Bak bu da bir öğrenme oldu sana. Bundan sonra yük etmezsin kendine ablacımYok ben kendime dert ediyordum abla, yazarken bile spor olmayışı menü bildrimi olmayışı moralimi bozuyordu saldım ben de. Her şeyi kendimeyük ediniyorum öyle kötü bir huyum var.
Öyle mi dersin canımÇünkü sadece protein içerikli aldın yağlar gidiyor. O boşluğun anlamı o 
Oyle mi dersin canim bende izin alsam mı diye düşünüyordum almayim o zamanİzin almaktan da korkuyorum zaten, bir kere motivasyonum koparsa toplamak zor olur diye. Ama takıma zarar vermek de istemiyorum. Aslında dediğin gibi sadece o akşam serbest öğün olacak. Zaten ben protein diyetine devam ediyorum. O akşama kadar da devam edicem. Bakalım yaa ekşi gelmenin bir çaresini bulurum yine.
Filmi hiç izlemedim canım ama merak ettim bir bakayım.Uzak Şehir de başrolde oynayan kanadadan gelen gelin.İsmen sorsan bilmem ama ilk 2 bölümü izledim. Devamına zaman bulamadım. Çok hoşuma gitti tam ideal vucut tipimde.
Sen de hep ol canımÇok iyi geldi yorumun çok teşekkür ederim. Sen hep ol
Allah kolaylık versin canım gerçekten yorucu bir sürece girmişsiniz. Kızının yeni yaşı da kutlu olsun, sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahÇok teşekkür ederim canım, kızımın doğum günü için geldiler ama o kadar karışık ki şuançok da yoruldum ben de annem de, annem evde hem hasta kızımla ilgileniyor hem annenannemle , ben işe gidiyorum, o arada hastaneye de gidip geliyoruz ay vllahi yine yoruldum 
Evet canım durumunu biliyorum. Sadece yüzme zarar mi verirmiş onu bilmiyordum.Kuzum benim omiriligime yama yapıldı o yüzden denize girmek yasaktı. Bu kontrolde sorucam
Ooo kaptanım sen don giyersen takım ne yapsın dimi, hiç oluyor mu böyleBenimde gozukuyorr bugün yarın ama ani kararla istanbula geldikk bide ya kocam yüzünden diyetimde bozuldumavi don giymeye banada ramak kaldi
Bugün benim yokluğumda kimse giremiyormus zaten. Ben de gelemedim diye dertleniyordumTelefondan girilmiyor kk ya ama pc den girebiliyorum neden acaba
Arnavut ciğerini kizartarak yapıyoruz ya sence onu nasi yapabiliriz alternatif olarak
26.12.2024
Kahvaltı 12.00
2dilim çavdar ekmeği, salatalık, peynir 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 elma (3/4 ünü ben yedim 1 parça oğluş yedi), yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak Pırasa yemeği, 3 çatal salçalı yoğurtlu makarna, 1 kase cacık.
2 lt den fazla su
SPOR
200 İP + 2699 Adım
Ellssa Jasminium84 Jou
İzin almayalım canım, yoksa tüm haftayı salabiliriz. o güne kadar diyeti sıkı tutarız. Sadece akşam yediğimizi de kalan 3 günde toparlarız. Baktık sıkıntı var, 2 gün kabak detoksu falan yaparız birlikte.Oyle mi dersin canim bende izin alsam mı diye düşünüyordum almayim o zaman
Ciğeri ben de severim ama asla ekmeksiz yiyemem o yüzden hiç yanasmiyorum bu süreçte.Kuzum valla ben kızartıp yedim. Aslında ciğeri sote olarakta yapiyorlar ama ben zaten zor yiyorum o yüzden kızarmış yedim. Elim ayağım buz gibi eşim bembeyaz oldun diye kızıyor ciğer almış yemezsen anneni babanı ararım dedi. O kadar vitamin kullaniyorum yinede iyi gelmedi bugün 5kg luk suyu taşırken kollarım koptu ağrıdan Haftaya iç hastalıklarına randevu aldım .
Yaa aman dikkat et kuzum git mutlakaKuzum valla ben kızartıp yedim. Aslında ciğeri sote olarakta yapiyorlar ama ben zaten zor yiyorum o yüzden kızarmış yedim. Elim ayağım buz gibi eşim bembeyaz oldun diye kızıyor ciğer almış yemezsen anneni babanı ararım dedi. O kadar vitamin kullaniyorum yinede iyi gelmedi bugün 5kg luk suyu taşırken kollarım koptu ağrıdan Haftaya iç hastalıklarına randevu aldım .
Olur valla yapalım canım varımİzin almayalım canım, yoksa tüm haftayı salabiliriz. o güne kadar diyeti sıkı tutarız. Sadece akşam yediğimizi de kalan 3 günde toparlarız. Baktık sıkıntı var, 2 gün kabak detoksu falan yaparız birlikte.
Ciğeri ben de severim ama asla ekmeksiz yiyemem o yüzden hiç yanasmiyorum bu süreçte.
Değerlerini kontrol ettir mutlaka canım, bu kadarı normal değil. İnşallah geçici bir durumdur.
Hahahahaha allahımm kahkaha attımmm ev içindeee rezil olasıcaaa uzdü çooookk üzdüüOoo kaptanım sen don giyersen takım ne yapsın dimi, hiç oluyor mu böylebana güzel bir bikini al bari oralardan
Tamam kuşum öyleyse izin almayıp durumumuza göre birlikte hareket ediyoruz. Gazamız mübarek olsun ✌Yaa aman dikkat et kuzum git mutlaka
Olur valla yapalım canım varım
Hastane sürecin ve sonrası çok ağırmış ama canım, böyle olması bir tık normal o yüzden. Vücudun kendini yenilemesi kolay olmuyor.. Yine de o zamanlardan sonra şimdiki halin mucize gibi sanki. İnşallah daha da iyi olacaksın.Bilmiyorum kuzum resmen heryerim dökülüyor ceset gibiyim. Kendime çok kızıyorum neden böyleyim diye. Hastane sürecinden sonra vücudum kan değerlerim bir türlü düzelmiyor. Hastalıklı kaldım resmen. Eskiden böyle değildim .. Ciğeri bende ekmeksiz yiyemem normalde. yedim ama midem dönüyor resmen . Uzun sürede yemeyi düşünmüyorum
Allah hep güldürsün kuzum. Yerken düşünecektin bunlarıHahahahaha allahımm kahkaha attımmm ev içindeee rezil olasıcaaa uzdü çooookk üzdüü
VAllahaa habersizz ani oldu hic belli degildi buhafta gelmeyecektik kocam sağolsun evi ayağa kaldırdıAllah hep güldürsün kuzum. Yerken düşünecektin bunlarısen git hafta başında ültimatom ver, herkesi donla korkut sonra da son iki gün kala kendin yoldan çık, nerde adalet nerde eşitlik
DOnla korkuttum mukiiAllah hep güldürsün kuzum. Yerken düşünecektin bunlarısen git hafta başında ültimatom ver, herkesi donla korkut sonra da son iki gün kala kendin yoldan çık, nerde adalet nerde eşitlik