Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪
- Konu Sahibi Chocolita
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hemen arkasindan toparlamak lazim nasilsa bozdum diye dusunmek en kotusu oluyor.Ben dayanamadım az önce 3 tane soğuk baklava yedim. Yerken çok mutluydum yedikten sonra vicdan azabı çektim. 2 aydır diyet yap sonra dön baklava ye
Evet haklısın. Muhakkak öyle oluyor genelde ipin ucu bi kaçıyor gerisi malum..Hemen arkasindan toparlamak lazim nasilsa bozdum diye dusunmek en kotusu oluyor.
bugün oruçluydum zaten iftardan sonra ki şişlikle bişey yemem. Açık çay ve 1 tane hurma yerim yeter.
Allah kabul etsinGünaydın kızlar
Bugün bende oruçluyum
İyi Geceler
31 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
12.30 1 tane züber
15.00 1 fincan şekersiz kahve
18.00 3 köfte, 2 yk makarna, salata, 1 kase yoğurt
3 litre su
5552 adım
1 Ocak Menü ve Spor Bildirimi
12.00 1 yumurta, 1 dilim peynir,3 zeytin, mor lahana salatası, 2 gün kurusu kayısı
18.00 5 yk ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt ve salata, 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
13.409 adım Chocolita Bonus
31 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
12.30 1 tane züber
15.00 1 fincan şekersiz kahve
18.00 3 köfte, 2 yk makarna, salata, 1 kase yoğurt
3 litre su
5552 adım
1 Ocak Menü ve Spor Bildirimi
12.00 1 yumurta, 1 dilim peynir,3 zeytin, mor lahana salatası, 2 gün kurusu kayısı
18.00 5 yk ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt ve salata, 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
13.409 adım Chocolita Bonus
Selam kızlar
Sabah
Yumurta
kuru domates salatası yaptım maydonoz ve zeytinle
2 dilim wasa
Yarım dilim peynir
Öğlen yemedim
Akşam
Piliç Topkapı vardı dünden sadece tavuğunu yedim
Yayla çorbası 1 kase
Cezamı yapamadım arkadaşım geldi misafirliğe evim müsait değildi yarın yapacağım insallah
Sabah
Yumurta
2 dilim wasa
Yarım dilim peynir
Öğlen yemedim
Akşam
Yayla çorbası 1 kase
Cezamı yapamadım arkadaşım geldi misafirliğe evim müsait değildi yarın yapacağım insallah
Canım sen 2. Olduğun için 1 öğün ödülün vardı, hatta sen kullanmam diyordum ama yılbaşı gecesi kullanıcam galiba demiştin ona saydım bende. Tabi yine Spor yapman iyi olurSelam kızlar
Sabah
Yumurta
2 dilim wasa
Yarım dilim peynir
Öğlen yemedim
Akşam
Yayla çorbası 1 kase
Bugün oruç tutan arkadaşlarım olmuş Allah kabul etsin
Benimde misafirim vardı bugün çok yoğun geçti. Tansiyon baş dönmesi şöyle bir yokladı. Yemek hazırlama faslı yorucuydu hep ayaktaydım. Yine de her şeye rağmen güzeldi. Burada eşimin ailesinin içinde oturuyorum. Benim tarafım uzakta kalıyor. Geldiklerinde çok mutlu oluyorum
Benimde misafirim vardı bugün çok yoğun geçti. Tansiyon baş dönmesi şöyle bir yokladı. Yemek hazırlama faslı yorucuydu hep ayaktaydım. Yine de her şeye rağmen güzeldi. Burada eşimin ailesinin içinde oturuyorum. Benim tarafım uzakta kalıyor. Geldiklerinde çok mutlu oluyorum
Ben ekran görüntüsü eklemeyi hep unutuyorumCezalarda ekran görüntüsü de alıyorum canım
Afiyet olsun