Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akıllı saat kullaniyorsan egzersiz seceneklerinden uygun olanı açıp öyle yap canım. Sonra da onun görüntüsünü paylaşacaksın.

Benim varmış gördüm, hemen bugün yapayım bari Boncuk2307 Boncuk2307

Aminnn canım çok güzel bir hafta olsun inşallah🤩

Yok.maalesef 🥺 neyse bende paylaşmam 20 dk egzersiz de bana kalsın artik😅

Canımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence. :KK19: Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı :KK200:
çok güzel oldu cigerim bende bu hafta hep spor yaptım yazdım sayende amaaa bu hafta insa spor birinci olacağım elimden geleni yapacağım ❤️

birazdan eliptikten foto atarım:sus::sus::oops:

Ahhh canım ya umarım çabuk iyileşirler. Kaç yaşında çocuklar.

Kuşum eklemeleri ben yapmıyorum. Kaptanlar bu kararları veriyorlar. Ben sadece tablo için yardımcı oldum. Zaten seni almışlar ve sanırım aynı takimdayiz 🥰

İlk sayfadaki kuralları okumamız lazım canım, değişiklikler oldu ❤

🤣🤣

Hahahahh kıyamam ya bi de eklemeye mi çalıştın 🥰

Bakalım ne zaman öğrenecek 🤣🤣 belki de öğrenmiştir.

Kuşum ben salı günü yapmayıp çarşamba tamamlamıştım. Listeyi geri dönüp kontrol etmedim cezam var mı bilmiyorum ama bu hafta her gün yapacağım zaten. Gerekirse birini ekstra yaparım.

Canım ilk sayfadaki kuralları da oku mutlaka. Bu kadar istekliyken ceza yiyip takım dışı kalma tatlım 🥰

Canim oğlan 11 kız 3

Hazırlığa neden girdim cnm ben tartimi attım zamaninda
Yeni kurallara göre Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımın onayı ile hazırlığa geçtin tatlım. Günlük menü spor bildiriminle haftaya tekrar takımlara girersin. İlk sayfada yeni kurallara oku derim :KK200:
Aaaaaaaa ben şoookkkk genemi sen kırmızı oldun ayy ben secildimm gözyaşım pııtt

Canımm busaatlerde çok yoğun oluyorumm efenin annesi deyince bakayim dedim

Iyi yapmışsınnn

Hazırda olan Efenin_Annesi Efenin_Annesi o tartı atmıstı kuzumm neden hazıra geçtiki

Canımm teşekkür ederiimmm

Allddiimmm giiitttiiii

❤️

❤️

❤️❤️
Sen de topun ucundaydın zorla çektim aldım. Mazeretini yazdın kurtuldun. Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımın hiç affı yok ona göre:rapci:

Bacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummm😘😘😘😘 benii hafife almağğıınnn heeemmiii 🫡🫡 erim erim eriyeceğuuuzzzz 🩱 suna bakın şu güzel mayo veya 👙 şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii 🥺 yoksaa ensenizden tutaaarrr şu 🩳 mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz 🤓

Sem2024 Sem2024
@Cicekbocekkaktus
Tutku44 Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa Ellssa
@rockandroll
Ben mavi don giymem valla :KK53::KK53:
Hemmen mükemmel menümu yazayım 😂😂

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber yeşillik
Biraz lor biraz tulum peyniri
5 zeytin
1 tk bal
Avuç içi kasar lavaş

Valla dedim sabah iyi yedim ödül oldu daha yemem cenaze miz vardı cenaze yemeği geldi sıcak sicakkk etli pideeeeee nasi da güzelll kokuyor neyse bir dilim yiyim tabi irademe tukureyim bir dilim yiyince dururmuyum 3 4 dilim.yedim valla

Bide üstüne akşam Arnavut ciğeri yedimmi ayran ile işte bu kadar 😂😂 karnım davul gibi sis e alışkın değil bu kadar yemeye napsin yazık bayram etti bugün

Ama bugün temizlik de yaptım hiç de oturmadım iste fakir tesellisi belki bi kısmı yanmistir 😂😂

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Öncelikle başınız sağolsun.
Menün tamda Cumartesi menüsü. Afşyet olsun.
Mavi don giymek istemiyorsan kolla kendini :KK53::KK53:

X