Geçmiş olsunn canım en kısa zamanda değerlerin düzelir inşallahSağolun kizlar. Topluca mesaj yazıp kaçayım. İki gecedir yine uykusuzluk hat safhada. Toparlandım mi gelecegim inşallah.
Elhan hocam dün yazmış @bluegreeneyes viyanaya geçmiş canım. Ben de daha detaylı konuşamadım.
Anlamadım ben, senin torunun mu varTorun torun olunca böyle gidiyosun
Neden ablam merak ettim bak şimdiKuzum ip atlama lütfen
Tamamen düzelmese de daha iyi şükür teşekkür ediyorum ablacım
Geçen haftadan sadece 1 gün varmış 10.000 adım veya fazladan 20 dk spor yeterliBoncuk2307 benim spor cezam geçen hafta ve bu haftadan ne kadar var? Havalar soğudu diye çok yürüyemedim
İyi geceler size de ilk sayfadaki formu doldurursanız daha kolay tanışmış oluruz yarın tartıyı da atınca listelere kaydederim.Yas 39, İki çocuğum var. Kilomu yarın sabah tartilip yazacağım ama 78 civarı boyum 160cm.
Cok yiyorum, gece atistiriyorum, suyu az içiyorum. Spor cok az yapıyorum. Büyük bir irade problemim var. Buraya yazarak motive olmak istiyorum.
Hepinize iyi geceler
Tamamdır kaptanım ben yarın 10000 adım atarım teşekkür ederimmNeden ablam merak ettim bak şimdi
Geçen haftadan sadece 1 gün varmış 10.000 adım veya fazladan 20 dk spor yeterli
Rica ederim şekerparem ne demekTamamdır kaptanım ben yarın 10000 adım atarım teşekkür ederimm
Tamam canım çok sağolKendim ettim kendim buldum deniyor galiba bunaşaka bir yana canım inşallah eksi gelirsin. Bu arada cumartesiye evine dönmüş olacak mısın.
Kızların dediğine göre gündüz hiçbirisi girememiş canım.
Neden ablam merak ettim bak şimdi
Geçen haftadan sadece 1 gün varmış 10.000 adım veya fazladan 20 dk spor yeterli
Canım teşekkür ederimArada boyle olabiliyor. Keske cok yedim dediğim gunler bu kadar ile kalsam ben. Yani istahin varsa ve bu kadarla kaldinsa cok iyi denir. Ama azmin var daha iyi olsun dersen
aksam a +makarna yerine yogurt ve sebze koysan hatta proteini biraz daha arttirsan daha iyi olurdu
Hoş geldiniz .Yas 39, İki çocuğum var. Kilomu yarın sabah tartilip yazacağım ama 78 civarı boyum 160cm.
Cok yiyorum, gece atistiriyorum, suyu az içiyorum. Spor cok az yapıyorum. Büyük bir irade problemim var. Buraya yazarak motive olmak istiyorum.
Hepinize iyi geceler
Iyi gidiyorumCanım teşekkür ederimiki gündür giremedim. Kilo durumun nasıl?
Hoş geldiniz .
Yok kuzum evlatlarım babannesi dedesi cok ısrarıyla geldik şehir dışındayız biz çerkexköy ailemiz cevremiz istanbuldaAnlamadım ben, senin torunun mu var