En son yediğini biraz erkene çeksen süper olur25.12.2024 Çarşamba
14.00
6 yk zeytinyağlı pırasa
3 köfte
5-6 dilim haşlanmış patates
2 dilim ekmek
20.00
1 kase Antep fıstığı
Yarım ayva
1 portakal
Su: 2,5 lt
Spor: 50 dk yoga ve 9 bin küsurda adım vardı ama fotosunu çekmeyi unuttuğum için sayamıyorum bunu
Ellssa Boncuk2307 Jou
Ne güzel proğrammış çok motive eder yönlendirmesiMerhaba
10.00 200ml süt 1 mandalina
13.30 2 kaşık basmati pilav(sadece zeytinyağı var)
3 kaşık kurufasulye
16.00 şekerim düştü galiba işten çıkmadan 3 tane karabuğday patlağı yedim bir tanesi 37 kaloriymiş yanında da 200ml ayran içtim
19.00 tam buğday ekmeğine sandviç
içinde yarım tatlı kaşığı pesto sos /2 ince dilim kaşar /2 dilim hindi füme/ kapya biber
Gece uykumdan yeme atağıyla uyandım bir küçük muz ve 1 parça bitter çikolata yedim bir de sade soda
Kötü bi gün oldu
2.5 litre su
Adım 10bin vardır saat takmadım kordonu koptu diye
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3526822
Doya doya (yemek anlamında değilVAllahaa habersizz ani oldu hic belli degildi buhafta gelmeyecektik kocam sağolsun evi ayağa kaldırdıdikkat ediyorum
Kaybetmezsin inşallahSelamlar
Dünkü menümü yazayım
Çarşamba
Sabah: 7.30
1 h yumurta
Öğle:12.30
1 kase yayla çorbası
Yarım porsiyon mantarlı tavuk sote
Ara:16.30 civarı
1 paket altınbaşak lifli
Akşam 19.30
1 kase yüksük çorbası
1 adet haşlanmış içli köfte
Su:2 lt
Adım :3.000
Ellssa Jasminium84
Dünkü daveti bu kadar hasarla atlattım
Bu sabah bişey yemedim
Öğlen malesef patates vardı yedim
Akşam yoğurt planım var 65.3 ü kaybetmek istemiyorummmmmm
Yarın Cuma Canım. Cumartesiye kadar belki mucize olurAy sonunda düzelmiş valla girip girip baktım surekliselamlar kızlar ben regl oldumm Jou Kaptanim muhtemeldir ki yarına artı gelecem cok özür dilerim erken oldu malesef beklediğimden
Çok güzel afiyet olsunIyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sabah
Lorlu omlet
7 zeytin
3 top peynir
Yeşillik domates biber salatalık
1 tk bal
Ara
1 avuç fıstık
Biraz kuru armut
Akşam
Nohutlu salata ve 1 barsak ayran
Su 3lt
Saatin tam pili bitmeden yakaladım çektim
Ellssa Boncuk2307 Jou
Tabiki ya. Sen yaparsın ben sana güveniyorumİzin almaktan da korkuyorum zaten, bir kere motivasyonum koparsa toplamak zor olur diye. Ama takıma zarar vermek de istemiyorum. Aslında dediğin gibi sadece o akşam serbest öğün olacak. Zaten ben protein diyetine devam ediyorum. O akşama kadar da devam edicem. Bakalım yaa ekşi gelmenin bir çaresini bulurum yine.
Kendim ettim kendim buldum deniyor galiba bunaDOnla korkuttum mukiihepte korkutan başına gelir ya hani benim başuma geleceği var da hanii aboov
Kızların dediğine göre gündüz hiçbirisi girememiş canım.Kızlar nasılsınız KK de sorun mu var kendi mesajlarımı da göremiyorum açılmıyor
Teşekkür ederim kaptanım, kafam netleşti sayendeÇok güzel afiyet olsun
Tabiki ya. Sen yaparsın ben sana güveniyorum
AHaa aynen öylee onu dicem aklıma gelmedi bitürlüKendim ettim kendim buldum deniyor galiba bunaşaka bir yana canım inşallah eksi gelirsin. Bu arada cumartesiye evine dönmüş olacak mısın.
Kızların dediğine göre gündüz hiçbirisi girememiş canım.
Karnın mehter marşı ile ilerliyor o zaman hedefineÖyle mi dersin canımben de protein ağırlıklı yapıyorum biliyorsun. Az önce 400 gr haşlanmış tavuk yedim, resmen sonuna doğru midem almadı ama şu ak karnım bomboş gibi, bir de üstüne üstlük guruldayip duruyor.
NedenKuzum ip atlama lütfen
Dikkat et kendine kansızlık halsizlik yapar.Bilmiyorum kuzum resmen heryerim dökülüyor ceset gibiyim. Kendime çok kızıyorum neden böyleyim diye. Hastane sürecinden sonra vücudum kan değerlerim bir türlü düzelmiyor. Hastalıklı kaldım resmen. Eskiden böyle değildim .. Ciğeri bende ekmeksiz yiyemem normalde. yedim ama midem dönüyor resmen . Uzun sürede yemeyi düşünmüyorum
Yorum yok canımHayırlı akşamlar
09.30
1 avuç kuru yemiş
2 yk yoğurt
13.00
2 dilim ekmek
Çökelekli menemen 4 yk
15.00
1 mandalina
1 dilim elma
16.00
2 parça h tavuk
Salata
18.00
2kurabiye
Bugun hiç durmadı ağzım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
2.5 lt su
Allah hep güldürsün kuzum. Yerken düşünecektin bunlarısen git hafta başında ültimatom ver, herkesi donla korkut sonra da son iki gün kala kendin yoldan çık, nerde adalet nerde eşitlik
Kız travma yaşattın bana resmen korkuttum mu diyor yaaDOnla korkuttum mukiihepte korkutan başına gelir ya hani benim başuma geleceği var da hanii aboov
Hahahhaha ahh gez demenn ne iyi keşkkkeeeeeeeDoya doya (yemek anlamında değil) gez canım, keyfini çıkar. Kocalara bu güncelleme her zaman gelmez çünkü
Aaaaa iyiliğinizzz içiiinnn aaammmmaaaaaaNeden
Dikkat et kendine kansızlık halsizlik yapar.
Yorum yok canım
Kız travma yaşattın bana resmen korkuttum mu diyor yaa
Öyleyse yolculuk şişkinliği olmayacak, kesin eksi gelirsin öyleyse kaptanımAHaa aynen öylee onu dicem aklıma gelmedi bitürlü
Yok kuzum yılbaşına kadar burdayımm
Hem de ne güzel ilerleme, bu sabah tartildim sonuç gayet güzeldi canım, darısı cumartesiye inşallahKarnın mehter marşı ile ilerliyor o zaman hedefine
Ne demeye gittiniz öyleyseHahahhaha ahh gez demenn ne iyi keşkkkeeeeeee
Torun torun olunca böyle gidiyosunHem de ne güzel ilerleme, bu sabah tartildim sonuç gayet güzeldi canım, darısı cumartesiye inşallah
Ne demeye gittiniz öyleyse
Aammiiinnn ağzundan bal damlayeeeeÖyleyse yolculuk şişkinliği olmayacak, kesin eksi gelirsin öyleyse kaptanım
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede değerler normale döner, kardiyolojiden de iyi sonuçlar alırsın.
Elhan çoktandır ugramiyordu biz de kaç kere etiket yaptık merak ettik. Abisi için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Önce sağlık canm dikkat et kendine gerisi hallolur
Ben de yazdım da henüz görmedi
Sağolun kizlar. Topluca mesaj yazıp kaçayım. İki gecedir yine uykusuzluk hat safhada. Toparlandım mi gelecegim inşallah.canım özel bi diyet mi yapıyorsun yoksa yemek mi yiyesin yoktu bu çok az olmuş, çok acıktırır seni
afiyet olsun
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım gayet güzel
canımm çok çok geçmiş olsun senelerdir haşimatoyla uğraşan biri olarak ki uzunca bir süre 5 civarıydı seninki 8miş çok iyi anlıyorum seni
Allah yardımcın olsun
Elhancığıma çok üzüldüm ya abisine daha da çokAllah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin
afiyet olsun canım
teşekkürler kaptanımm
tahine de bayılırımm, muhakkak böylesini deneyeceğim
afiyet olsun canımm
nasılsın çiçeğim, evde durumlar nasıl