He valla kaptanim yok yok yarın dan itibaren normale dönerim. Ya aslında diyorum ki cumartesi de ödül yapmayim dayanamiyorummmBen mavi don giymem valla
Öncelikle başınız sağolsun.
Menün tamda Cumartesi menüsü. Afşyet olsun.
Mavi don giymek istemiyorsan kolla kendini
Kaptanım seni yeniden gördüğüme çooook mutlu oldumEveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah
Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum
Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz
Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için
arke
Boncuk2307
bnnu
@bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
@malahit
-Murphy-
@Pembepilates
@Lotus1234
Bu hafta da beraberiz canımmKaptanım seni yeniden gördüğüme çooook mutlu oldum
Afiyet olsunSelam kızçelerr
Bugünkü menüm
Sabah 11 civarı
1 h yumurta
1 kaşarlı tost
Salatalık, domates
3 zeytin
1 ince lifli wasa üzerine az kaymak az bal
Ara 15 civarı
2 dilim kaşar 1 tortilla
(Ev işlerindenmidir bilmem ellerim titredi attım hızlıca ağzıma bişeyler)
Akşam 18
3 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
3 yemek kaşığı basmati pilavı
Su:2 lt
Spor: tüm gün ev işi (çok şükür bitti yarın boşum) 4800 adım
Ellssa Jasminium84
Benim de kötüye yakındı ve 17:00 e 2-3 dak kala bitti neysekiJou Ellssa Boncuk2307
Menu yine kotuydu ama aksam 17"den once bitti.
Spor : 7200 adim + 8 dk zumba ( dunku videonun 8 dk sini yaptim )
Eki Görüntüle 3524376
Sen de bu hafta yeniden basladim brn de toparlamaya calisiyorum. Bu hafta birbirimize destek olslimBenim de kötüye yakındı ve 17:00 e 2-3 dak kala bitti neyseki
Aşırı motive eden bir gacısınız siz kaptanım ama biz kendi kaptanicemiz için canımızı dişimize takip kazaniciiizzBacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummmbenii hafife almağğıınnn heeemmiii erim erim eriyeceğuuuzzzz suna bakın şu güzel mayo veya şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii yoksaa ensenizden tutaaarrr şu mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz
Sem2024
Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa
rockandroll
Tamamdır, tam destekSen de bu hafta yeniden basladim brn de toparlamaya calisiyorum. Bu hafta birbirimize destek olslimen azindan erken bitirirsem , if mantığında olursan en cok abur cubur yediğim saatleri atlatmış olurum diye düşünüyorum
İşteee benim canım yol arkadaşım işte budur yaaaAşırı motive eden bir gacısınız siz kaptanım ama biz kendi kaptanicemiz için canımızı dişimize takip kazaniciiizz
Evet hazır mıyız benim hunharca yedigim menuyeee:) yarin tartilip bakcam merak ettim bunca yemeye:)
Sabah 10da sahanda yumurta, domates , bal,tereyağ 2 dilim ekmek
ara öğün kakaolu kurabiye 2 tane, kahve
öğlen 2de kısır, patates salatası, 3 tane pişi, 2 tane kurabiye
Aksam 6da 1 tabak kiymali makarna, 1 küçük dilim kaşarlı tost , 1 küçük paket cips, 1 dilim ekmeğe Nutella sürdüm yedim bir kaşıkta sade yedim çikolatayi
9da bitirdim yemek işini şimdi kahve içeceğim
2 lt de su
Jasminium84 Ellssa
Şimdi ben mavi takımdayım, günlük menü paylaşırken seni mi etiketleyeceğim kaptan? Bi de takımlar kilo vermede mi sporda mı her ikisinde mi yarışıyorBacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummmbenii hafife almağğıınnn heeemmiii erim erim eriyeceğuuuzzzz suna bakın şu güzel mayo veya şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii yoksaa ensenizden tutaaarrr şu mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz
Sem2024
Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa
rockandroll
Abooo ne yaptın
İyi geceler ben de dalmak uzereydim..menu paylasmam şart..Kızlar benim bebeler uyudu , ben uykuya kaçıyorum. Zombi gibiyim valla.