Hosgeldin canım ilk sayfa da katilim formu var doldurup gelirsen süper olur . Aslında yarışmalar dan çok da farklı deği burada takımlar kapanali çok oldu . Burda da aynı menü yazıp yorumluyoruz. Iki takım oluyoruz her hafta yarışıyoruz kendi aramızda.Selam herkese, kadınlar kulübünün cuma zayıflama yarışmaları takımları duruyordur diye düşünüp bir göz atmaya gelmiştim. Ama hepsi kapanmış sanırım. Bu gruba yönlendiren bir link buldum şans eseri. Neden kapandığını bilen var mı? Ve şimdi nasıl devam ediyor. Eğer bilgi veren olursa çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Ellssa ile MasterFit
- Konu Sahibi Ellssa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adım yarışı diyet kilo verme masterfit we can do it zayıflama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet yaa gerçekten öyle oluyor. Dünden kalanlarla kahvaltı yapalım diyince bugün de gitti. Yarın temiz besleneceğim. Bu iki günü telafi etmem lazımYok beeaa sen de ne ettin 95 olmazsın kuzum e tabi ben insem süper olur da
Afiyet olsun canım aslinda bi bozdummu devamı geliyor demi neyse yarın toparlarsin inşallah
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım ekmeksiz yiyeymissin döneri tam bile yiyebilirsin bence
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Filiz
Yaşınız : 42
Boyunuz : 160
Kilonuz : tam bilmiyorum..en son 83 gördüm tartıda. Sonra tartilmayi biraktim
Mesleğiniz : öğretmen
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : çok yemek, hareketsiz yasam
Hedef Kilonuz : 66
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : öncelikle sağlıklı olmak ve kızlarımın arkadaslarinin anneleri arasında neredeyse en kilolu olmak hoşuma gitmiyor. Güzel kıyafetler giyebilmek de istiyorum tabi. Fotoğraflarda omuzdan aşağı poz verebilmek.. özgüvenimi yeniden kazanmak
Ellssa
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : öncelikle sağlıklı olmak ve kızlarımın arkadaslarinin anneleri arasında neredeyse en kilolu olmak hoşuma gitmiyor. Güzel kıyafetler giyebilmek de istiyorum tabi. Fotoğraflarda omuzdan aşağı poz verebilmek.. özgüvenimi yeniden kazanmak
Ellssa
Hoşgeldin canımBeni de aranıza alırsanız çok sevinirim. İki hafta kadar bir yogunlugum var. İlk tartı fotosunu attığım zaman katilabiliyormusum anladığım kadarıyla.. yakında görüşmek üzere diyorum.
Menümü yazayım, mesajlara da gün içinde bakacağım. Menüm tabiki yılbaşı sebebiyle diyete hiç uygun değil, bakmadan geçebilirsiniz
31 aralık salı menüsü
11.30 öğle
1 kepçe ezogelin çorbası, 3 kaşık etli türlü, yarım kase cacık.
18.30-24.00 arası
1 dilim pizza, 3 parça çıtır tavuk, 3 sıkım çiğköfte, 2 kaşık Çerkez tavuğu, 1 kaşık makarna salatası, biraz patates, 1 bardak kola, 1 dilim yaş pasta, 6 tane kestane. (Tüm yiyecekler ev yapımı,kendim yaptim)
Su 2 litre
Spor yok
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Kuzum akşam menüsü harikaymış. Bilsem sana gelirdim valla kanım canım yerine gelirdi
Allah anne babandan razı olsun yokluklarını göstermesin biz de seni çok özledik toparlan dön aramızaKızlarrr ben geldimmm. İnternet paketi yükledim sizi çok özledim diye. Geçmiş yapamiyorum köyde tel güzel çekmiyor . Ben daha iyiyim. hala özelliklede geceleri ağrılarim var, çok halsizim. Nedense geceleri ağrım artıyor. Annemdeyim 10 ocak cuma günü eşim alicak . Annemle babam kızım ile ilgileniyor. İlk 3 gün gece gündüz uyudum sanki aylardır uyumuyorum. vücudum ve ruhum çok yorulmuş gerçekten. Diyet yapamiyorum burda tartıda yok kilo aldigjm kesin en son 88.5 falandim 95 e çıkmamıştır insallah .sabahları arisütü bal akşamları tahin pekmez, bol meyve yediriyor annemle babam ama yinede makarna pilav yemiyorum . Allah razı olsun onlardan. Òzellikle kızın sorumluluğu son zamanlarda çok yormuş beni. Hepinizi seviyorum . Ben yine menumü yazayım grupta değilim ama sizden uzak kalmamış olurum
Ablacım beni etiketlersen takip etmem daha kolay olur etiketlemediğin için bazen gözümden kaçabiliyor. Geçen hafta kk da problem olduğu için listelere eklememişim seni kontrol ettim şimdi. Bildirimler bana gelmediği için gözümden kaçmış bu haftakileri kaydettim
Hoşgeldiniz tartı attığınızda Başlangıç kabul ederiz siz de her gün menü ve yaptığınız sporları paylaşırsınızBeni de aranıza alırsanız çok sevinirim. İki hafta kadar bir yogunlugum var. İlk tartı fotosunu attığım zaman katilabiliyormusum anladığım kadarıyla.. yakında görüşmek üzere diyorum.
01.01.2025
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 5 yeşil zeytin, 1 kk peynir, salatalık domates, 2-3 çatal patates kızartması
Ara Öğün 15.00
5 tuzlu kraker
Ara Öğün 17.00
2 tuzlu kurabiye, 3 Nero bisküvi
Akşam yemeği 19.00
1 tabak kuru fasulye, 3 yk pilav, 2 yk yoğurt
21.00 gibi 1 ince dilim pasta (eşimin doğum günü)
Dün kaçırmadım ama bugün baya kaçtı annemle babam da gelince işler çığırından çıktı
2 lt su
Spor
300 ip, 4812 adım
Ellssa arke bluegreeneyes
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 5 yeşil zeytin, 1 kk peynir, salatalık domates, 2-3 çatal patates kızartması
Ara Öğün 15.00
5 tuzlu kraker
Ara Öğün 17.00
Akşam yemeği 19.00
Dün kaçırmadım ama bugün baya kaçtı annemle babam da gelince işler çığırından çıktı
2 lt su
Spor
300 ip, 4812 adım
Eklentiler
Daha iyi olmana sevindim canm anne babalar iyiki var melek olup gidenlere de Allah'ım rahmet eylesinKızlarrr ben geldimmm. İnternet paketi yükledim sizi çok özledim diye. Geçmiş yapamiyorum köyde tel güzel çekmiyor . Ben daha iyiyim. hala özelliklede geceleri ağrılarim var, çok halsizim. Nedense geceleri ağrım artıyor. Annemdeyim 10 ocak cuma günü eşim alicak . Annemle babam kızım ile ilgileniyor. İlk 3 gün gece gündüz uyudum sanki aylardır uyumuyorum. vücudum ve ruhum çok yorulmuş gerçekten. Diyet yapamiyorum burda tartıda yok kilo aldigjm kesin en son 88.5 falandim 95 e çıkmamıştır insallah .sabahları arisütü bal akşamları tahin pekmez, bol meyve yediriyor annemle babam ama yinede makarna pilav yemiyorum . Allah razı olsun onlardan. Òzellikle kızın sorumluluğu son zamanlarda çok yormuş beni. Hepinizi seviyorum . Ben yine menumü yazayım grupta değilim ama sizden uzak kalmamış olurum
Bebeğim fit tarifler dene biraz en azından daha sağlikli oluriadesi yok malesef mecbur kilo alicaz
Ya iste bahane benimki. Sızlanmak istemiyorum cezami cekicem
Harikasın canmHerkese iyi aksamlar kixlar hemen menü yazıp kaçayım misafirim var
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Ara
1 avuç fıstık
Sade filtre kahve
Akşam
Yoğurtlu kabak salatası
Su 3 lt
Afiyet olsun
Afiyet olsun boncukum
Çok geçmiş olsun hastanıza
afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun kaptanım
Hoş geldiniz cuma takımları formatında sayılır burası da o yüzden yabancı değilsindir sistemeKATILIM FORMU
Ellssa
Afiyet olsun canm bazen akışa bırakmak lazım ailenizle birlikte huzur dolu yaşları olsun eşinin de01.01.2025
Kahvaltı 13.00
Ara Öğün 15.00
5 tuzlu kraker
Ara Öğün 17.00
Akşam yemeği 19.00
2 lt su
Spor
300 ip, 4812 adım
1 ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 2 dilim peynir, 10 zeytin, 7 fındık
14.30 1 kase sebze yemeği(aksamla atnı sebzeler)
16.00 10 badem
18.30 1 tabak fırında karnabahar brokoli havuç biber
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 arke
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 2 dilim peynir, 10 zeytin, 7 fındık
14.30 1 kase sebze yemeği(aksamla atnı sebzeler)
16.00 10 badem
18.30 1 tabak fırında karnabahar brokoli havuç biber
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 arke
01.01.2025 Çarşamba
17.45
6 yk basmati pilavı
6 yk taze fasulye
1 kase yeşil salata
1 kase yoğurt
1 portakal
çeyrek ayva
su: 2 lt
spor: 20 dk yoga yapabildim sadece
17.45
6 yk basmati pilavı
6 yk taze fasulye
1 kase yeşil salata
1 kase yoğurt
1 portakal
çeyrek ayva
Kızlar tartı için son çıkışlar yılbaşında yenildi içildi şimdi telafi zamanı
Cicekbocekkaktus canm pazartesi, salı, çarsamba menülerin eksik en azından eksik günü teke düşür liste dısı kalma kuzum
Jasminium84 kaptanım sen de birazdan yazarsın zaten sadece dün eksik
Ellssa kaptanım senin de salı ve çarşamba eksik
rockandroll canm senin de aynı şekilde salı ve çarşamba eksik müsait olduğunda yaz da liste dılı kalmayalım
P Purple58 harika gidiyorsun cumartesi karşılığı güzel bir sonuç olacak
Cicekbocekkaktus canm pazartesi, salı, çarsamba menülerin eksik en azından eksik günü teke düşür liste dısı kalma kuzum
Jasminium84 kaptanım sen de birazdan yazarsın zaten sadece dün eksik
Ellssa kaptanım senin de salı ve çarşamba eksik
rockandroll canm senin de aynı şekilde salı ve çarşamba eksik müsait olduğunda yaz da liste dılı kalmayalım
P Purple58 harika gidiyorsun cumartesi karşılığı güzel bir sonuç olacak
Tam yeni yazmıştım kiii menü gelmiş bile afiyet olsun canm01.01.2025 Çarşamba
17.45
6 yk basmati pilavı
6 yk taze fasulye
1 kase yeşil salata
1 kase yoğurt
1 portakal
çeyrek ayva