- 7 Ağustos 2016
- 4.447
- 16.614
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler hersey icin
@tutku44
Yanii birsey demeyeyim diyorum ama illa paylaşmadık diye hemen hazırlığa alınıyorr hepimizin bisüre işimiz oluyor birsey oluyor yazamıyoruz ama çok şükür kilo veriyoruzz Efenin_Annesi nede ayni şekilde yaptınızz bende aradan çekiliyorum çok kırıcı bi hal aldı bu iş herkese iyi şanslarHAZIRLIK
Masterfit 145.Etap Yarışmacı Listesiarke bluegreeneyes Boncuk2307 Cicekbocekkaktus D Deltavealfa Ellssa G Goklerce Jasminium84 -Murphy- P Purple58 rockandroll Tutku44
CanımmmAh benim canım kaptanim çok teşekkür ederiz bu haftaki eğlenceli kaptanlığın için mavi donu unutmayacağız
Bitti sanırım@tutku44
Purple58 kaldı sanırımBitti sanırım
Ve şunu diyeyim bende eski lerdenim burda yeni değilim elhan ve zipzip vardı ben hic boyle sey görmedim çocukca hareketler Boncuk2307Yanii birsey demeyeyim diyorum ama illa paylaşmadık diye hemen hazırlığa alınıyorr hepimizin bisüre işimiz oluyor birsey oluyor yazamıyoruz ama çok şükür kilo veriyoruzz Efenin_Annesi nede ayni şekilde yaptınızz bende aradan çekiliyorum çok kırıcı bi hal aldı bu iş herkese iyi şanslar
Kırılmaya gerek yok canım. Hepimizin işleri var ama bi şekilde menü paylaşımı için vakit ayırıyoruz. Boncuk2307 uğraşmış o kadar. Kırılmak yerine saygı duymak lazım.Yanii birsey demeyeyim diyorum ama illa paylaşmadık diye hemen hazırlığa alınıyorr hepimizin bisüre işimiz oluyor birsey oluyor yazamıyoruz ama çok şükür kilo veriyoruzz Efenin_Annesi nede ayni şekilde yaptınızz bende aradan çekiliyorum çok kırıcı bi hal aldı bu iş herkese iyi şanslar
Alma sırası bendeydi ama. Sen en son tutku yu aldın sıra bendeydi canım
Tamm canm o kırmızı don giysin o zamanAlma sırası bendeydi ama. Sen en son tutku yu aldın sıra bendeydi canım
Canımm lütfenn bi yere gitmeYanii birsey demeyeyim diyorum ama illa paylaşmadık diye hemen hazırlığa alınıyorr hepimizin bisüre işimiz oluyor birsey oluyor yazamıyoruz ama çok şükür kilo veriyoruzz Efenin_Annesi nede ayni şekilde yaptınızz bende aradan çekiliyorum çok kırıcı bi hal aldı bu iş herkese iyi şanslar
İşte böyle güzel sonuç olsun diye kurallar.Canımm lütfenn bi yere gitme
Cuma yarışlarında daha bile katı kurallar vardı bitanem ve aslında bizim için bütün kurallar, neticede kendi adıma konuşayım menü yazmadığım gün ciddi cozutuyorum bu menü kuralı geldiğinden beri korkumdan yiyemiyorum
Lütfen bir daha düşün ve lütfen bırakma bizi, seviyorum seni ve o güzel enerjini
Gitmek yok canım. Bırakmayız seni amaç kurallara uyulması.Neyse kızlarr hedefinize ulaşmanız dileğiylee