Bende seni severimm gerçektenn seninle konusunca birinsanmı yumoş olurYaaa severim seni, enerjine bayılıyorumm maşallah sana
O zaman başlasın yeni hafta, iyi olan kazansın tatlımm
Canımm menü yazmadığı için sanırım hazırlığa alındıHazırda olan Efenin_Annesi o tartı atmıstı kuzumm neden hazıra geçtiki
Mazeretin şahane diyecek birşey bırakmadın ki banaJasminium84 kaptanım vücudu sasirticam dedim ya yiyerek sasirttim bugün menü gelince kızma bana tamam mi
Dun yazmadı diyemiiCanımm menü yazmadığı için sanırım hazırlığa alındı
Akıllı saat kullaniyorsan egzersiz seceneklerinden uygun olanı açıp öyle yap canım. Sonra da onun görüntüsünü paylaşacaksın.ben aslında 20 dk falan egzersiz yapıyorum bir program var ama şimdi nasıl atayım nasıl yapayım 20 dk yaptım demek yetiyor mu bilemedim
Benim varmış gördüm, hemen bugün yapayım baricezam yok Allaha sükür bu haftaki hedefim spor birincisi olmakk
bu cezalar unutulmasınilk sayfaya alın bence bu listeyi
Aminnn canım çok güzel bir hafta olsun inşallahEveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah
Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum
Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz
Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için
arke
Boncuk2307
@bnnu
@bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
@malahit
-Murphy-
@Pembepilates
@Lotus1234
Ahahaha tamam canımAhhh canım ya umarım çabuk iyileşirler. Kaç yaşında çocuklar.
Kuşum eklemeleri ben yapmıyorum. Kaptanlar bu kararları veriyorlar. Ben sadece tablo için yardımcı oldum. Zaten seni almışlar ve sanırım aynı takimdayiz
İlk sayfadaki kuralları okumamız lazım canım, değişiklikler oldu ❤
Hahahahh kıyamam ya bi de eklemeye mi çalıştın
Bakalım ne zaman öğrenecekbelki de öğrenmiştir.
Kuşum ben salı günü yapmayıp çarşamba tamamlamıştım. Listeyi geri dönüp kontrol etmedim cezam var mı bilmiyorum ama bu hafta her gün yapacağım zaten. Gerekirse birini ekstra yaparım.
Canım ilk sayfadaki kuralları da oku mutlaka. Bu kadar istekliyken ceza yiyip takım dışı kalma tatlım
eriyeceeguzzzzzzzBacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummmbenii hafife almağğıınnn heeemmiii erim erim eriyeceğuuuzzzz suna bakın şu güzel mayo veya şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii yoksaa ensenizden tutaaarrr şu mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz
@Sem2024
Cicekbocekkaktus
Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa
rockandroll
Günlük 6000 adım veya 20 dk Leslie degil mi sart olanBence başarırsın canım
Bir de ufaktan yoga, pilates tarzı birşeyler de yapabilirsin, 15 dklık programlar bile iyidir
Haha süpersin kaptaniiimmmBacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummmbenii hafife almağğıınnn heeemmiii erim erim eriyeceğuuuzzzz suna bakın şu güzel mayo veya şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii yoksaa ensenizden tutaaarrr şu mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz
@Sem2024
Cicekbocekkaktus
Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa
rockandroll
Amiinn güzeliğimm görmek istediğimm ilk yorum geldiieriyeceeguzzzzzzz
sen ne dersen o kaptanımmm
HerzamannnHaha süpersin kaptaniiimmm
Kahvaltı iyiydii oo aferim derken sonraki yorumu allahımmmHemmen mükemmel menümu yazayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber yeşillik
Biraz lor biraz tulum peyniri
5 zeytin
1 tk bal
Avuç içi kasar lavaş
Valla dedim sabah iyi yedim ödül oldu daha yemem cenaze miz vardı cenaze yemeği geldi sıcak sicakkk etli pideeeeee nasi da güzelll kokuyor neyse bir dilim yiyim tabi irademe tukureyim bir dilim yiyince dururmuyum 3 4 dilim.yedim valla
Bide üstüne akşam Arnavut ciğeri yedimmi ayran ile işte bu kadarkarnım davul gibi sis e alışkın değil bu kadar yemeye napsin yazık bayram etti bugün
Ama bugün temizlik de yaptım hiç de oturmadım iste fakir tesellisi belki bi kısmı yanmistir
Ellssa Boncuk2307 Jou
Valla mi kiz kaptanim yaparim valla tamammmm ay süpersin yaKahvaltı iyiydii oo aferim derken sonraki yorumu allahımmmcenaze kimin bilmiyorum amaa rabbim mekanı cennet eylesin inşallahhh
Nese ki çözümümüz vaaarrr gece yatmadan 2 saat önce maden suyu 1 ç.k zencefil 1.ç.k sumak bi limon sık dilediğin kadar sabaha kadar kaloriler getsinn ödem de gider
Bana yaradı sana hayli hayli yararrValla mi kiz kaptanim yaparim valla tamammmm ay süpersin ya
Mazeretin şahane diyecek birşey bırakmadın ki bana
Yok yok zaten cumartesi günleri menüleri esnek bırakıyorum ama yarın itibariyle tepenizdeyim