Aaa ben neden hazırlığa alındım anlamadım kiHAZIRLIK
Masterfit 145.Etap Yarışmacı Listesi@arke bluegreeneyes Boncuk2307 Cicekbocekkaktus @Deltavealfa Ellssa @Goklerce Jasminium84 -Murphy- @Purple58 rockandroll @Tutku44
Günlük menü paylaşımı yapmadın mıAaa ben neden hazırlığa alındım anlamadım ki
Aynı gün yapamasam da sabahında menü paylaştım, sanırım bir tek çarşamba yapmadım o da yılbaşı yemeği telaşım vardıGünlük menü paylaşımı yapmadın mı
Eline sağlıkHAZIRLIK
Masterfit 145.Etap Yarışmacı Listesi@arke bluegreeneyes Boncuk2307 Cicekbocekkaktus @Deltavealfa Ellssa @Goklerce Jasminium84 -Murphy- @Purple58 rockandroll @Tutku44
Aa doğru ya ben hazirliga alinmiism. O zaman niye takim heyecanindayim. Tüh be.HAZIRLIK
Tamm kaptanım 2 dk listeyi yazayım hemen
Anladım canım. Tek perşembe ise alalım listelereAynı gün yapamasam da sabahında menü paylaştım, sanırım bir tek çarşamba yapmadım o da yılbaşı yemeği telaşım vardı
Hazırlıkta olmak istemezdim hep dikkat ettim devam etmek çok iyi geliyordu
*mesajlara baktım perşembe yazamamışım diğerlerini hep yazdım
Sen neden günlük menünü paylaşmadınAa doğru ya ben hazirliga alinmiism. O zaman niye takim heyecanindayim. Tüh be.
Ellssa hazırım kaptanm