Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Bugün geç yedim akşam yemeğini değişik bir gündü

Kahvaltı

1 tane kaşarlı tost

Akşam

1 kase mercimek çorbası (2 küçük kepçe)
1 küçük güveç kabı ile güveç
1 kaşık basmati pilav

Çorbayı yemek hafif gibiyse içcem artık şişiriyor çünkü baya

Su yine çok az yatana kadar 2 litre yapcam inşallah.

Bide bromelain aldığım halde kabızlık yaşıyorum kilo verdiğimi hiç düşünmüyorum bu hafta inşallah vermişimdir motivasyonum düşer valla hazır bekliyor düşmeye 😂
Afiyet olsun bebeğim
Çorba şişiriyorsa bırak şişirsin bence onu öne alıp ana yemeği iptal bile edebilirsin. Çorba zenginleşir ya da salata olabilir. Ama çorbayla doymayı tercih ederim. Sıvı beslenmek kabızlık içinde iyi
Tansiyon çok zor. Stres,moral,beslenme her şeyin ucu ona dokunuyor. Diyete bir süre ara ver Bencede. Sonra diyetisyen eşliğinde devam edersin. Çok geçmiş olsun 🙏🏽
Sağol ebrulicim 💗
Çok geçmiş olsun canım fazla özletme bizi iyi ol biran önce de gel🤲
Yine buradayım Esmusum sadece listeden izin aldım. Şu an bu durumda Spor yapamamaya başladım. Uyabilmek içinde acele etmek istemiyorum. Oraya da dönücem inşallah

Afiyet olsun bebeğim
Çorba şişiriyorsa bırak şişirsin bence onu öne alıp ana yemeği iptal bile edebilirsin. Çorba zenginleşir ya da salata olabilir. Ama çorbayla doymayı tercih ederim. Sıvı beslenmek kabızlık içinde iyi

Sağol ebrulicim 💗

Yine buradayım Esmusum sadece listeden izin aldım. Şu an bu durumda Spor yapamamaya başladım. Uyabilmek içinde acele etmek istemiyorum. Oraya da dönücem inşallah
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin 🤲

Bromelain tuvalet konusunda destek olmuyo ama bildiğim kadarıyla ben de 2 aydır kullanıyorum yalnızca ödem atmaya yani şişkinlik ve gaza etki ediyor genelde. Benim ödemim baya gitti sabahları ellerim falan çok şiş uyanıyordum. Hatta genelde alkol ertesi öneriyorlar ödeme karşı
Oluyordu bana. İçtiğim zaman 1 saat içinde etki ediyordu. Bayadır kullanıyordum ara vermiştim bende

Afiyet olsun bebeğim

Sağol ebrulicim 💗

Çorba + salata da yetmiyor 2 saat sonra acıkıyorum 🙊

Tünaydın kızlar
Ben bir süre izinli olacağım
Tansiyonla sorun yaşıyorum. Hafif de beslensem stresten yakalıyor beni. Dün yine kötüydüm. Biraz dışardan katılıcam size. Bu arada gitmem gereken bölümlere gidicem. Sonra belki diyetisyenle başlarım
Çok geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda şifa bulursun canım 🌸🤲🏻

Herkese hayırlı geceler 🌸

Sabah
1 tam buğday 🍞
Yarım yumurta 🍳
Bal kaymak 🍯

Öğle
1 kepçe tarhana çorbası 🥣
4 5 kaşık ıspanak yemeği🥘
2 kaşık yoğurt 🍚

Ara
1 avuç karışık çerez 🥜
3 Medine hurması 🫘

Akşam
5 kaşık et sote 🌮
1 Lavaş Ortaboy🌯
1 Domates 🍅
1 tam buğday 🍞
Su 🍶

Kapanış 17 20 gibi 🥄

Su 2 litre olmak üzere

Bonus Bonus Chocolita Chocolita ❤️🌸

Hayırlı geceler kızlar
Menümü paylaşıyorum
Sabah 10.00
Bir dilim çavdar ekm pizza
1/2 krepten tavuklu sarma
Pey şey
Akşam 19.00
Yoğurtlu şehriye çorbası
4-5 yk tavuklu iç pilav
Yine krep sarma ufff börek gibi gidiyo
21.00 gibi 2 küçük elma bi küçük havuç
Bugün kapatamadım ağzımı 9 a kadar..gün boyu yardımcı vardı temizlik yaptık düzen şaştı
Su 1,5 şimdilik
Spor temizlik

Chocolita Chocolita çok geçmiş olsun canım tahlillerine baktırınca haberdar et olur mu? Bu tansiyon böbrek kaynaklı da olabiliyor yani böbrek mi tansiyonu tansiyon mu böbreği bozuyo diye yumurta tavuk olayına benziyo dikkat et aman

İyi akşamlar ❤️

Yarın tartı öncesi gününüz kızlar ona uygun beslenin muhakkak.

Menülere bi bakim özlemişsinizdir 😬

Selam kızlar
aç karnına double kahve içtim
Sabah kahvaltısında süt ve yulaf yedim vişneli
Ara ogun kahve içtim guarana
aksam yemeğine de canım cekti 1 tane lahmacun soyledim onu yiyeceğim.
2 lt tamamlanır yatana kadar içtiğim su

Bu detoks sularını sadece onlar olacak şekilde tüketmek yerine hafif beslendiğin günlere dahil edebilirsin geçen gün diycektim unuttum.
Menün de iyi görünüyor senin kilon için normalde süt yulaf doyurmuyor yoğurt doyuruyor

Bugünün menüsünü de yazayım ama bugün biraz kötü beslendim, yarın dengeleme yapacağım
Sabah bol. Su ve türk kahvesi
14.30 gibi 1,5 havuçlu poğaça, peynir, çay, 1 muz, 1 portakal ( canım yemek yemek istemedi)
Yatana kadar 2 lt su
Akşam yeşil çay
Yürüyüş: 10.050adım ( cezalıyım)
Bonus Bonus

Yetersiz olmuş canım poğça yedim diye yemediysen meyve tutmaz insanı yarın daha güzel yersin 🌸

Merhaba kızlar bugün çok az su içtim bol bol egzersiz yaptım. Arada da sade türk kahvesi ictim

Gelgör önce hoş geldin 🌸 kilonu hatırlayamadım çok az sanki tabakların hele balıklar ben onlarla tadına bakıyorum :confused:

İyi akşamlar niyetliydim bugün menümü paylaşayım din gece zeytin peynir acılı 2 dilim çörek yedim iftarda da şehriye çorbası patates haşlama 3 kaşık 2 kaşık pilav üstü bı tane köfte salata yedim türk kahvesi içtim elma istiyo canım onu yiyip yarın yine tutacam inşallah Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Akşam miktar olarak çok değil de içerik olarak hep karbonhidrat olmuş esmusum Allah kabul etsin 🌸

Bugün yediklerim
Sabah yulaf omlet yesillik
5 yesil zeytin bir dilim süzme peynir birazda tulum peyniri

12:30 çocukların makarnasindan yedim 4kasik🙈

Ara sade Türk kahvesi ceviz 2 kare bitter çikolata

18:00 4 köfte 1 közlenmiş biber bol bol salata
19:00 1 küçük yerli muz yedim

Su 3lt spor yok
Bonus Bonus

gündüz ki makarna bir şey yapmaz böyle akşama başka pilav vs ekleme yapmazsan. Köfte 4 az bile çünkü 60 kiloda değilsin. Çorba falan da yok.
Dost tavsiyesi bebelerin artanlarını bi gün yediysen öbür gün yeme.

Herkese hayırlı geceler 🌸

Sabah
1 tam buğday 🍞
Yarım yumurta 🍳
Bal kaymak 🍯

Öğle
1 kepçe tarhana çorbası 🥣
4 5 kaşık ıspanak yemeği🥘
2 kaşık yoğurt 🍚

Ara
1 avuç karışık çerez 🥜
3 Medine hurması 🫘

Akşam
5 kaşık et sote 🌮
1 Lavaş Ortaboy🌯
1 Domates 🍅
1 tam buğday 🍞
Su 🍶

Kapanış 17 20 gibi 🥄

Su 2 litre olmak üzere

Bonus Bonus Chocolita Chocolita ❤️🌸

Gönülcüm akşam lavaşın yanına ekmek fazla gerisi çok güzel sebze yemeklerini 7-8 kaşık falan koyabilirsin ot o sonuçta bi fasulye gibi değil.
Hayırlı geceler kızlar
Menümü paylaşıyorum
Sabah 10.00
Bir dilim çavdar ekm pizza
1/2 krepten tavuklu sarma
Pey şey
Akşam 19.00
Yoğurtlu şehriye çorbası
4-5 yk tavuklu iç pilav
Yine krep sarma ufff börek gibi gidiyo
21.00 gibi 2 küçük elma bi küçük havuç
Bugün kapatamadım ağzımı 9 a kadar..gün boyu yardımcı vardı temizlik yaptık düzen şaştı
Su 1,5 şimdilik
Spor temizlik

Chocolita Chocolita çok geçmiş olsun canım tahlillerine baktırınca haberdar et olur mu? Bu tansiyon böbrek kaynaklı da olabiliyor yani böbrek mi tansiyonu tansiyon mu böbreği bozuyo diye yumurta tavuk olayına benziyo dikkat et aman

Hep ekmekli krepli olmuş ahu bir de pilavla cila yapmışsın.

Gönülcüm akşam lavaşın yanına ekmek fazla gerisi çok güzel sebze yemeklerini 7-8 kaşık falan koyabilirsin ot o sonuçta bi fasulye gibi değil.
Evet o ekmek çok gereksiz oldu yaa
Sofradan hemen kalkmam lazım oturunca doymadım gibi hissettim🥲🙃

Evet aslında daha fazla yenilebilir, porsiyon olarak çıkıyor öğlenleri evde olmuyorum çok fazla yemiyorum o yüzden 🫠

Bu detoks sularını sadece onlar olacak şekilde tüketmek yerine hafif beslendiğin günlere dahil edebilirsin geçen gün diycektim unuttum.
Menün de iyi görünüyor senin kilon için normalde süt yulaf doyurmuyor yoğurt doyuruyor
Evet canım diğeri ölüm gibi oluyor Avrupa yakasında Şahika’nın lahmacun arası ictigi detoks sularını sadece detoks suyu içiyor sanıp Yaprak detoks yapmıştı da bayağı hastanelik olmuştu aklıma o geldi yaptığım gün 😀😀😀

Evet sabah öğününlerinde tüketilebilir aslında biraz daha muzlu falan olanları en azından daha enerjik tutuyor bir de

Ben alıştım herhalde az yemeye maşallah diyeyim kendime sütle bayağı durabiliyorum ya 😀 bir de şimdi evdeyim diye geç yapıyorum 1’sen önce yemiyorum iyi oluyor o da benim için öğün atlamış oluyorum

Günaydın ☀️

26 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

17.00 5 yk fasülye yemeği, 3 yk pirinç pilavı, 1 kase yoğurt

19.00 2 avuç iğde
(Dün yediğim pırasa yemeği mideme çok dokundu. Az mı pişirdim bilemiyorum. Bütün gün bir şey yiyemedim. O yüzden tek öğün oldu.)

3 litre su

9334 adım 🏃🏼‍♀️ Chocolita Chocolita 💕 Bonus Bonus

Günaydın ❤️
Hayırlı cumalar 🍂🍃

1000054370.jpg

X