Çünkü sadece protein içerikli aldın yağlar gidiyor. O boşluğun anlamı oÖyle çok acıkmış gibi değilde içimde Bi boşluk varmış gibi hissediyorum.
Çok geçmiş olsunSelam kızlar yine geciklemeli gelen ben, annemler ve anneannem bana gelmişti biliyorsunz anneannem çok halsizdi bir tahlil yapalım dedik,iki gündür hastanlerde uğraşıyoruz, böbrek yetmezliği çıktı baya dolandık, aşırı yoruldum, kız hastaydı onu götürdüm bir sürü o ayrı...bakalım gitmeden birkaç kontrolü halletsek iyi olacak anneannem için
24.12 24
08.30
5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dilim ekmek
11.00 sütlü kahve
12.302 sahanda yumurta, 1 dilim peynir, 1 çk bal, 7 zeytin, 2 dilim ekmek
16.00
1 ayva
18.30
1 tabak taze fasulye, 4 YK bulgur pilavı,yoğurt
Çay ile hurma
Şu:2 lt.Jou Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun25.12.24
09.00
Çeyrek simit
11.00 sütlü kahve, 2 kare bitter
12.30
2 shaanda yumurta, 7 zeytin, 2 dilim ekmek , 1 çk tereyağı ve bal
16.00 sade kahve
19.00
1 kepçe yeşil mercimek, 4 YK makarna, hastalanmış brokoli
Çay ile hurma
Şu: 1.5 lt.Jou Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun25 Aralık menü
07.45 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ve yeşillikle omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, yarım avakado, domates biber, 1 dilim tb ekmek
11.00 1 fincan ikisi bir arada kahve, 1 tane büsküvi
15.00 3 kaşık yoğurt içine yulaf kakao keten tohumu chia tahin cennet hurması
18.30 8 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık basmati pilav, salata 1 bardak ayran
3 litre su 14.000 adım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84 Eki Görüntüle 3526703
Çok geçmiş olsunCanım benim durumlar karışık. O yüzden pek girmek istemiyorum. Tahliller yine saçma sapan geldi. Hastane süreci yeniden başlayacak. Kardiyoloji bölümü yeniden muayene edecek. Süreçte de takip edecekmiş sürekli . Kafam çok dolu.
Geçen Elhan hocam ile kısa konuştuk. Onunda cenazesi vardı. Abisini kaybetti. Bilmiyorum haberiniz var mı ama bir hafta kadar oldu herhalde
Evet öyleyniş yaBen sanki okumuştum emin olamayınca yazmamıştım. Sadece rengi farklı içerik aynı yani
Hahaha yerim seni yaaaTabiki istemiyorum. Cumartesiye kadar otofaj yaparım yine mavi don almam
Afiyet olsun
Canım D vtamin Takviye al bol bol dua et Kuran oku güzel şeyler düşün hepsi illaki geçecek. Allah var Allah yar
İzin almana gerek yok canım. Mide küçülmüştür o kadar fazla yiyemezsin yediğini de ertesi gün telafi edersin hiçbirşey olmaz.
Hadi inşallah canımÇünkü sadece protein içerikli aldın yağlar gidiyor. O boşluğun anlamı o
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsunMeraktan soruyorum neden iki defa kahvaltı yapıyosun
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsunKızlar iki gündür giremiyorum yılın son haftası olunca bayağı yoğun geçiyor. Menümü de yazamadım.
Dünkü Menüm
Sabah 10:45
5 siyah 5 yeşil zeytin
3 cherry
3/4 salatalık
2 çay kaşığı bal
Çeyrekten az simit
2 küp fırın patates
1 porsiyon menemen 4.5 yk
1 dilim ezine 1 dilim kaşar peynir
Öğle 14:00
200-250 gr kuzu et ızgara
Gavurdağ salata 6 kaşık
1 br ayran
Akşam 19:00
1 mandalina
Avuç içi kadar beyaz leblebi 20-25 adet
Su2lt
4800 adım
Bugün Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
Mor lahana salatası 2-3 yk
4 yk nar
Ara 15:00
1 ceviz
20-25 beyaz leblebi
Akşam 18:30
3 yk taze fasulye 2 küçük parmak kadar parça tavuk but
2 yk süzme yoğurt
4 sulu köfte pirinçsiz
Su 2lt
Bugünkü adımlarımı da eve geçince atacağım.
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
Afiyet olsun25 Aralık çarşamba menüsü
11.15 öğle
1 parça fırında tavuk incik
Yeşil salata
18.30 akşam
220 gr kıyma ve 3 yumurta ile kıymalı yumurta, marul 1 salatalık yarım avakado ile limonlu yağsız salata.
2 bardak çay
Su 2.5 lt
Kitap 40 sy, John verdon-aklindan bir sayı tut
Spor
20 dk yüzme
Eki Görüntüle 3526719
Ellssa Boncuk2307 Jou
Uzak Şehir de başrolde oynayan kanadadan gelen gelin.İsmen sorsan bilmem ama ilk 2 bölümü izledim. Devamına zaman bulamadım. Çok hoşuma gitti tam ideal vucut tipimde.Hangi sanatçıdan bahsediyorsun canım. Ben de bu aralar yaptıkları diyetlerden sonuç alanları inceliyorum. Kendime en uygun diyeti bulmaya çalışıyorum.
Yediğin tatlı umarım sütlü hafif bir tatlıdır, durumu dengelemek daha kolay olur.
Çok iyi geldi yorumun çok teşekkür ederim. Sen hep olŞimdi gördüm menünü kaptanım, maalesef iyi bir gün olmamış. İlk öğün hariç hem karbonhidrat hem bol şeker yüklenmişsin. Yarını çok hafif geçirmeye çalışmalısın.
Afiyet olsunMenümü iletiyorum
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolara
Öğle
1 kase haşlanmış brokoli
1 bardak kefir
Akşam
1 tabak kabak sote
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
Aslaaaaz kaldı
Afiyet olsun canımm26.12.2024
Kahvaltı 12.00
2dilim çavdar ekmeği, salatalık, peynir 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 elma (3/4 ünü ben yedim 1 parça oğluş yedi), yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak Pırasa yemeği, 3 çatal salçalı yoğurtlu makarna, 1 kase cacık.
2 lt den fazla su
SPOR
200 İP + 2699 Adım
Ellssa Jasminium84 Jou
Bu muydu la bende ne sandım şuan bende mavi don giyiyorum rahat yaniÖzet geçeyim
Bacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummmbenii hafife almağğıınnn heeemmiii erim erim eriyeceğuuuzzzz suna bakın şu güzel mayo veya şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii yoksaa ensenizden tutaaarrr şu mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz
TeşekkürlerCanım ilk defa yazıyorsun sanırım. İlk sayfamızda kurallarımız ve tanıtma formumuz var. Önce seni tanıyalım sonra devam ederiz
Afiyet olsun
Harika
Afiyet olsun. Bebişe de çok geçmiş olsun
Harika
Mükemmel
Çok teşekkür ederim canım, kızımın doğum günü için geldiler ama o kadar karışık ki şuanÇok geçmiş olsun canım Allâh şifalar versin hem kızına hem anneannene
Çok teşekkür ederim canım, ya aslında daha önce kahvlati yapmadan gidiyordum ise bu kez çok kabızlık oluyor, birşeyler atistirip işe gidiyorum öğle arası eve geliyorum, sabah yumurta yediysem öğlen yemiyorum ama sabah yemediysem yiyorum, aslında şu ara çok da yoğunum öğle arasinda yumurta kolay oluyor ve daha sağlıklı geliyor, ev bosalsa kendi duzenime geçsem daha planlı olur şuan annem ben de ama kadın çok yogun hem kızım hasta evde hem de anneannem hasta hadi kızım toparladı birşeyi kalmadı ama anneannem çok yoruyor onu, sürekli peşinde dolanıyor ve ilgileniyor o yüzden annem birkaç gündür akşama yemeği unuttu o dereceÇünkü sadece protein içerikli aldın yağlar gidiyor. O boşluğun anlamı o
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun
Önce sağlık canm dikkat et kendine gerisi hallolurTsh lari düzene sokmadan diyet yapmaninda bir anlami yok canım. Boşuna kürek çekiyor gibi birşey olacağım. Tsh değerim 8 küsur çıktı. Kilo vermem bu değerle yok gibi birşey.
Şimdi telefona baktım 12 Aralık'ta yazismisiz. Ama daha cenaze gelmemişti. Antep'e geçtim diye yazmış. Bende kaç gündür yazacağım kendi derdimden onu unuttum. Yazdım ona da şimdi birazdan görür herhalde .
Çocuk kitapları baş tacıAfiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Seni adına çok sevindim afiyet olsun
Afiyet olsun
En çok kitabını sevdim çok tatlı
Teşekkür ederim kaptanım kitap yazdıktan sonra okudum "Hayatı Yeniden Keşfedin"(Jeffrey young &Janet klosko)18 sayfa+ çocuk kitabı Sabırsız Tavşan(yavuz bahadıroğlu)Çünkü sadece protein içerikli aldın yağlar gidiyor. O boşluğun anlamı o
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun
Kesinlikle öyle canım, insan yorulmuş da hissetmiyor kendini. Ben de suyu çok seven bir insanım.
Sen ameliyat yüzünden mi giremiyorsun, yüzmek sorun mu yaratırmış. Aslında bel rahatsızlıklarında önerilen nadir sporlardan biri ama tabi senin durumun çok daha farklı. İnşallah bu yaz gönlünce girersin canım. Denize o kadar yakin olman da harika kuzum.
Sus kız bozmasın kimseBu muydu la bende ne sandım şuan bende mavi don giyiyorum rahat yani
canım özel bi diyet mi yapıyorsun yoksa yemek mi yiyesin yoktu bu çok az olmuş, çok acıktırır seniHayırlı akşamlar
12.30
1 h yumurta
3yk yoğurt
16.00
2 h yumurta
Salata (karnımı salatayla doyurdum)
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
2lt su
geçmiş olsun canımSelam kızlar yine geciklemeli gelen ben, annemler ve anneannem bana gelmişti biliyorsunz anneannem çok halsizdi bir tahlil yapalım dedik,iki gündür hastanlerde uğraşıyoruz, böbrek yetmezliği çıktı baya dolandık, aşırı yoruldum, kız hastaydı onu götürdüm bir sürü o ayrı...bakalım gitmeden birkaç kontrolü halletsek iyi olacak anneannem için
afiyet olsun canım gayet güzel25 Aralık menü
07.45 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ve yeşillikle omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, yarım avakado, domates biber, 1 dilim tb ekmek
11.00 1 fincan ikisi bir arada kahve, 1 tane büsküvi
15.00 3 kaşık yoğurt içine yulaf kakao keten tohumu chia tahin cennet hurması
18.30 8 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık basmati pilav, salata 1 bardak ayran
3 litre su 14.000 adım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84 Eki Görüntüle 3526703
canımm çok çok geçmiş olsun senelerdir haşimatoyla uğraşan biri olarak ki uzunca bir süre 5 civarıydı seninki 8miş çok iyi anlıyorum seniCanım benim durumlar karışık. O yüzden pek girmek istemiyorum. Tahliller yine saçma sapan geldi. Hastane süreci yeniden başlayacak. Kardiyoloji bölümü yeniden muayene edecek. Süreçte de takip edecekmiş sürekli . Kafam çok dolu.
Geçen Elhan hocam ile kısa konuştuk. Onunda cenazesi vardı. Abisini kaybetti. Bilmiyorum haberiniz var mı ama bir hafta kadar oldu herhalde
afiyet olsun canımKızlar iki gündür giremiyorum yılın son haftası olunca bayağı yoğun geçiyor. Menümü de yazamadım.
Dünkü Menüm
Sabah 10:45
5 siyah 5 yeşil zeytin
3 cherry
3/4 salatalık
2 çay kaşığı bal
Çeyrekten az simit
2 küp fırın patates
1 porsiyon menemen 4.5 yk
1 dilim ezine 1 dilim kaşar peynir
Öğle 14:00
200-250 gr kuzu et ızgara
Gavurdağ salata 6 kaşık
1 br ayran
Akşam 19:00
1 mandalina
Avuç içi kadar beyaz leblebi 20-25 adet
Su2lt
4800 adım
Bugün Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
Mor lahana salatası 2-3 yk
4 yk nar
Ara 15:00
1 ceviz
20-25 beyaz leblebi
Akşam 18:30
3 yk taze fasulye 2 küçük parmak kadar parça tavuk but
2 yk süzme yoğurt
4 sulu köfte pirinçsiz
Su 2lt
Bugünkü adımlarımı da eve geçince atacağım.
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
teşekkürler kaptanımmAfiyet olsun
tahine de bayılırımm, muhakkak böylesini deneyeceğimTahin bal kakao karıştır. İşte ev yapımı en sağlıklısından nutella
afiyet olsun canımm26.12.2024
Kahvaltı 12.00
2dilim çavdar ekmeği, salatalık, peynir 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 elma (3/4 ünü ben yedim 1 parça oğluş yedi), yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak Pırasa yemeği, 3 çatal salçalı yoğurtlu makarna, 1 kase cacık.
2 lt den fazla su
SPOR
200 İP + 2699 Adım
Ellssa Jasminium84 Jou