afiyet olsun canımSelamlar
Dünkü menümü yazayım
Çarşamba
Sabah: 7.30
1 h yumurta
Öğle:12.30
1 kase yayla çorbası
Yarım porsiyon mantarlı tavuk sote
Ara:16.30 civarı
1 paket altınbaşak lifli
Akşam 19.30
1 kase yüksük çorbası
1 adet haşlanmış içli köfte
Su:2 lt
Adım :3.000
Ellssa Jasminium84
Dünkü daveti bu kadar hasarla atlattım
Bu sabah bişey yemedim
Öğlen malesef patates vardı yedim
Akşam yoğurt planım var 65.3 ü kaybetmek istemiyorummmmmm
Çok teşekkür ederim canımcanım özel bi diyet mi yapıyorsun yoksa yemek mi yiyesin yoktu bu çok az olmuş, çok acıktırır seni
afiyet olsun
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım gayet güzel
canımm çok çok geçmiş olsun senelerdir haşimatoyla uğraşan biri olarak ki uzunca bir süre 5 civarıydı seninki 8miş çok iyi anlıyorum seni
Allah yardımcın olsun
Elhancığıma çok üzüldüm ya abisine daha da çokAllah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin
afiyet olsun canım
teşekkürler kaptanımm
tahine de bayılırımm, muhakkak böylesini deneyeceğim
afiyet olsun canımm
nasılsın çiçeğim, evde durumlar nasıl
Saçmalama kızzz regl gelsin yeterki düzenli gelsinde içindeki bütün pislikleri atsın ödemi atsın herşeyi atsın inşaallahhhAy sonunda düzelmiş valla girip girip baktım surekliselamlar kızlar ben regl oldumm Jou Kaptanim muhtemeldir ki yarına artı gelecem cok özür dilerim erken oldu malesef beklediğimden
Ay sagolasin canım iste şişliği oluyor malesef gelince bilirsin ya tam da günüSaçmalama kızzz regl gelsin yeterki düzenli gelsinde içindeki bütün pislikleri atsın ödemi atsın herşeyi atsın inşaallahhh
Benimde gozukuyorr bugün yarın ama ani kararla istanbula geldikk bide ya kocam yüzünden diyetimde bozulduAy sagolasin canım iste şişliği oluyor malesef gelince bilirsin ya tam da günü
Abowww bize derkennn kendi mavi don giyecek neyse bir günden giymezsin beaBenimde gozukuyorr bugün yarın ama ani kararla istanbula geldikk bide ya kocam yüzünden diyetimde bozuldumavi don giymeye banada ramak kaldi
Sıkı detox ictim 1 litre ins kaynanamın tartı farklı göstermez bide o varAbowww bize derkennn kendi mavi don giyecek neyse bir günden giymezsin bea
Çok teşekkür ederim can ablam, eşimle iyi şimdilik şükür.canım özel bi diyet mi yapıyorsun yoksa yemek mi yiyesin yoktu bu çok az olmuş, çok acıktırır seni
afiyet olsun
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım gayet güzel
canımm çok çok geçmiş olsun senelerdir haşimatoyla uğraşan biri olarak ki uzunca bir süre 5 civarıydı seninki 8miş çok iyi anlıyorum seni
Allah yardımcın olsun
Elhancığıma çok üzüldüm ya abisine daha da çokAllah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin
afiyet olsun canım
teşekkürler kaptanımm
tahine de bayılırımm, muhakkak böylesini deneyeceğim
afiyet olsun canımm
nasılsın çiçeğim, evde durumlar nasıl
çok şükür bitanemmÇok teşekkür ederim can ablam, eşimle iyi şimdilik şükür.
Arnavut ciğerini kizartarak yapıyoruz ya sence onu nasi yapabiliriz alternatif olarakKızlar iyi aksamlar bugünkü menüm.
Sabah kıymalı tarhana çorbası 1 kase
Ara Türk kahvesi 2 bitter 6 7 tane leblebi
Akşam 18.00 Arnavut ciğeri yaptım patatessiz yerim yanına sakata cacık
Maden suyu
Su 2litre spor 9334adım
Boncuk2307 Ellssa Jou Eki Görüntüle 3527126
İzin almaktan da korkuyorum zaten, bir kere motivasyonum koparsa toplamak zor olur diye. Ama takıma zarar vermek de istemiyorum. Aslında dediğin gibi sadece o akşam serbest öğün olacak. Zaten ben protein diyetine devam ediyorum. O akşama kadar da devam edicem. Bakalım yaa ekşi gelmenin bir çaresini bulurum yine.İzin almana gerek yok canım. Mide küçülmüştür o kadar fazla yiyemezsin yediğini de ertesi gün telafi edersin hiçbirşey olmaz.