Kuzum ne farkı var ha bi hafta hazırlıkta kalmışsın ha izne ayrılmışsın bence gitme bi yerlere buradan uzak kaldı mı kilo olarak dönüyor bize
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Ellssa ile MasterFit
- Konu Sahibi Ellssa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adım yarışı diyet kilo verme masterfit we can do it zayıflama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Güzel afiyet olsun canımo zaman menüyü paylaşayım
28 Aralık Cumartesi
sabah 11 de aksamda 15.30da yemeğimi yedim
2 lt su icildi
arke Ellssa
Eki Görüntüle 3528021 Eki Görüntüle 3528022
Tamm kaptanım
Valla iyiydi buNeden izne ayrılınca heyecanlı mı oluyor
Tamam dicem ama ya da yok olmaz, vazgectim yine. Cunku yine adım yok. Haftaya yine hazirlik cümleten kusura bakmayin. Yoksa cok tesekkur ederimKuzum ne farkı var ha bi hafta hazırlıkta kalmışsın ha izne ayrılmışsın bence gitme bi yerlere buradan uzak kaldı mı kilo olarak dönüyor bize
Son düzenleme:
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Ellssa
rockandroll
D Deltavealfa
Tutku44
Maviş boncuklar kadro tam haliyle sanırm menü spor bekliyorum darısı banda da
Jasminium84
Ellssa
rockandroll
D Deltavealfa
Tutku44
Maviş boncuklar kadro tam haliyle sanırm menü spor bekliyorum darısı banda da
Ay ben menümü paylaşmayı unuttum
11:40
Az sucuklu yumurta
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
1 t kaşığı tahin pekmez
2 dilim ekmek
14:00
1 çay bardağı fıstık
16:45
3 tane mercimekli köfte,
1 çatal havuç salata
yarım porsiyon dövme pilavı
1 kase yoğurt
Spor
200 ip
bluegreeneyes Boncuk2307
11:40
Az sucuklu yumurta
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
1 t kaşığı tahin pekmez
2 dilim ekmek
14:00
1 çay bardağı fıstık
16:45
3 tane mercimekli köfte,
1 çatal havuç salata
yarım porsiyon dövme pilavı
1 kase yoğurt
Spor
200 ip
bluegreeneyes Boncuk2307
Ellerine sağlık kuşum, bir üst lige az kaldı şükürler olsunLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Boncuk2307 62.90 @Goklerce 70.80 Jasminium84 63.30 Ellssa 70.90 @Lavinia_98 64.90 Cicekbocekkaktus 76.00 @bnnu 65.10 -Murphy- 76.60 @Makaron23 66.60 @Arc-en-ciel 78.15 bluegreeneyes 67.40 rockandroll 67.80 Jou 68.30 D Deltavealfa 68.50 D Diyettenvzgctm-olmuyo 69.10
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (28.12.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Seni de tebrik ederim, 60lar liginin başını sen çekiyorsun.
Ohh gelmişsin hoş geldinEllerine sağlık kuşum, bir üst lige az kaldı şükürler olsun
Seni de tebrik ederim, 60lar liginin başını sen çekiyorsun.
Evet canım haklısın, daha sakın sporlarla devam edeyimEllerine sağlık boncukum
arke canım şimdi kilonu gördüm. İp atlama bence. 80 den aşağı düşünce yavaş yavaş başlarsın. Şu an yüzme gayet iyi senin için
Hep öyle olsun inşallahVallahiii öylede oldu arke Hem gezerim hem yerim hem veririmm hahahah
Burda olsaydım yapardım canımarke sana geçiyor ablam kaptanlık yapabilir misin??
Benimki pandemiden birkaç ay önce tespit edildi canım.zor cidden 15 yıldan fazladır uğraşıyorum yoruyor insanı
Anaaa ben yokken gıyabımda kaptan mı yaptınız yoksa beni geçmişten geliyorum bakalım beni ne sürprizler bekliyorEllssa kaptanım arke abla akşama gelirim demişti hazırlıktakiler dışında en yüksek oran onda, onun yerine sen seç istersen takımları oluşturalım tabi bir de mavi kaptan lazım
Bikinim de pek yakıştı, teşekkür ederim kuşumJou Kaptanı 69.40 68.30 -1.100 1.585
@Goklerce 70.80 70.80 0 0
Cicekbocekkaktus 78.00 76.00 -2.000 2.564
P Purple58 105.50 106.50 +1.000 -0.947+1=0.053
rockandroll 69.10 67.80 -1.300 1.881
@Sem2024 88.20 -
@tutku 4484.50 84.30 -0.200 0.236
arke 85.30 83.90 -1.400 1.641
Ellssa 71.1 -70.9
EVeeettt canllaaarrıımmmm benim elemanlarım teşekkür ediyorummm herşey çokgüzeldi menülerinizde güzeldii aramızda bitane mavi don yookk nasıl mutluyummmm
Sırf eğlencelik olsun diye yaptığım tablooo
Savaşmaya devammm
Kaptanım söylesene ben kaptan mı old şimdi, tüm sayfaları bitirene kadar çatlarımOhh gelmişsin hoş geldin
Teşekkür ederimm kaptanımmOlmaz mısın tabii hakettin bu mutluluğu tadını çıkar
İnsan nasıl keyifleniyor değil mi uzun zamandır giyemediği birşeyi giydiğinde
Tebrikler canımm çok güzel bir eksi
Teşekkür ederimm kaptanımmSonraki tartını da gördüm
En azından eksi ablam tebrik ederim
Başlangıcın hayırlı olsun
Regl geçtikten sonra gidecektir hepsi çok güzel ilerliyorsun sen azmine hayranım
Her gün sporun vardı şekerparem ödemdir o yoksa dikkat ve sporla böyle olmaz eminim salıya gidecektir.
Hahaha mavi don aklınızı aldı tebrik ederim kaptanım
İşin içinde spor olmayınca kilo vermek zora giriyor.
Harika eksi tebrik ediyorum
Maşallah kaptanım
Harika eksi süpersin
Çok güzel eksi olmuş beklemek daha iyi oluyor tebrik ederim
İnşallah tekrar toparlarsın bu hafta eksiksiz menü paylaştığın için takımlara girebilirsin. Belki daha çok motive olursun
Sen harikasın bak düzenli sporla destekleyince ne güzel gitmiş, maşallah sana
Harikasın tebrik ederim
Ufff süpersin maşallah
Çok eksi değil be ablam hemen moralini bozma. İzin için kararlıysan öyle not edeyim.
Tebrikler
Teşekkür ederimm kaptanımmÇok tebrikler
İlaç kullanıyor muydun canım
Harikasın sanırım kırmızı kaptanı olmaya adaysın tebrikler
Tebrikler Çok güzel eksi
Çok güzel eksi
Dün düşük belli mavinin kotum vardı olmayan. Giydim cuk oldu. Yanları karnım sarkıyordu ne kadar çirkin kot böyle diyordum. Çirkin olan ben mişim Dünden hissettim azaldığımı
Bu ip atlama yaradı sanırım yanlarım kayboldu gitti karnım toparlandı
Hakettin canım afiyet olsun
Mavi don korkusu ile verdik inankii
Teşekkürler canımmmTebrik ederim canım sonraki sonucunu da gördüm, gayet güzel eksi.
Tebrikler canım eksi olmak güzel.
Regl yüzünden normal bu artı canım, haftaya güzel eksi gelecek. Bu arada spor birinciliğini de kutluyorum canım.
Regl ve antibiyotik ikisi de etkili olabilir canım. Geçmiş olsun.
Mavi don korkusu yarıyor demek ki, tebrik ederim kaptanım. Ispanaklı sac böreklerine elveda deme vakti bence.
Çok artıda değilsin neyse ki canım, tiroidle zaten her şey ekstra zor oluyor.
Tebrik ederim canım harika bir eksi.
Vaayyy kaptanıma bak, hem gezerim hem yerim hem de veririm demiş, tebrikler.
Harika bir eksi ve harika bir sonuç kilosu canım. Zaten toplamda çok güzel kilo vermişsin. Koruma döneminde başarılar diliyorum. Darısı başımıza inşallah.
Bazen vücut şaşırıyor böyle canım, üzme kendini haftaya fazlasıyla gidecektir.
Bana verilen sözler başka kaptanlarla tutulmuş, neyse ki aynı takımdayız çiçeğim, tebrikler.
Harika bir eksi daha, çok tebrik ederim canım, güzel başladın.
Senin bu haftan zor geçti canım, olur o kadar. Haftaya çok güzel eksiyle geleceksin.
Artı bile sayılmaz canım bu, üzme kendini.
Tebrik ederim canım harikasın.
Vazgeçmek yok, ayrılmak yok tutkucum. Kendine ceza vermiş olursun, inşallah bir an önce de feraha çıkarsın.
Sabit gelmek de iyidir canım.
Boncuk kaptanım bu nasıl güzel bir eksi böyle, tebrik ederim.
HAngi aynı takımmKizzz neler olmuş Jou Valla bırakmam gidemezsin bi yere hem nereye gidiyon aynı takimdayiz hemde mavi don giydircez diğer takıma döverim bak seni ulen
Bende menu yazım hemen
Sabah
Menemen
2 3 çatal airfryer da kızarmış az yağlı patates
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk bal
Valla aslinda ara olarak yedim ama beni öyle tıkadı ki son ogunum olmuş meğer
2 tane saray sarması ama içi krem santisiz
1 avuç fıstık
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanimmm birlikteyiz kabak detoksu yapacaz miiii persembe cuma
Sabah
Menemen
2 3 çatal airfryer da kızarmış az yağlı patates
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk bal
Valla aslinda ara olarak yedim ama beni öyle tıkadı ki son ogunum olmuş meğer
2 tane saray sarması ama içi krem santisiz
1 avuç fıstık
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanimmm birlikteyiz kabak detoksu yapacaz miiii persembe cuma
Eklentiler
Buldum, kaptan olmuşum bakalım takımımda kimler varmışHazırlıklara aldıktan sonra listeyi paylaşır mısın boncukum. Seçelim ona göre
arke ye hazır cillop gibi takım verelim
Anlaştık kuzum.nasıl istersenizHazırııımmm kaptanımmm
Yaaaa bak işteee bu kurallar bu yüzden var biriciğimm bir kaçamak yaparsın iki yaparsın menünü yazmaya devam ettikçe bi süre sonra çekinirsin öyle bir menü yazmaya mecbur dikkat edersin
Canım bitanemm kaptanlarımız bizim için uğraşıyorlar yoksa ben menü yazmışım yazmamışım onlara bir zararı var mı, yok
Anlaştık bence di mi çiçeğim