- 23 Ağustos 2020
- 4.251
- 7.688
- 34
Bebeğmm mavidesinn tabiikiiiiiiiii hergün beklerimmmmŞimdi ben mavi takımdayım, günlük menü paylaşırken seni mi etiketleyeceğim kaptan? Bi de takımlar kilo vermede mi sporda mı her ikisinde mi yarışıyorteşekkürler sevgiler
Göreliimm bakalummmmmAşırı motive eden bir gacısınız siz kaptanım ama biz kendi kaptanicemiz için canımızı dişimize takip kazaniciiizz
Menü kötü olsada değerlendirme yapmışsın bile yediklerini verdinJou Ellssa Boncuk2307
Menu yine kotuydu ama aksam 17"den once bitti.
Spor : 7200 adim + 8 dk zumba ( dunku videonun 8 dk sini yaptim )
Eki Görüntüle 3524376
OZamannnnBen mavi don giymem valla
Öncelikle başınız sağolsun.
Menün tamda Cumartesi menüsü. Afşyet olsun.
Mavi don giymek istemiyorsan kolla kendini
Aayyy öyle iyi olmuşGunduz uyumadi arkadaslarimin kizlari vardi onla oynadi baya yoruldu eve geldim yıkadım kitabı okurken daha yarısına gelmeden baktım uyumus djsjsjs bugün iyi dinlendim çok şükür
Teşekkür ederim bebeğimm yerime işi halletmişsinYeni kurallara göreBoncuk2307 kaptanımın onayı ile hazırlığa geçtin tatlım. Günlük menü spor bildiriminle haftaya tekrar takımlara girersin. İlk sayfada yeni kurallara oku derim
Sen de topun ucundaydın zorla çektim aldım. Mazeretini yazdın kurtuldun.Boncuk2307 kaptanımın hiç affı yok ona göre
20 dk herhangi bir spor bacım, saatin varsa tak mesela 20 dk şu sporu yaptım de kaydedeyim. Ya da video aç dans et roman havası Ankara havası falan oryantal her şey kabulüm yeter ki yapben aslında 20 dk falan egzersiz yapıyorum bir program var ama şimdi nasıl atayım nasıl yapayım 20 dk yaptım demek yetiyor mu bilemedim
Sence unutur muyum şekerimcezam yok Allaha sükür bu haftaki hedefim spor birincisi olmakk
bu cezalar unutulmasınilk sayfaya alın bence bu listeyi
Hafta boyunca 2 gün menü bildirmeme cezası hazırlığa alınma ablacım. Sen hafta boyunca 1 tane bile menü yazmadın da o yüzden hazırlıktasın. Mesaj yazmak zor geliyorsa yerken foto çek at, ya da Tutku44 abla gibi deftere yaz onu çek at, biz hepsine okeyizHazırlığa neden girdim cnm ben tartimi attım zamaninda
Harikasınçok güzel oldu cigerim bende bu hafta hep spor yaptım yazdım sayende amaaa bu hafta insa spor birinci olacağım elimden geleni yapacağım
birazdan eliptikten foto atarım
Kaptanım biraz kuralcıyımdır. Bir kural varsa önce kendim uyarım herkesin de uymasını beklerim.Yeni kurallara göreBoncuk2307 kaptanımın onayı ile hazırlığa geçtin tatlım. Günlük menü spor bildiriminle haftaya tekrar takımlara girersin. İlk sayfada yeni kurallara oku derim
Sen de topun ucundaydın zorla çektim aldım. Mazeretini yazdın kurtuldun.Boncuk2307 kaptanımın hiç affı yok ona göre
Kız bacım sen niye hiç spor yapmıyorsun bu hafta cezalarınla birlikte spor yapmazsan hazırlığa alınacaksın ben dert ediyorum böyle kendimeEvet hazır mıyız benim hunharca yedigim menuyeee:) yarin tartilip bakcam merak ettim bunca yemeye:)
Sabah 10da sahanda yumurta, domates , bal,tereyağ 2 dilim ekmek
ara öğün kakaolu kurabiye 2 tane, kahve
öğlen 2de kısır, patates salatası, 3 tane pişi, 2 tane kurabiye
Aksam 6da 1 tabak kiymali makarna, 1 küçük dilim kaşarlı tost , 1 küçük paket cips, 1 dilim ekmeğe Nutella sürdüm yedim bir kaşıkta sade yedim çikolatayi
9da bitirdim yemek işini şimdi kahve içeceğim
2 lt de su
Jasminium84 Ellssa
BeniŞimdi ben mavi takımdayım, günlük menü paylaşırken seni mi etiketleyeceğim kaptan? Bi de takımlar kilo vermede mi sporda mı her ikisinde mi yarışıyorteşekkürler sevgiler
Harikasın tamamlamışsın, Azmin daim olsun inşallahEki Görüntüle 3524411
21ARALIK CUMARTESİ
BAŞLANGIÇ
Tarçınlı su
KAHVALTI
Sucuk
26 gr kaşar peyniri
30 gr tam yağlı Ezine peyniri
1 haşlanmış yumurta
ARA
Sade Türk kahvesi
Bundan sonrası kötü gibi maalesef
İkram olan dereotlu poğaça (2 veya 3 tü ama kesinlikle, standart boyuttan küçüktü)
Yine aynı şekilde 2-3 susamlı bir şey ama kesinlikle lokmalıktı onlar.
Pasta ama kürdana takılmış vaziyetteydi (normal dilim pastanın 3 te 1 idir) 1 tane yedim, bi de bir tanesinin çeyreği falan. Çocuklardan kalan. Meyve suyunun tadına baktım.
Burayı toparlarsam, hesabıma göre: 1 standart dilim pastanın 4 te 3 ünü geçemez/dereotlu poğaça da standart boyutla, 1 buçuğu geçemez/susamlı lokmalıklardan, standart 1 adet eder . Aslında o kadar da kötü değil.
AKŞAM
Evde muzlar kararıyordu. Acil krem şantiyle değerlendirdim. Yedim 1 buçuk kase tahmini. Krem şantiyle değil, daha sağlikli tarifler var ama krem şanti son kalmisti, onu da aradan cikarmak istedim.
SU
2,5 LİTRE
SPOR
6.014 ADIM
26 DK BÖLGESEL
99 DAKİKA EV İŞİ
@LenaG
Boncuk2307
Jasminium84
Akşam 17:00 gibi kapadım, hindistancevizi yağlı, filtre kahvemle.
Çok teşekkür ederim kaptanımmÇok iyi canımm tebrikler
Teşekkür ederimm kaptanımmmHarikasın kaptanım tebrikler
Ablam kendi adıma konuşmam gerekirse ben menü yorumlamadım hiç çünkü diyet konusunda pek bilgim yok kendim de kafama göre yapıyorum bazen doğru oluyor bazen yanlış. Ben güzel menü derim ama kötüdür kimseyi yanlış etkilemek istemediğim için yapmıyorum. İzne ayrılmak konusunda da sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun
Demek ki wc beklesen çok daha güzel sonuçlar alacaksın ama bu da çok iyi eksi tebrik ederim çiçeğim
Tabi ki tekrar katılabilirsin ablacım, her gün menü ve spor zorunlu oldu. Haberin olsun
Çok güzel eksi tebrik ederim
Sen tek kelimeyle HA-Rİ-KA-SINNN
Aynı şey senin için de geçerli çiçeğim sen de HARİKASINÇok yakındır lig değiştirmen
Çok güzel eksi ablam salıdan gelen artılar da gitmiş eksiye geçilmiş. Tebrik ederim
Herkeşler de izne ayrıldı çabuk dön kııaazçok güzel eksi bu arada tebrik ederim
Çok teşekkür ederimmTebrik ederim kaptanım çok güzel bir eksi.
Çok güzel bir eksi canım tebrik ederim.
Egzersizden olabilir canım bazen tartıya yansımıyor, tebrik ederim.
Tebrikler canım, çok güzel.
Harikasın..
Sabit gelmen bile çok iyi canım, sana güveniyorum toparlayacaksın.
Canım geçen hafta 106.4 olarak bildirim yapmış olabilir misin, rica etsem kontrol eder misin?
Çok güzel bir eksi görmüşsün çok tebrik ederim.
Tebrik ederim canım, çok az kalmış görmene, hatta belki yine görmeden 4lü rakamlara geçersin belli mi olur.
Tebrik ederim noram harikasın, iyi tatiller.
Tebrikler canım.
Tebrik ederim.
Neyse ki çok artıda değilsin canım ama düzenini tekrar kurman lazım.
Regl iken eksi gelmek muhteşem, tebrikler kaptanım.
Bazen duraksama normaldir canım, tebrikler.
Çok artın yok canım üzülme.
Tebrikler canım harikasın.
Sen kendini biliyorsan sorun değil canım bu artı.
Tebrikler canım.
Tebrik ederim canım, harika bir eksi.
Gayet iyisin canım, tebrikler.
tebrikler canım.
gayet iyisin canım tebrikler.
Kaptanım bugün işteydim bakamadım çok telefona. İşten yeni geldim. Çok teşekkür ederim ama ben kaptanlık vazifelerinin gereğini yerine getiremem. Yeteri kadar ilgilenemem kötü bi kaptan da olmak istemem. Çünkü çok iyi yapan arkadaşlar var. Lütfen kusuruma bakmayın. Bu arada emekleriniz için de teşekkür ederim o kadar uğraşıyorsunuzmalahit müsaitsen kırmızı takım kaptanı olup mavi takım kaptanını seçermisin
Jasminium84 senin için de geçerli canım hanginiz önce görecek bakalım
Tebrik ederim kaptanımmm emeklerin için teşekkür ederimmm bu hafta da hep beraber güzelce eksilirizzEveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah
Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum
Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz
Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için
arke
Boncuk2307
@bnnu
bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
malahit
@-Murphy-
P Pembepilates
@Lotus1234
Sen naaptın böyle canım benim. Ödül öğünü vardı, sen tüm gün yemişsinEvet hazır mıyız benim hunharca yedigim menuyeee:) yarin tartilip bakcam merak ettim bunca yemeye:)
Sabah 10da sahanda yumurta, domates , bal,tereyağ 2 dilim ekmek
ara öğün kakaolu kurabiye 2 tane, kahve
öğlen 2de kısır, patates salatası, 3 tane pişi, 2 tane kurabiye
Aksam 6da 1 tabak kiymali makarna, 1 küçük dilim kaşarlı tost , 1 küçük paket cips, 1 dilim ekmeğe Nutella sürdüm yedim bir kaşıkta sade yedim çikolatayi
9da bitirdim yemek işini şimdi kahve içeceğim
2 lt de su
Jasminium84 Ellssa
Kız küçükmüş canım, ağlaması normal geldi bana. Allah bagışlasın ikisini de..Canim oğlan 11 kız 3
Hep destek tam destek kaptanımİşteee benim canım yol arkadaşım işte budur yaaa
benim kız 9.5 yas oglum 15 aylıkCanim oğlan 11 kız 3