Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Anladım canm inş tez vakitte toplarlar da gelir

Ben de bi düşündüm izin alsam mı diye ama zaten gr gr verip kiloyla geri alıyorum, hepi topu bi gün o da salı gününe denk geliyor kalan 3 günde dengeleriz canım

çok geçmiş olsun canım

çok sık aralıklarla yemişsin canım şekerin çok dalgalanmıştır, bugün daha sakin bir beslenme planın olsun olur mu

afiyet olsun

En son yediğini biraz erkene çeksen süper olur
kaptanım zatenn kuruyemiş bir süre yemeyeceğim sanırım tansiyonum çıkma sebebi o çünkü

İyi akşamlar kızlarr
Okumam gereken 19 sayfa var
Dünkü adımlarımı da ekleyeyim. Sonra mesaj okumaya …
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
tebrkler canım, adımlarına sağlık

bu seni çok acıktıracak bir menü canım, bugün daha sebze ağırlıklı olsun olur mu afiyet olsun

afiyet olsun canım adımlarına sağlık

afiyet olsun canım

Günaydın kızlar 2 3 gündür geçmeyen baş ağrılarım var. Yaşam enerjimi alıyor bu durum. Regl ile ilişkili oluyor genelde. Dünkü menüm:

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim tam buğday
1 dilim peynir
6 zeytin

Aralarda tahin pekmez kaşıkladım toplam 3 çay kaşığıdır
1 dilim baklava yidim

Akşam
Kremalı tavuk 2 yemek kaşığı
3 yemek kaşığı da makarna yedim

1.5 litre su

Jou Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2361.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 6
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): arc-en-ciel
Yaşınız : 39
Boyunuz : 160cm
Kilonuz : 78
Mesleğiniz : öğretmen
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : genetik, duygusal yeme, gece yeme, tatlı alışkanlığı
Hedef Kilonuz : 55

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : sağlıklı olmak ve görüntümü düzeltmek için, kıyafetlerim olmuyor, aynada kendimi beğenmiyorum.

Kızlar ben baya kötüyüm pek online olamıyorum. Geceden beri kemiklerim ağrıyor çok halsizim, elim ayağım buz gibi. Dün gece ve bu sabah eşimin zoru ile pekmezli su içtim umarım artı çıkmam tartıda. Salı gününe randevu aldım ama tahlillerde çok iyi şeyler beklemiyorum.

Teşekkür ederim kaptanım gece bilekliği sarja takmak için kordonu çıkarırken kırdım, artık yenisini alıncaya kadar telefon elimdeyken sayılanlar olacak

ahhh canımm neyin var ki, çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim kaptanım gece bilekliği sarja takmak için kordonu çıkarırken kırdım, artık yenisini alıncaya kadar telefon elimdeyken sayılanlar olacak
tühhh kuzumm kötü olmuş ama cana geleceğine mala gelsin üzme kendini

Hahahaha bugün sıkıdayim merak etmaaaaa
Sana güvenim sonsuz kaptanım
Ben de bi düşündüm izin alsam mı diye ama zaten gr gr verip kiloyla geri alıyorum, hepi topu bi gün o da salı gününe denk geliyor kalan 3 günde dengeleriz canım
Aynen öyle canım, hiç bırakmayalım. Ara vermek bize iyi gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…