- 31 Ekim 2013
- 21.132
- 70.441
- 40
Yok canım bütün hafta hiç yazmadıDun yazmadı diyemii
Öyleymiş canımmGünlük 6000 adım veya 20 dk Leslie degil mi sart olan eger zaman problrmi varsa 20 dk Leslie daha çabuk biter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bütün hafta hiç yazmadıDun yazmadı diyemii
Öyleymiş canımmGünlük 6000 adım veya 20 dk Leslie degil mi sart olan eger zaman problrmi varsa 20 dk Leslie daha çabuk biter
İnşallahhh tatlımmmÇok tatlısın kaptanımmmm böyle datlulukla sen hep tepemizde ol inşallah güzel eksilerle geleceğiz
seninde çabana sağlık kaptanım güzel hafta gećirdikSevgili kırmızı takımım hepinizin çabasına sağlık, çok güzel bir hafta geçirdik. Umarım yeni haftada daha güzel sonuçlar alırız
@Cicekbocekkaktus
Sem2024
@Goklerce
@noram
Boncuk2307
@s i d e l y a
P Purple58
@Lotus1234
@Lavinia_98
Tutku44
@Makaron23
@Beyaz leylak
He anladım ondann o biraz iş kadını oldu yoğunluğundan yazamamıştırr Efenin_AnnesiYok canım bütün hafta hiç yazmadı
Öyleymiş canımm
Tamam bebisim sagolasinnn
Akıllı saat kullaniyorsan egzersiz seceneklerinden uygun olanı açıp öyle yap canım. Sonra da onun görüntüsünü paylaşacaksın.
Benim varmış gördüm, hemen bugün yapayım bari Boncuk2307
Aminnn canım çok güzel bir hafta olsun inşallah
EEiimm eeiimmmm oğluşumu kucağimda uyutuyorum size yazıyorum daha ne edeeemmmmJou kaptan nasssinnn
çok güzel oldu cigerim bende bu hafta hep spor yaptım yazdım sayende amaaa bu hafta insa spor birinci olacağım elimden geleni yapacağımCanımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence. Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı
Aaaa öyle mi bilmiyordum hayırlı olsun Efenin_AnnesiHe anladım ondann o biraz iş kadını oldu yoğunluğundan yazamamıştırr Efenin_Annesi
EEiimm eeiimmmm oğluşumu kucağimda uyutuyorum size yazıyorum daha ne edeeemmmm
Ahhh canım ya umarım çabuk iyileşirler. Kaç yaşında çocuklar.
Kuşum eklemeleri ben yapmıyorum. Kaptanlar bu kararları veriyorlar. Ben sadece tablo için yardımcı oldum. Zaten seni almışlar ve sanırım aynı takimdayiz
İlk sayfadaki kuralları okumamız lazım canım, değişiklikler oldu ❤
Hahahahh kıyamam ya bi de eklemeye mi çalıştın
Bakalım ne zaman öğrenecek belki de öğrenmiştir.
Kuşum ben salı günü yapmayıp çarşamba tamamlamıştım. Listeyi geri dönüp kontrol etmedim cezam var mı bilmiyorum ama bu hafta her gün yapacağım zaten. Gerekirse birini ekstra yaparım.
Canım ilk sayfadaki kuralları da oku mutlaka. Bu kadar istekliyken ceza yiyip takım dışı kalma tatlım
Aaa erken uyuttun belisi kızzz benimki 10da anca uyuyoVaaayy helal bende uyuttum belisi erkenden mutfakta oturmuş size yaziyorum daha ne olsunnn:)
Yeni kurallara göre Boncuk2307 kaptanımın onayı ile hazırlığa geçtin tatlım. Günlük menü spor bildiriminle haftaya tekrar takımlara girersin. İlk sayfada yeni kurallara oku derimHazırlığa neden girdim cnm ben tartimi attım zamaninda
Sen de topun ucundaydın zorla çektim aldım. Mazeretini yazdın kurtuldun. Boncuk2307 kaptanımın hiç affı yok ona göreAaaaaaaa ben şoookkkk genemi sen kırmızı oldun ayy ben secildimm gözyaşım pııtt
Canımm busaatlerde çok yoğun oluyorumm efenin annesi deyince bakayim dedim
Iyi yapmışsınnn
Hazırda olan Efenin_Annesi o tartı atmıstı kuzumm neden hazıra geçtiki
Canımm teşekkür ederiimmm
Allddiimmm giiitttiiii
Gunduz uyumadi arkadaslarimin kizlari vardi onla oynadi baya yoruldu eve geldim yıkadım kitabı okurken daha yarısına gelmeden baktım uyumus djsjsjs bugün iyi dinlendim çok şükürAaa erken uyuttun belisi kızzz benimki 10da anca uyuyo
Ben mavi don giymem vallaBacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummm benii hafife almağğıınnn heeemmiii erim erim eriyeceğuuuzzzz suna bakın şu güzel mayo veya şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii yoksaa ensenizden tutaaarrr şu mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz
Sem2024
@Cicekbocekkaktus
Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa
@rockandroll
Öncelikle başınız sağolsun.Hemmen mükemmel menümu yazayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber yeşillik
Biraz lor biraz tulum peyniri
5 zeytin
1 tk bal
Avuç içi kasar lavaş
Valla dedim sabah iyi yedim ödül oldu daha yemem cenaze miz vardı cenaze yemeği geldi sıcak sicakkk etli pideeeeee nasi da güzelll kokuyor neyse bir dilim yiyim tabi irademe tukureyim bir dilim yiyince dururmuyum 3 4 dilim.yedim valla
Bide üstüne akşam Arnavut ciğeri yedimmi ayran ile işte bu kadar karnım davul gibi sis e alışkın değil bu kadar yemeye napsin yazık bayram etti bugün
Ama bugün temizlik de yaptım hiç de oturmadım iste fakir tesellisi belki bi kısmı yanmistir
Ellssa Boncuk2307 Jou
Hayırlı olsun Efenin_AnnesiHe anladım ondann o biraz iş kadını oldu yoğunluğundan yazamamıştırr Efenin_Annesi