Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yanii birsey demeyeyim diyorum ama illa paylaşmadık diye hemen hazırlığa alınıyorr hepimizin bisüre işimiz oluyor birsey oluyor yazamıyoruz ama çok şükür kilo veriyoruzz Efenin_Annesi Efenin_Annesi nede ayni şekilde yaptınızz bende aradan çekiliyorum çok kırıcı bi hal aldı bu iş herkese iyi şanslar ❤️

Yanii birsey demeyeyim diyorum ama illa paylaşmadık diye hemen hazırlığa alınıyorr hepimizin bisüre işimiz oluyor birsey oluyor yazamıyoruz ama çok şükür kilo veriyoruzz Efenin_Annesi Efenin_Annesi nede ayni şekilde yaptınızz bende aradan çekiliyorum çok kırıcı bi hal aldı bu iş herkese iyi şanslar ❤️
Ve şunu diyeyim bende eski lerdenim burda yeni değilim elhan ve zipzip vardı ben hic boyle sey görmedim çocukca hareketler Boncuk2307 Boncuk2307

Kırılmaya gerek yok canım. Hepimizin işleri var ama bi şekilde menü paylaşımı için vakit ayırıyoruz. Boncuk2307 Boncuk2307 uğraşmış o kadar. Kırılmak yerine saygı duymak lazım.
Hazırlığa alıyoruz sadece canım. Yine aynı şekilde menü paylaşımı yapıp haftaya girersin tekrar takımlara. Efenin_Annesi Efenin_Annesi için de geçerli. Bizim için bu kurallar. Disipline girmek için.

Canımm lütfenn bi yere gitme 🥺

Cuma yarışlarında daha bile katı kurallar vardı bitanem ve aslında bizim için bütün kurallar, neticede kendi adıma konuşayım menü yazmadığım gün ciddi cozutuyorum bu menü kuralı geldiğinden beri korkumdan yiyemiyorum 🙈

Lütfen bir daha düşün ve lütfen bırakma bizi, seviyorum seni ve o güzel enerjini 😍

Canımm lütfenn bi yere gitme 🥺

Cuma yarışlarında daha bile katı kurallar vardı bitanem ve aslında bizim için bütün kurallar, neticede kendi adıma konuşayım menü yazmadığım gün ciddi cozutuyorum bu menü kuralı geldiğinden beri korkumdan yiyemiyorum 🙈

Lütfen bir daha düşün ve lütfen bırakma bizi, seviyorum seni ve o güzel enerjini 😍
İşte böyle güzel sonuç olsun diye kurallar.
Ben de öyleyim canım. Menümü yazmadığım zaman çzutuyordum.Battı balık yan gider diye iyice uzaklaşıyordum zafıflamaktan

X