Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeni kurallara göre Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımın onayı ile hazırlığa geçtin tatlım. Günlük menü spor bildiriminle haftaya tekrar takımlara girersin. İlk sayfada yeni kurallara oku derim :KK200:

Sen de topun ucundaydın zorla çektim aldım. Mazeretini yazdın kurtuldun. Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımın hiç affı yok ona göre:rapci:
Teşekkür ederim bebeğimm yerime işi halletmişsin😍😍

ben aslında 20 dk falan egzersiz yapıyorum bir program var ama şimdi nasıl atayım nasıl yapayım 20 dk yaptım demek yetiyor mu bilemedim
20 dk herhangi bir spor bacım, saatin varsa tak mesela 20 dk şu sporu yaptım de kaydedeyim. Ya da video aç dans et roman havası Ankara havası falan oryantal her şey kabulüm yeter ki yap :confused:
cezam yok Allaha sükür bu haftaki hedefim spor birincisi olmakk :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

bu cezalar unutulmasın:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ilk sayfaya alın bence bu listeyi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Sence unutur muyum şekerim 😉 hepsi kayıtlı duruyor her gün yapanlardan düşeceğim 🥰
Hazırlığa neden girdim cnm ben tartimi attım zamaninda
Hafta boyunca 2 gün menü bildirmeme cezası hazırlığa alınma ablacım. Sen hafta boyunca 1 tane bile menü yazmadın da o yüzden hazırlıktasın. Mesaj yazmak zor geliyorsa yerken foto çek at, ya da Tutku44 abla gibi deftere yaz onu çek at, biz hepsine okeyiz 🥰
çok güzel oldu cigerim bende bu hafta hep spor yaptım yazdım sayende amaaa bu hafta insa spor birinci olacağım elimden geleni yapacağım ❤️

birazdan eliptikten foto atarım:sus::sus::oops:
Harikasın 🥰 siz böyle yapınca spor ben bile gaza geliyorum diyorum herkes yapıyor kalk sen de yap 😍
Yeni kurallara göre Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımın onayı ile hazırlığa geçtin tatlım. Günlük menü spor bildiriminle haftaya tekrar takımlara girersin. İlk sayfada yeni kurallara oku derim :KK200:

Sen de topun ucundaydın zorla çektim aldım. Mazeretini yazdın kurtuldun. Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımın hiç affı yok ona göre:rapci:
Kaptanım biraz kuralcıyımdır. Bir kural varsa önce kendim uyarım herkesin de uymasını beklerim. 🥰 Kusuruma bakmayın şimdiden 🫣
Evet hazır mıyız benim hunharca yedigim menuyeee:) yarin tartilip bakcam merak ettim bunca yemeye:)

Sabah 10da sahanda yumurta, domates , bal,tereyağ 2 dilim ekmek

ara öğün kakaolu kurabiye 2 tane, kahve

öğlen 2de kısır, patates salatası, 3 tane pişi, 2 tane kurabiye

Aksam 6da 1 tabak kiymali makarna, 1 küçük dilim kaşarlı tost , 1 küçük paket cips, 1 dilim ekmeğe Nutella sürdüm yedim bir kaşıkta sade yedim çikolatayi

9da bitirdim yemek işini şimdi kahve içeceğim

2 lt de su

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa 🙈🙈🙈
Kız bacım sen niye hiç spor yapmıyorsun bu hafta cezalarınla birlikte spor yapmazsan hazırlığa alınacaksın ben dert ediyorum böyle kendime 😩 yap şu sporu gözünü seveyim 🤗
Şimdi ben mavi takımdayım, günlük menü paylaşırken seni mi etiketleyeceğim kaptan? Bi de takımlar kilo vermede mi sporda mı her ikisinde mi yarışıyor :KK70: teşekkürler sevgiler 🤍
Beni Ellssa Ellssa kaptanımı ve mavi takım kaptanımızı etiketleyeceksin 😍 😘 her ikisinde de yarışma var spor yarışı bireysel gibi gözükse de birinci olan takımına da puan kazandırıyor.
Eki Görüntüle 3524411
21ARALIK CUMARTESİ

BAŞLANGIÇ
Tarçınlı su

KAHVALTI
Sucuk
26 gr kaşar peyniri
30 gr tam yağlı Ezine peyniri
1 haşlanmış yumurta

ARA
Sade Türk kahvesi

Bundan sonrası kötü gibi maalesef
İkram olan dereotlu poğaça (2 veya 3 tü ama kesinlikle, standart boyuttan küçüktü)
Yine aynı şekilde 2-3 susamlı bir şey ama kesinlikle lokmalıktı onlar.
Pasta ama kürdana takılmış vaziyetteydi (normal dilim pastanın 3 te 1 idir) 1 tane yedim, bi de bir tanesinin çeyreği falan. Çocuklardan kalan. Meyve suyunun tadına baktım.
Burayı toparlarsam, hesabıma göre: 1 standart dilim pastanın 4 te 3 ünü geçemez/dereotlu poğaça da standart boyutla, 1 buçuğu geçemez/susamlı lokmalıklardan, standart 1 adet eder . Aslında o kadar da kötü değil.

AKŞAM
Evde muzlar kararıyordu. Acil krem şantiyle değerlendirdim. Yedim 1 buçuk kase tahmini. Krem şantiyle değil, daha sağlikli tarifler var ama krem şanti son kalmisti, onu da aradan cikarmak istedim.

SU
2,5 LİTRE

SPOR
6.014 ADIM
26 DK BÖLGESEL
99 DAKİKA EV İŞİ

@LenaG

Boncuk2307 Boncuk2307

Jasminium84 Jasminium84

Akşam 17:00 gibi kapadım, hindistancevizi yağlı, filtre kahvemle.
Harikasın tamamlamışsın, Azmin daim olsun inşallah 😘 bir de ev işi puanlamasını kaldırdık bilgin olsun adım sayar takılıyken yapabilirsin. 🥰

21 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 1 bardak badem sütü içine chia elma tarçın çörekotu ile smoothie
14.30 3 kasık yoğurt içine karabiber pul biber 1 kapya 10 badem
18.30 6 kasık tavuk sote, 1 kase salata, 1 maden suyu
21.00 yarım avuç çekirdek.
3 litre su 12.000 adım+emzirmeye devam
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
1000001906.jpg

Çok iyi canımm tebrikler 🎉 💙🥰
Çok teşekkür ederim kaptanımm ❤️❤️😘😘
Harikasın kaptanım tebrikler 🎊

Ablam kendi adıma konuşmam gerekirse ben menü yorumlamadım hiç çünkü diyet konusunda pek bilgim yok kendim de kafama göre yapıyorum bazen doğru oluyor bazen yanlış. Ben güzel menü derim ama kötüdür kimseyi yanlış etkilemek istemediğim için yapmıyorum. İzne ayrılmak konusunda da sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun 🥰

Demek ki wc beklesen çok daha güzel sonuçlar alacaksın ama bu da çok iyi eksi tebrik ederim çiçeğim 🌸

Tabi ki tekrar katılabilirsin ablacım, her gün menü ve spor zorunlu oldu. Haberin olsun 🥰

Çok güzel eksi tebrik ederim ❤️

Sen tek kelimeyle HA-Rİ-KA-SINNN 🧿🧿🥰🥰🎊

Aynı şey senin için de geçerli çiçeğim sen de HARİKASIN 🧿 Çok yakındır lig değiştirmen ❤️

Çok güzel eksi ablam salıdan gelen artılar da gitmiş eksiye geçilmiş. Tebrik ederim 🥰

Herkeşler de izne ayrıldı çabuk dön kııaaz 🥰çok güzel eksi bu arada tebrik ederim ❤️
Teşekkür ederimm kaptanımmm 🥰🥰❤️❤️😘
Tebrik ederim kaptanım çok güzel bir eksi.

Çok güzel bir eksi canım tebrik ederim.

Egzersizden olabilir canım bazen tartıya yansımıyor, tebrik ederim.

Tebrikler canım, çok güzel.

Harikasın..

Sabit gelmen bile çok iyi canım, sana güveniyorum toparlayacaksın.

Canım geçen hafta 106.4 olarak bildirim yapmış olabilir misin, rica etsem kontrol eder misin?

Çok güzel bir eksi görmüşsün çok tebrik ederim.

Tebrik ederim canım, çok az kalmış görmene, hatta belki yine görmeden 4lü rakamlara geçersin belli mi olur.

Tebrik ederim noram harikasın, iyi tatiller.

Tebrikler canım.

Tebrik ederim.

Neyse ki çok artıda değilsin canım ama düzenini tekrar kurman lazım.

Regl iken eksi gelmek muhteşem, tebrikler kaptanım.

Bazen duraksama normaldir canım, tebrikler.

Çok artın yok canım üzülme.

Tebrikler canım harikasın.

Sen kendini biliyorsan sorun değil canım bu artı.

Tebrikler canım.

Tebrik ederim canım, harika bir eksi.

Gayet iyisin canım, tebrikler.

tebrikler canım.

gayet iyisin canım tebrikler.
Çok teşekkür ederimm 😘😘 4’lere çok inmek istemiyorum ucundan görsem veya dümdüz 50’yi görsem korumaya geçeceğim. Şu an bile memnunum aslında ama korumada alırsam falan diye 50 olmak istiyorum.
malahit malahit müsaitsen kırmızı takım kaptanı olup mavi takım kaptanını seçermisin
Jasminium84 Jasminium84 senin için de geçerli canım hanginiz önce görecek bakalım
Kaptanım bugün işteydim bakamadım çok telefona. İşten yeni geldim. Çok teşekkür ederim ama ben kaptanlık vazifelerinin gereğini yerine getiremem. Yeteri kadar ilgilenemem kötü bi kaptan da olmak istemem. Çünkü çok iyi yapan arkadaşlar var. Lütfen kusuruma bakmayın. Bu arada emekleriniz için de teşekkür ederim o kadar uğraşıyorsunuz 🥰🙏🏻
Eveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah 🙏🏻🥰❤️

Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum 🥰😍

Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz 🎉💪🏼❤️🥰

Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için 💃🏼😘🥳😇❤️

arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
@bnnu
bluegreeneyes bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
malahit malahit
@-Murphy-
P Pembepilates
@Lotus1234
Tebrik ederim kaptanımmm emeklerin için teşekkür ederimmm bu hafta da hep beraber güzelce eksilirizz🥰🥰💃🏼💃🏼

21 aralık cumartesi menüsü
13.30 kahvaltı
2 yumurta 5 adet mantarla omlet, çeyrek avakado ile marul salatası, 25 gr örgü peynir.

19.00 akşam
170 gr köfte, marul salatası.

19.30 ara
1 dilim ekmek, 2 çay kaşığı nutella. (Daha fazla tutamadım kendimi)

Su 2 litre
Spor
1000002900.jpg yağmur ve fırtına yüzünden sadece bu kadar yürüyebildim.

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Canımm kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenler bi sonraki hafta daha çok vereceğine inanıyorum. 🥰🥰🥰 Yeni yıla güzel eksilerle gireceğizz inşallah 🙏🏻

21.12.2024 menüm
Öğle 12:30
3.5 yk tavuklu taze fasulye
2 yk süzme yoğurt
2 mandalina

Ara 15:00
1 avuç beyaz leblebi
1 ısırık donut gibi bir şeydi (hamurun içi krema dolgulu)
2 kuru kayısı

Akşam 18:30
2 ceviz 4 çiğ fındık
Kuzu çöp şiş
3 tk muhammara
Bol yeşillikli salata
1 mandalina

Ara 20:00
Avuç içi çekirdek

Su 2 lt
6300 adım

Ellssa Ellssa
Jasminium84 Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3755.jpeg
    IMG_3755.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 4
Evet hazır mıyız benim hunharca yedigim menuyeee:) yarin tartilip bakcam merak ettim bunca yemeye:)

Sabah 10da sahanda yumurta, domates , bal,tereyağ 2 dilim ekmek

ara öğün kakaolu kurabiye 2 tane, kahve

öğlen 2de kısır, patates salatası, 3 tane pişi, 2 tane kurabiye

Aksam 6da 1 tabak kiymali makarna, 1 küçük dilim kaşarlı tost , 1 küçük paket cips, 1 dilim ekmeğe Nutella sürdüm yedim bir kaşıkta sade yedim çikolatayi

9da bitirdim yemek işini şimdi kahve içeceğim

2 lt de su

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa 🙈🙈🙈
Sen naaptın böyle canım benim. Ödül öğünü vardı, sen tüm gün yemişsin 🤣 hem de her bulduğundan yemişsin, yarın çok hafif geçir ki tüm hafta uğraşmak zorunda kalma 🥰

spor yaoarken bunu dinliyorum
varsa baska harektli öneri alırım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

X