- 20 Ocak 2021
- 1.347
- 1.445
- 27
TeşekkürlerrrrTebrik ederim Ebrulibayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerrrrTebrik ederim Ebrulibayan
Emeğine sağlık çokom sizin desteğiniz gerçekten çok etkili oluyor. Darısı size olsun inşallah28 Aralık Yıldız Savaşçıları
️ Bierfi
Sismaniye 'ye karşı!
Bu hafta çok iyiydiniz
Haftaya bol şans
Normalde Migrenben 4.348 le rekor yüzde yaptı bugün
Amaaa mezun oldu hedefine ulaştı
Toplamda 12.3 kilo verdi.
Çok mutluyum senin adına dutum
Başından beri bütün aşamalarına şahit olduk
Şimdi bunu en doğru şekilde koruyacağına eminim
Olur da ihtiyacın olursa biz yine buradayız
Kilo alınır verilir önemli olan sağlıklı bir beslenme hayatına alışmaya çalışmak
Tebrik ederim canım benim ️
Sonra Ebrulibayan bugün en yüksek yüzdeyi yapan 2. Arkadaşımızdı. Ama 2 haftadır üst üste liste yıldızı seçildiği için bu hafta bu hak diğer arkadaşımıza geçti.
Liglerden alamadık ebruliyi. Helal olsun gerçekten. Bu şekilde sende hedefe koşacak gibisin
Üzme güzel canını. Bende öyleyim bu hafta ne yapalım. Çabalıyoruz. Diyet gidince otomatik olarak sağlıkta gidiyor. Eskiden kaldırdığım yiyecekleri şu an kaldıramıyorum. Dur diyor yani verebileceği bütün sinyalleri gönderdiGünaydın hanımlar
Geçen hafta:73.85
Bu hafta: 74.1
Fark: +250gr
Bu hafta regl olmayı bahane deyim bakalım kendime, kısır döngünün içindeyim sanki, çok moralim bozuk boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum
Ahucum Boy ve hedef kilo istiyorumYok kız misafir bebelerim var işte sadece..çok mu yemişim gibi geldi?
Spor yaparken yemeği bol tutacam bu sefer çünkü kitleniyorum yoksa
Karakılçık buğday unu taş değirmende öğütülmüş tam buğday unu içinde gerçekten kabukları falan var.rengide kahverengi..Atalık tohum diye aldım işte ne kadar doğruysa
Boy ve hedef alayım çiçeğim
İnşallah be dutum. Çabalıyoruz bizler de.Emeğine sağlık çokom sizin desteğiniz gerçekten çok etkili oluyor. Darısı size olsun inşallah
Migrenben Mezuniyetini tebrik ederim canım.
cemre76 ceza egzersizi tamamlandı mıDiyet dışı yendiği zaman 6000 adım cezamız var cemre okumuş muydun kuralları?
sweetgirlcandy adım veya egzersiz yaptın mı canımEkmek çok kaçmış swetim diyet dışına giriyor 6000 adım cezası var yerken aklına geldiğine eminim ama ispatlayamam
Amin amin delfim son iki hafta iyi asıldım kendimle kavga ettim resmen ama şükür karşılığını aldımMigrenben Mezuniyetini tebrik ederim canım. Emeklerine sağlık, azminin güzel sonucunu görmene çok sevindim.Darısı isteyen tüm arkadaşlarımın, hepimizin başına inşallah. Sağlıklı, mutlu günler diliyorum.
Amin amin delfim son iki hafta iyi asıldım kendimle kavga ettim resmen ama şükür karşılığını aldım
Buranın enerjisi çok farklı. Evet yol zor ama sonu güzel. Bi laf var 1 0’dan büyük. Orana bakmayalım ne kadar eksi gitse iyidir. Sağlığımız elimizde olsun,gerisi çok kolayKilo vermekte zorlanan arkadaşlarım üzülmesin. Birbirimizden destek alıcaz. Bir anda mucizeler beklemiyoruz. Hepimizin bünyesi farklı. Alışkanlık düzeyi yeni düzene dayanma eşiği farklı. Bu yüzden bazen zorlanmak çok normal. Kendimize haksızlık etmeyelim. İleri doğru azıcık bir adım bile adımdır. Ay sonu -1 bile olsa.
Sonra böyle istikrarlı kilo veren yıldızlarımıza, hareketli deli fişeklerimize bakıp motive olalım Ben bu enerjiden çok mutluyum. Hepimize de inanıyorum
167 cm hedef şimdilik 75 diyelim chocom gözümde büyümesin olur mu normalde 65 onu da yazabilirsin farketmezBoy ve hedef alayım çiçeğim
Leslie yaptım 20 dk 2500 adım olmuş yeterli mi yoksa 6000 e tamamlamam gerekiyor mu chocomcemre76 ceza egzersizi tamamlandı mı
Bugün tartı da gelmedi Başlangıç yapamadık
sweetgirlcandy adım veya egzersiz yaptın mı canım
Leslie yeterli canım ama youtube ekran görüntüsüyle atıyoruz onu daLeslie yaptım 20 dk 2500 adım olmuş yeterli mi yoksa 6000 e tamamlamam gerekiyor mu chocom
Eki Görüntüle 3524415
Olur canım 75 yazdım. Daha iyi olur bu şekilde167 cm hedef şimdilik 75 diyelim chocom gözümde büyümesin olur mu normalde 65 onu da yazabilirsin farketmez