- 31 Ekim 2013
- 21.211
- 70.867
- 40
Dün akşam benim beyin terkYok kuzum evlatlarım babannesi dedesi cok ısrarıyla geldik şehir dışındayız biz çerkexköy ailemiz cevremiz istanbulda
Anladım canm inş tez vakitte toplarlar da gelirSağolun kizlar. Topluca mesaj yazıp kaçayım. İki gecedir yine uykusuzluk hat safhada. Toparlandım mi gelecegim inşallah.
Elhan hocam dün yazmışbluegreeneyes viyanaya geçmiş canım. Ben de daha detaylı konuşamadım.
Torun torun olunca böyle gidiyosun
Kiz Allah seni bende diyorum ki kaç yaşında ki torunu bilem varrr sindi anladımYok kuzum evlatlarım babannesi dedesi cok ısrarıyla geldik şehir dışındayız biz çerkexköy ailemiz cevremiz istanbulda
Yalnız değilmişimKiz Allah seni bende diyorum ki kaç yaşında ki torunu bilem varrr sindi anladım
Allah iyiliğini versiinnKiz Allah seni bende diyorum ki kaç yaşında ki torunu bilem varrr sindi anladım
Hahahaha bugün sıkıdayim merak etmaaaaaDün akşam benim beyin terkTorunlarını çok özlüyorlar tabi, güzel vakit geçirin inşallah.
Ben de bi düşündüm izin alsam mı diye ama zaten gr gr verip kiloyla geri alıyorum, hepi topu bi gün o da salı gününe denk geliyor kalan 3 günde dengeleriz canımİzin almaktan da korkuyorum zaten, bir kere motivasyonum koparsa toplamak zor olur diye. Ama takıma zarar vermek de istemiyorum. Aslında dediğin gibi sadece o akşam serbest öğün olacak. Zaten ben protein diyetine devam ediyorum. O akşama kadar da devam edicem. Bakalım yaa ekşi gelmenin bir çaresini bulurum yine.
çok geçmiş olsun canımBilmiyorum kuzum resmen heryerim dökülüyor ceset gibiyim. Kendime çok kızıyorum neden böyleyim diye. Hastane sürecinden sonra vücudum kan değerlerim bir türlü düzelmiyor. Hastalıklı kaldım resmen. Eskiden böyle değildim .. Ciğeri bende ekmeksiz yiyemem normalde. yedim ama midem dönüyor resmen . Uzun sürede yemeyi düşünmüyorum
çok sık aralıklarla yemişsin canım şekerin çok dalgalanmıştır, bugün daha sakin bir beslenme planın olsun olur muHayırlı akşamlar
09.30
1 avuç kuru yemiş
2 yk yoğurt
13.00
2 dilim ekmek
Çökelekli menemen 4 yk
15.00
1 mandalina
1 dilim elma
16.00
2 parça h tavuk
Salata
18.00
2kurabiye
Bugun hiç durmadı ağzım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
2.5 lt su
kaptanım zatenn kuruyemiş bir süre yemeyeceğim sanırım tansiyonum çıkma sebebi o çünküEn son yediğini biraz erkene çeksen süper olur
tebrkler canım, adımlarına sağlıkİyi akşamlar kızlarr
Okumam gereken 19 sayfa var
Dünkü adımlarımı da ekleyeyim. Sonra mesaj okumaya …
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
bu seni çok acıktıracak bir menü canım, bugün daha sebze ağırlıklı olsun olur mubu hafta sizi üzdüm sevgili kaptanlarim bi kere İslam kek yedim gerisi geldi resmen iştahımı açtı noldu anlamadim neyse bugünün menusune gelirsek
12 de büüyüük bir sandviç yedim
aksam 17.30da da çorba içtim
3 turk kahvesi 2 lt de su
Ellssa Jasminium84
afiyet olsun canım adımlarına sağlık26 Aralık menü
09.00 1 poğaça
10.30 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 10 zeytin, 1 dilim peynir, yarım avakado, domates
15.00 6 kaşıl nohutlu salata
18.00 2 kepçe tarhana, 8 kaşık kapuska, 3 kaşık yoğurt salata
20.30 2 küçük top az şekerli un helvası
3 litre su 22.000 adım maalesef bu gün okuyamadım gözlerimi açamıyorum çok yoruldum uykum var
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Eki Görüntüle 3527311
afiyet olsun canımBugünkü Menüm
Sabah 9:30
Sade Türk kahvesi( ben sade diye belirtmiyorum şekersiz oluyor hep)
1 kuru kayısı
1 avuç beyaz leblebi
Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
1 kase cacık
Ara 15:00
Tarhana cips sadece bi ısırık tadına baktım
2 ceviz
Akşam 18:30
3.5 yk taze fasulye
2 yk süzme yoğurt
4-5 parça parmak kadar tavuk eti
Su 2lt
1 kupa yeşil çay
9060 adım
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
Ben de bi düşündüm izin alsam mı diye ama zaten gr gr verip kiloyla geri alıyorum, hepi topu bi gün o da salı gününe denk geliyor kalan 3 günde dengeleriz canım
çok geçmiş olsun canım
çok sık aralıklarla yemişsin canım şekerin çok dalgalanmıştır, bugün daha sakin bir beslenme planın olsun olur mu
afiyet olsun
kaptanım zatenn kuruyemiş bir süre yemeyeceğim sanırım tansiyonum çıkma sebebi o çünkü
tebrkler canım, adımlarına sağlık
bu seni çok acıktıracak bir menü canım, bugün daha sebze ağırlıklı olsun olur muafiyet olsun
afiyet olsun canım adımlarına sağlık
afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım gece bilekliği sarja takmak için kordonu çıkarırken kırdım,Ben de bi düşündüm izin alsam mı diye ama zaten gr gr verip kiloyla geri alıyorum, hepi topu bi gün o da salı gününe denk geliyor kalan 3 günde dengeleriz canım
çok geçmiş olsun canım
çok sık aralıklarla yemişsin canım şekerin çok dalgalanmıştır, bugün daha sakin bir beslenme planın olsun olur mu
afiyet olsun
kaptanım zatenn kuruyemiş bir süre yemeyeceğim sanırım tansiyonum çıkma sebebi o çünkü
tebrkler canım, adımlarına sağlık
bu seni çok acıktıracak bir menü canım, bugün daha sebze ağırlıklı olsun olur muafiyet olsun
afiyet olsun canım adımlarına sağlık
afiyet olsun canım
ahhh canımm neyin var ki, çok geçmiş olsunKızlar ben baya kötüyüm pek online olamıyorum. Geceden beri kemiklerim ağrıyor çok halsizim, elim ayağım buz gibi. Dün gece ve bu sabah eşimin zoru ile pekmezli su içtim umarım artı çıkmam tartıda. Salı gününe randevu aldım ama tahlillerde çok iyi şeyler beklemiyorum.
tühhh kuzumm kötü olmuş ama cana geleceğine mala gelsin üzme kendiniTeşekkür ederim kaptanım gece bilekliği sarja takmak için kordonu çıkarırken kırdım,artık yenisini alıncaya kadar telefon elimdeyken sayılanlar olacak
Aynn öyle bu ara benim teknolojik aletlerde var bi sıkıntı geçen hafta telefon bu hafta bileklikahhh canımm neyin var ki, çok geçmiş olsun
tühhh kuzumm kötü olmuş ama cana geleceğine mala gelsin üzme kendini
o paranın senden çıkacağı varmış kuzumm, çok şükür ki sağlıkla ilgili bir harcama olmadıAynn öyle bu ara benim teknolojik aletlerde var bi sıkıntı geçen hafta telefon bu hafta bileklikneyse artk kartım dönsün de öyle alırım yapacak bişey yok
Sana güvenim sonsuz kaptanımHahahaha bugün sıkıdayim merak etmaaaaa
Aynen öyle canım, hiç bırakmayalım. Ara vermek bize iyi gelmeyecek.Ben de bi düşündüm izin alsam mı diye ama zaten gr gr verip kiloyla geri alıyorum, hepi topu bi gün o da salı gününe denk geliyor kalan 3 günde dengeleriz canım