Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi akşamlar kızlar çok kötü hissediyorum ne enerjim var ne yaşama hevesim o kadar kötüyüm ki canı çekilmiş gibi hissediyorum . Bebeğin biri hasta idi cok ağlıyor ya uyuyacak ya ağlayacak bu defa diğerini uyandırıyor uyanınca da huysuzlaniyor ister istemez ne gecem kaldı ne gündüzüm. Resmen bir haftadır dışarı çıkmıyorum çıkmak da istemiyorum en son ne zaman duş aldığımı unutuyorum mesela ne yapacam böyle hiç bilmiyorum hayırlısı diyorum geçecek. Neyse biraz ic döktüm kusuruma bakmayın

Menü yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Peynir
Yeşillik
Valla regl olduğum için bal ve kaymak da yedim biraz çokça malesef canım çok istedi

Akşam
Yesil fasulye ve salata

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Tekrar tekrar geçmiş olsun canım. Çocuk büyütmek zorken sende iki tane birden var. Sana yardımcı olabilecek kimse yok mu etrafında. Yorgunsun, regl de üstüne tuz biber olmuş ama dediğin gibi bu günler elbette geçecek canım zor olsa da.

Kızlar malesef hastanelik oldum. Yatış verdiler baya kan alındı , serum bağladılar. Sağ kolum omuzdan aşağı hiç tutmuyor.😔 Sabah doktor gelip bakicak yada pazartesi branş doktoru bakacak bilmiyorum tam olarak. . 1 2 gün burdayım galiba. Tartı bildirimi yapamayacağım sabah 88.30kg idim. Beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim. Özür dilerim böyle olsun istemezdim
Ellssa Ellssa , Boncuk2307 Boncuk2307 , Jou Jou

Kızlar malesef hastanelik oldum. Yatış verdiler baya kan alındı , serum bağladılar. Sağ kolum omuzdan aşağı hiç tutmuyor.😔 Sabah doktor gelip bakicak yada pazartesi branş doktoru bakacak bilmiyorum tam olarak. . 1 2 gün burdayım galiba. Tartı bildirimi yapamayacağım sabah 88.30kg idim. Beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim. Özür dilerim böyle olsun istemezdim
Çok geçmiş olsun canım. Sen iyileş önce sağlığınnn 🙏🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun 🙏🏻

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Neden oldu sence böyle. Yürüyüşler zarar vermiş olamaz dimi. İnşallah yarın sabah erkenden bir doktor gelip bakar, umarım her şey iyi çıkar. Bir an önce toparlanman için dua ediyorum canım.

Iyi akşamlar kızlar çok kötü hissediyorum ne enerjim var ne yaşama hevesim o kadar kötüyüm ki canı çekilmiş gibi hissediyorum . Bebeğin biri hasta idi cok ağlıyor ya uyuyacak ya ağlayacak bu defa diğerini uyandırıyor uyanınca da huysuzlaniyor ister istemez ne gecem kaldı ne gündüzüm. Resmen bir haftadır dışarı çıkmıyorum çıkmak da istemiyorum en son ne zaman duş aldığımı unutuyorum mesela ne yapacam böyle hiç bilmiyorum hayırlısı diyorum geçecek. Neyse biraz ic döktüm kusuruma bakmayın

Menü yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Peynir
Yeşillik
Valla regl olduğum için bal ve kaymak da yedim biraz çokça malesef canım çok istedi

Akşam
Yesil fasulye ve salata

Su 3 lt

Allah yardımcın olsun canım🙏🏻🙏🏻 Zor bi dönemdesin biraz büyüyünce inşallah rahatlarsın

27 Aralık Cuma menüsü (karnivor diyeti bugün itibariyle bıraktım)
Kahvaltı yok

15.00 Öğle ve akşam (tek öğün)
Yarım kase şehriyeli tavuk çorbası, sezar salata (içinde kruton ekmek de vardı az miktarda)

Su 2 lt
Kitap 80 sy John Verdon-Aklından bir sayı tut
Spor (Cuma günleri yapmasanız olur dendiği için yürüyüşe çıkmadım)
3770 adım (gün içinde hareketliliğim bu kadar, az olunca foto çekmedim)

Bugün bayağı şaştı benim. İşe akşam yemeği götürmemiştim. Eve gelince bir şeyler atıştırdım. Öğlen de düzgün yemek yiyecek vaktim yoktu. Sabah tartıda güzel eksilmiştim. Yarına inşallah eksimi korurum.

Bugünkü Menüm,
Sabah 9:30
2 küçük dilim peynir
4 zeytin
Çeyrek simitin yarısı kadar simit (valla 2 lokmaydı. Tadına doymak için yavaş yavaş yedim)
Türk kahvesi
1 kuru kayısı

Öğle 13:30
1 yk taze fasulye
1 kuru kayısı
1 ceviz

Ara 15:30
2 yk süzme yoğurt, 1 yk granola, 1 tk chia, 2 ceviz, 8 çiğ fındık, 1 kuru kayısı

Akşam 20:45
2 dilim peynir
2 çatal taze fasulye
Yarım nar

Su 2 lt
Spor 11712 adım (cezamı yapmış oldum)

Ellssa Ellssa
Jasminium84 Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3968.jpeg
    IMG_3968.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 5

çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanirsin 🙏

canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Gelişmelerden haberdar et olurmu:KK19:
27 Aralık Cuma menüsü (karnivor diyeti bugün itibariyle bıraktım)
Kahvaltı yok

15.00 Öğle ve akşam (tek öğün)
Yarım kase şehriyeli tavuk çorbası, sezar salata (içinde kruton ekmek de vardı az miktarda)

Su 2 lt
Kitap 80 sy John Verdon-Aklından bir sayı tut
Spor (Cuma günleri yapmasanız olur dendiği için yürüyüşe çıkmadım)
3770 adım (gün içinde hareketliliğim bu kadar, az olunca foto çekmedim)

Ooo tek öğün. Aralıklıya mı başladın Hoppa
Bugün bayağı şaştı benim. İşe akşam yemeği götürmemiştim. Eve gelince bir şeyler atıştırdım. Öğlen de düzgün yemek yiyecek vaktim yoktu. Sabah tartıda güzel eksilmiştim. Yarına inşallah eksimi korurum.

Bugünkü Menüm,
Sabah 9:30
2 küçük dilim peynir
4 zeytin
Çeyrek simitin yarısı kadar simit (valla 2 lokmaydı. Tadına doymak için yavaş yavaş yedim)
Türk kahvesi
1 kuru kayısı

Öğle 13:30
1 yk taze fasulye
1 kuru kayısı
1 ceviz

Ara 15:30
2 yk süzme yoğurt, 1 yk granola, 1 tk chia, 2 ceviz, 8 çiğ fındık, 1 kuru kayısı

Akşam 20:45
2 dilim peynir
2 çatal taze fasulye
Yarım nar

Su 2 lt
Spor 11712 adım (cezamı yapmış oldum)

Ellssa Ellssa
Jasminium84 Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun :KK200:
Nasılsınız kızlar
Bende aranıza katılmak istiyorum eskıden buradaydım bır sene ye yakın ara verdim kiloları alıp geri geldim
Hoşgeldin :KK200:
İyi akşamlar kızlar 27 Ara Cumartesi

KAHVALTI
YOK

ÖĞLE
ÇORBA
HİNDİ FÜME

AKŞAM
KIYMALI KAŞARLI YUMURTA
ÇORBA
SALATA
YARIM PORSİYON GİBİ PİLAV
CHİA+YOĞURT+MUZ+SUSAM

ARA
SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ+,HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

SU
2 LİTRE

Eki Görüntüle 3527753

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84 LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Saatlerini de yazarsan ona göre yorum yaparız canım

Menüm

10:30
5-6 tane yaban mersini
1 muz
yarım avuç kadar fıstık

14:00
1 tost ekmeğine tost
1 ev kurabiyesi

16:00
yarım porsiyon nohutlu etli patates
yarım porsiyon dövme pilavı
Mor soğan

spor
400 ip cezam için atladım pertim çıktı

Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307

Bana sorduysan iyiyim ablacım 🥰 sen nasılsın bugün pek giremedim pc de kaydettiğim listede sıkıntı oldu full cumartesiden bu yana tek tek kaydetmek zorunda kaldım.
Merhaba aramıza hoşgeldin. Kaptanlarımız iletti mi bilmiyorum ama ilk sayfadaki formu doldur muşmuydun? Yarın sabah kullanıcı adı ve tarihli tartı fotosu da paylaşabilir misin?

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarım kusura bakmayın siz olmayınca yazayım dedim. Belki benim gözümden kaçmıştır siz yazdıysanız.

Merhabalar hoşgeldin, umarım istediğin gibi olur. Burası motive etme konusunda harika.
Octoday formla tartı fotoğrafını attı ablam kaydettim Başlangıç diye.
Çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaa, aynı rahatsızlıktan dolayı mı yatırdılar, çok merak ettim vallahi. Habersiz bırakma bizi ablam 🙏
Menüm

10:30
5-6 tane yaban mersini
1 muz
yarım avuç kadar fıstık

14:00
1 tost ekmeğine tost
1 ev kurabiyesi

16:00
yarım porsiyon nohutlu etli patates
yarım porsiyon dövme pilavı
Mor soğan

spor
400 ip cezam için atladım pertim çıktı

Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
Maşallah kaptanım 200 de kesiliyor benim bacaklar 😂

Menü yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Peynir
Yeşillik

Akşam
Yesil fasulye ve salata

Su 3 lt

Canım merak etme yarın için. Önce senin ve beşin sağlığı.Gerisi telafi edilir :KK200:
Selam kızlar menümü yazayjm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1/4 tost

Ara
4 kaşık süzme yoğurt 1/2 muz tarçın

Ara
2 minik kurabiye 3 kare bitter çiko

Akşam
4 kaşık yoğurt
5 kaşık kabak sote

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Güzel canım afiyet olsun:KK200:
Jou Jou kız sen neden yazmıyorsun menülerini çrş prş menü yok 🥴
Hoppa:KK36::KK36::KK36:
Hayırlı akşamlar

2.30
2 h yumurta
2 dilim peynir
2 yk kuru Domatesli yeşil zeytinli salata
1 ısırık elma

Filtre kahve
1 ısırık kurabiye
1 avuç kuru yemiş
4 kare bitter çikolata

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun:KK200:
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307

Cuma

Yesil cay

Sabah 9
2 yumurta
20 g kasar, 30g tulum peyniri
1 hindi fume,5 zeytin
1 yk basmati pilav :)
Salatalık, marul

12.30 kahve 1 kucuk muz, 2 form biskuvi , 1 tatlı kasigi fıstık

15.30
1 tabak sutlu karnabahar corbasi
3 izgara kofte
65 kslorilik cikolata
Az sut ile kahve

18.30-19
Salata
30 g kızarmış yer fistigi

Spor 6000 adim
📚 kitap : 50 syf uzeri okumaya çalışıyorum 🥰 dun 77 syf , bugun henuz olmadi

Eki Görüntüle 3527675
Harika :KK200:
27.12.2024 Cuma

14.30
1 dilim gözleme
1 kase salata
3 hurma

19.00
3 kepçe düğün çorbası
1 portakal

Su: 2 lt
Spor: 50 dk yoga ve 8.411 adım

Eki Görüntüle 3527694
Tamda tartı öncesi menü :KK200:
Aç karna : türk kahve

Kahvaltı 11.00
2 çatal patates kızartma
2 çeri domates
2 mini salatalık
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Aa öğün
Türk kahve

18.00
Etli nohut yemegi 2 kepçe
3 kaşık pilav

Yatmadan 2 saat önce
Sumak limon ve zencefilli soda

2 litre su

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 LenaG LenaG
Yarını çok merak ediyorum :KK48:
Merhaba aramıza hoşgeldin. Kaptanlarımız iletti mi bilmiyorum ama ilk sayfadaki formu doldur muşmuydun? Yarın sabah kullanıcı adı ve tarihli tartı fotosu da paylaşabilir misin?

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarım kusura bakmayın siz olmayınca yazayım dedim. Belki benim gözümden kaçmıştır siz yazdıysanız.

Merhabalar hoşgeldin, umarım istediğin gibi olur. Burası motive etme konusunda harika.
Ne kusuru canım. İyi yapmışsın Hoppa:KK36:

Bana sorduysan iyiyim ablacım 🥰 sen nasılsın bugün pek giremedim pc de kaydettiğim listede sıkıntı oldu full cumartesiden bu yana tek tek kaydetmek zorunda kaldım.

Octoday formla tartı fotoğrafını attı ablam kaydettim Başlangıç diye.

Çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaa, aynı rahatsızlıktan dolayı mı yatırdılar, çok merak ettim vallahi. Habersiz bırakma bizi ablam 🙏

Maşallah kaptanım 200 de kesiliyor benim bacaklar 😂
Ayy ben sınırlarımı zorladım ama ben bittim. Ceza kalmasın diye. Sonra aklıma geldi bugün için spor tatilimizi umarım yarına sıkıntı olmaz :KK17:

Sevgili Masterfit ailesi :KK68:

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307 Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak. :KK37: :KK37:

Öpüyorum sizii :KK68::KK60:

Masterfit 145.Etap

KIRMIZI TAKIM21.1228.12FarkORAN
Jasminium84 Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı63.05
@bluegreeneyes67.55
@bnnu66.40
Boncuk2307 Boncuk2307 64.15
malahit malahit 51.00
Ellssa Ellssa 71.10
-Murphy- -Murphy- 76.10
@Pembepilates78.20
D Diyettenvzgctm-olmuyo 69.80