Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok ben kendime dert ediyordum abla, yazarken bile spor olmayışı menü bildrimi olmayışı moralimi bozuyordu saldım ben de. Her şeyi kendimeyük ediniyorum öyle kötü bir huyum var.
Bak bu da bir öğrenme oldu sana. Bundan sonra yük etmezsin kendine ablacım menü spor konusundaki karar sana kalmış ama kilo bildirimi yapmayanları bence diğer hafta için direk hazırlığa almak lazım diye düşünüyorum.

Çünkü sadece protein içerikli aldın yağlar gidiyor. O boşluğun anlamı o 
Öyle mi dersin canım ben de protein ağırlıklı yapıyorum biliyorsun. Az önce 400 gr haşlanmış tavuk yedim, resmen sonuna doğru midem almadı ama şu ak karnım bomboş gibi, bir de üstüne üstlük guruldayip duruyor.

Oyle mi dersin canim bende izin alsam mı diye düşünüyordum almayim o zaman

Uzak Şehir de başrolde oynayan kanadadan gelen gelin.İsmen sorsan bilmem ama ilk 2 bölümü izledim. Devamına zaman bulamadım. Çok hoşuma gitti tam ideal vucut tipimde.
Filmi hiç izlemedim canım ama merak ettim bir bakayım.
Çok iyi geldi yorumun çok teşekkür ederim. Sen hep ol
Sen de hep ol canım gitmeye niyetim yok. Daha burda kutlama yapacağız inşallah
Allah kolaylık versin canım gerçekten yorucu bir sürece girmişsiniz. Kızının yeni yaşı da kutlu olsun, sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

Kuzum benim omiriligime yama yapıldı o yüzden denize girmek yasaktı. Bu kontrolde sorucam
Evet canım durumunu biliyorum. Sadece yüzme zarar mi verirmiş onu bilmiyordum.

Arnavut ciğerini kizartarak yapıyoruz ya sence onu nasi yapabiliriz alternatif olarak

Kuzum valla ben kızartıp yedim. Aslında ciğeri sote olarakta yapiyorlar ama ben zaten zor yiyorum o yüzden kızarmış yedim. Elim ayağım buz gibi eşim bembeyaz oldun diye kızıyor ciğer almış yemezsen anneni babanı ararım dedi . O kadar vitamin kullaniyorum yinede iyi gelmedi bugün 5kg luk suyu taşırken kollarım koptu ağrıdan Haftaya iç hastalıklarına randevu aldım .

Kuzum ip atlama lütfen

Oyle mi dersin canim bende izin alsam mı diye düşünüyordum almayim o zaman
İzin almayalım canım, yoksa tüm haftayı salabiliriz. o güne kadar diyeti sıkı tutarız. Sadece akşam yediğimizi de kalan 3 günde toparlarız. Baktık sıkıntı var, 2 gün kabak detoksu falan yaparız birlikte.

Ciğeri ben de severim ama asla ekmeksiz yiyemem o yüzden hiç yanasmiyorum bu süreçte.

Değerlerini kontrol ettir mutlaka canım, bu kadarı normal değil. İnşallah geçici bir durumdur.

Yaa aman dikkat et kuzum git mutlaka
Olur valla yapalım canım varım

Ciğeri ben de severim ama asla ekmeksiz yiyemem o yüzden hiç yanasmiyorum bu süreçte.

Değerlerini kontrol ettir mutlaka canım, bu kadarı normal değil. İnşallah geçici bir durumdur.

Bilmiyorum kuzum resmen heryerim dökülüyor ceset gibiyim. Kendime çok kızıyorum neden böyleyim diye. Hastane sürecinden sonra vücudum kan değerlerim bir türlü düzelmiyor. Hastalıklı kaldım resmen. Eskiden böyle değildim .. Ciğeri bende ekmeksiz yiyemem normalde. yedim ama midem dönüyor resmen . Uzun sürede yemeyi düşünmüyorum

Hastane sürecin ve sonrası çok ağırmış ama canım, böyle olması bir tık normal o yüzden. Vücudun kendini yenilemesi kolay olmuyor.. Yine de o zamanlardan sonra şimdiki halin mucize gibi sanki. İnşallah daha da iyi olacaksın.

Ekmeksiz yediysen büyük başarı, çay falan iç de mideni bastırsın. Ben öyle yapınca bulantim geçti biraz.

Hahahahaha allahımm kahkaha attımmm ev içindeee rezil olasıcaaa uzdü çooookk üzdüü
Allah hep güldürsün kuzum. Yerken düşünecektin bunları sen git hafta başında ültimatom ver, herkesi donla korkut sonra da son iki gün kala kendin yoldan çık, nerde adalet nerde eşitlik

Allah hep güldürsün kuzum. Yerken düşünecektin bunları sen git hafta başında ültimatom ver, herkesi donla korkut sonra da son iki gün kala kendin yoldan çık, nerde adalet nerde eşitlik
VAllahaa habersizz ani oldu hic belli degildi buhafta gelmeyecektik kocam sağolsun evi ayağa kaldırdı dikkat ediyorum

DOnla korkuttum mukii hepte korkutan başına gelir ya hani benim başuma geleceği var da hanii aboov

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…