Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evett ugrasıyorr sağolsunn ona hic şüphem yook tabiikii amaa bilmiyorum yani olmuyo böyle
Canini yediğimm evett bazen ben kaçırdığında yazamıyorum utanıyorum
Gitmek yok canım. Bırakmayız seni amaç kurallara uyulması.
Size kıyamıyorum

Evett ugrasıyorr sağolsunn ona hic şüphem yook tabiikii amaa bilmiyorum yani olmuyo böyle

Size kıyamıyorum
İşte onun için tekrar tekrar söyle canım mazeretini. Boncuk2307 de zor günler geçirdi anlayışlı olmak lazım.

Size kıyamıyorum
Sen Efenin_Annesi ne söylermisin özel mesajı kapalı yazamıyorum. Gelsin. Biz kovmadıkki sadece kurallara uyacak bu kadar zor olmamalı. Yine bizim için bu kurallar

@Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Ellssa
@rockandroll
@Deltavealfa
@Tutku44
Kızlar mavi şalvar değil skinny blue jean giyinmeye hazırlanın ayrıca mavi bikini de harika olur
Hazırııımmm kaptanımmm

Yaaaa bak işteee bu kurallar bu yüzden var biriciğimm bir kaçamak yaparsın iki yaparsın menünü yazmaya devam ettikçe bi süre sonra çekinirsin öyle bir menü yazmaya mecbur dikkat edersin
Canım bitanemm kaptanlarımız bizim için uğraşıyorlar yoksa ben menü yazmışım yazmamışım onlara bir zararı var mı, yok

Anlaştık bence di mi çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…