Evett ugrasıyorr sağolsunn ona hic şüphem yook tabiikii amaa bilmiyorum yani olmuyo böyleKırılmaya gerek yok canım. Hepimizin işleri var ama bi şekilde menü paylaşımı için vakit ayırıyoruz.Boncuk2307 uğraşmış o kadar. Kırılmak yerine saygı duymak lazım.
Hazırlığa alıyoruz sadece canım. Yine aynı şekilde menü paylaşımı yapıp haftaya girersin tekrar takımlara.Efenin_Annesi için de geçerli. Bizim için bu kurallar. Disipline girmek için.
Canini yediğimmCanımm lütfenn bi yere gitme
Cuma yarışlarında daha bile katı kurallar vardı bitanem ve aslında bizim için bütün kurallar, neticede kendi adıma konuşayım menü yazmadığım gün ciddi cozutuyorum bu menü kuralı geldiğinden beri korkumdan yiyemiyorum
Lütfen bir daha düşün ve lütfen bırakma bizi, seviyorum seni ve o güzel enerjini
Size kıyamıyorumGitmek yok canım. Bırakmayız seniamaç kurallara uyulması.
Tammdır kaptanım
İşte onun için tekrar tekrar söyle canım mazeretini.Evett ugrasıyorr sağolsunn ona hic şüphem yook tabiikii amaa bilmiyorum yani olmuyo böyle
Canini yediğimmevett bazen ben kaçırdığında yazamıyorum utanıyorum
Size kıyamıyorum
Çünkü 2 gün hiç giremedim, ruhsal olarak kötüydüm. Açıklık getirmedim. Kurallara uymak zorundayiz sonuçta.
SenEvett ugrasıyorr sağolsunn ona hic şüphem yook tabiikii amaa bilmiyorum yani olmuyo böyle
Canini yediğimmevett bazen ben kaçırdığında yazamıyorum utanıyorum
Size kıyamıyorum
Canım biz seni iyileştirirdik. Sen hiç uzak olma burdanÇünkü 2 gün hiç giremedim, ruhsal olarak kötüydüm. Açıklık getirmedim. Kurallara uymak zorundayiz sonuçta.
Hazırııımmm kaptanımmm@Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Ellssa
@rockandroll
@Deltavealfa
@Tutku44
Kızlar mavi şalvar değil skinny blue jean giyinmeye hazırlanın ayrıca mavi bikini de harika olur
Yaaaa bak işteee bu kurallar bu yüzden var biriciğimm bir kaçamak yaparsın iki yaparsın menünü yazmaya devam ettikçe bi süre sonra çekinirsin öyle bir menü yazmaya mecbur dikkat edersinCanini yediğimmevett bazen ben kaçırdığında yazamıyorum utanıyorum
Valla çok tesekürler ama yeri geliyor annem bile bunaliyor. Kendimle ugrastiramamCanım biz seni iyileştirirdik. Sen hiç uzak olma burdan
Hazırııımmm kaptanımmm
Yaaaa bak işteee bu kurallar bu yüzden var biriciğimm bir kaçamak yaparsın iki yaparsın menünü yazmaya devam ettikçe bi süre sonra çekinirsin öyle bir menü yazmaya mecbur dikkat edersin
Canım bitanemm kaptanlarımız bizim için uğraşıyorlar yoksa ben menü yazmışım yazmamışım onlara bir zararı var mı, yok
Anlaştık bence di mi çiçeğim
Hazırlığa geçmek mi istiyordunKızlar ben hazırlıktayım di mi?
Evet kaptanım bu hafta hazırlıkta olayım. Hem yılbaşı hem de 50’yi gördüm hazırlıkta olayım diyorum.Hazırlığa geçmek mi istiyordun
Neden izne ayrılınca heyecanlı mı oluyor
Tamam canım. O zaman geri alayımEvet kaptanım bu hafta hazırlıkta olayım. Hem yılbaşı hem de 50’yi gördüm hazırlıkta olayım diyorum.