
Beni bi yetisemedin hayvoooabooowww jouuu yapma etmeeee djsndndb
Olur bebeğimm31 in de mi tartılcan o zaman hepimiz senin için tartılalım bakim hangi güne denk oluyor
Aa 31 i Salıya denk geliyormuş.
Hepimiz zaten tartılıyoruz seni de etiketleriz o halde
Yatmadan önce içtiğin ve müthiş kilo verdiren şeyi su ile yapsak olur mu
Oyyy kıyamam ben sana, demek ki burayı çok istiyormuşsunHahaha iyiydi
Hazırlığa alındığıma arkeemmm
Ayy hiç de bilmem regl için ne yapılacağını. Benimki hep erkenden gelirdi.Çok canımmm çekiiiyyyoorrr reglim olma aşamadıyken krize giriyoruummmmbi patlasam gitse
Buna ne emoji koyacağımı bilemedim valla, hayırlısı olsun diyeyim bariInşaallah hamiş değilimdirr 66ya geldiğimde hamile kalmıştım
Gaza da gel bize de gelGaza gelsem mi gelmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?