Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hosgeldin canım ilk sayfa da katilim formu var doldurup gelirsen süper olur . Aslında yarışmalar dan çok da farklı deği burada takımlar kapanali çok oldu . Burda da aynı menü yazıp yorumluyoruz. Iki takım oluyoruz her hafta yarışıyoruz kendi aramızda.

Evet yaa gerçekten öyle oluyor. Dünden kalanlarla kahvaltı yapalım diyince bugün de gitti. Yarın temiz besleneceğim. Bu iki günü telafi etmem lazım

KATILIM FORMU

Adınız ( isteğe bağlı ): Filiz
Yaşınız : 42
Boyunuz : 160
Kilonuz : tam bilmiyorum..en son 83 gördüm tartıda. Sonra tartilmayi biraktim
Mesleğiniz : öğretmen
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : çok yemek, hareketsiz yasam
Hedef Kilonuz : 66
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : öncelikle sağlıklı olmak ve kızlarımın arkadaslarinin anneleri arasında neredeyse en kilolu olmak hoşuma gitmiyor. Güzel kıyafetler giyebilmek de istiyorum tabi. Fotoğraflarda omuzdan aşağı poz verebilmek.. özgüvenimi yeniden kazanmak
Ellssa

Kuzum akşam menüsü harikaymış. Bilsem sana gelirdim valla kanım canım yerine gelirdi

Allah anne babandan razı olsun yokluklarını göstermesin biz de seni çok özledik toparlan dön aramıza
Selam kızlar dunki menüde kaçamak yoktu ama fazla kacirmistim hiç yazmim
Bugün sabah bir haşlama

Ara bir nar yarım portakl

İkindi ızgara tavuk salata

Ellssa arke
Ablacım beni etiketlersen takip etmem daha kolay olur etiketlemediğin için bazen gözümden kaçabiliyor. Geçen hafta kk da problem olduğu için listelere eklememişim seni kontrol ettim şimdi. Bildirimler bana gelmediği için gözümden kaçmış bu haftakileri kaydettim

Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. İki hafta kadar bir yogunlugum var. İlk tartı fotosunu attığım zaman katilabiliyormusum anladığım kadarıyla.. yakında görüşmek üzere diyorum.
Hoşgeldiniz tartı attığınızda Başlangıç kabul ederiz siz de her gün menü ve yaptığınız sporları paylaşırsınız

01.01.2025
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 5 yeşil zeytin, 1 kk peynir, salatalık domates, 2-3 çatal patates kızartması
Ara Öğün 15.00
5 tuzlu kraker
Ara Öğün 17.00
2 tuzlu kurabiye, 3 Nero bisküvi
Akşam yemeği 19.00
1 tabak kuru fasulye, 3 yk pilav, 2 yk yoğurt
21.00 gibi 1 ince dilim pasta (eşimin doğum günü)
Dün kaçırmadım ama bugün baya kaçtı annemle babam da gelince işler çığırından çıktı
2 lt su
Spor
300 ip, 4812 adım
Ellssa arke bluegreeneyes

Eklentiler

• 1000031300.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 6
Daha iyi olmana sevindim canm anne babalar iyiki var melek olup gidenlere de Allah'ım rahmet eylesin

iadesi yok malesef mecbur kilo alicaz
Ya iste bahane benimki. Sızlanmak istemiyorum cezami cekicem
Bebeğim fit tarifler dene biraz en azından daha sağlikli olur
Harikasın canm
Afiyet olsun

Afiyet olsun boncukum

Çok geçmiş olsun hastanıza

afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun kaptanım

Hoş geldiniz cuma takımları formatında sayılır burası da o yüzden yabancı değilsindir sisteme
Afiyet olsun canm bazen akışa bırakmak lazım ailenizle birlikte huzur dolu yaşları olsun eşinin de

Kızlar tartı için son çıkışlar yılbaşında yenildi içildi şimdi telafi zamanı
Cicekbocekkaktus canm pazartesi, salı, çarsamba menülerin eksik en azından eksik günü teke düşür liste dısı kalma kuzum
Jasminium84 kaptanım sen de birazdan yazarsın zaten sadece dün eksik
Ellssa kaptanım senin de salı ve çarşamba eksik
rockandroll canm senin de aynı şekilde salı ve çarşamba eksik müsait olduğunda yaz da liste dılı kalmayalım
P Purple58 harika gidiyorsun cumartesi karşılığı güzel bir sonuç olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…