Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim bebeğimm yerime işi halletmişsin

ben aslında 20 dk falan egzersiz yapıyorum bir program var ama şimdi nasıl atayım nasıl yapayım 20 dk yaptım demek yetiyor mu bilemedim
20 dk herhangi bir spor bacım, saatin varsa tak mesela 20 dk şu sporu yaptım de kaydedeyim. Ya da video aç dans et roman havası Ankara havası falan oryantal her şey kabulüm yeter ki yap
cezam yok Allaha sükür bu haftaki hedefim spor birincisi olmakk

bu cezalar unutulmasın ilk sayfaya alın bence bu listeyi
Sence unutur muyum şekerim hepsi kayıtlı duruyor her gün yapanlardan düşeceğim
Hazırlığa neden girdim cnm ben tartimi attım zamaninda
Hafta boyunca 2 gün menü bildirmeme cezası hazırlığa alınma ablacım. Sen hafta boyunca 1 tane bile menü yazmadın da o yüzden hazırlıktasın. Mesaj yazmak zor geliyorsa yerken foto çek at, ya da Tutku44 abla gibi deftere yaz onu çek at, biz hepsine okeyiz
çok güzel oldu cigerim bende bu hafta hep spor yaptım yazdım sayende amaaa bu hafta insa spor birinci olacağım elimden geleni yapacağım

birazdan eliptikten foto atarım
Harikasın siz böyle yapınca spor ben bile gaza geliyorum diyorum herkes yapıyor kalk sen de yap
Kaptanım biraz kuralcıyımdır. Bir kural varsa önce kendim uyarım herkesin de uymasını beklerim. Kusuruma bakmayın şimdiden
Kız bacım sen niye hiç spor yapmıyorsun bu hafta cezalarınla birlikte spor yapmazsan hazırlığa alınacaksın ben dert ediyorum böyle kendime yap şu sporu gözünü seveyim
Şimdi ben mavi takımdayım, günlük menü paylaşırken seni mi etiketleyeceğim kaptan? Bi de takımlar kilo vermede mi sporda mı her ikisinde mi yarışıyor teşekkürler sevgiler
Beni Ellssa kaptanımı ve mavi takım kaptanımızı etiketleyeceksin her ikisinde de yarışma var spor yarışı bireysel gibi gözükse de birinci olan takımına da puan kazandırıyor.
Harikasın tamamlamışsın, Azmin daim olsun inşallah bir de ev işi puanlamasını kaldırdık bilgin olsun adım sayar takılıyken yapabilirsin.

21 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 1 bardak badem sütü içine chia elma tarçın çörekotu ile smoothie
14.30 3 kasık yoğurt içine karabiber pul biber 1 kapya 10 badem
18.30 6 kasık tavuk sote, 1 kase salata, 1 maden suyu
21.00 yarım avuç çekirdek.
3 litre su 12.000 adım+emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Çok iyi canımm tebrikler
Çok teşekkür ederim kaptanımm
Teşekkür ederimm kaptanımmm
Çok teşekkür ederimm 4’lere çok inmek istemiyorum ucundan görsem veya dümdüz 50’yi görsem korumaya geçeceğim. Şu an bile memnunum aslında ama korumada alırsam falan diye 50 olmak istiyorum.
malahit müsaitsen kırmızı takım kaptanı olup mavi takım kaptanını seçermisin
Jasminium84 senin için de geçerli canım hanginiz önce görecek bakalım
Kaptanım bugün işteydim bakamadım çok telefona. İşten yeni geldim. Çok teşekkür ederim ama ben kaptanlık vazifelerinin gereğini yerine getiremem. Yeteri kadar ilgilenemem kötü bi kaptan da olmak istemem. Çünkü çok iyi yapan arkadaşlar var. Lütfen kusuruma bakmayın. Bu arada emekleriniz için de teşekkür ederim o kadar uğraşıyorsunuz
Tebrik ederim kaptanımmm emeklerin için teşekkür ederimmm bu hafta da hep beraber güzelce eksilirizz

21 aralık cumartesi menüsü
13.30 kahvaltı
2 yumurta 5 adet mantarla omlet, çeyrek avakado ile marul salatası, 25 gr örgü peynir.

19.00 akşam
170 gr köfte, marul salatası.

19.30 ara
1 dilim ekmek, 2 çay kaşığı nutella. (Daha fazla tutamadım kendimi)

Su 2 litre
Spor
yağmur ve fırtına yüzünden sadece bu kadar yürüyebildim.

Jasminium84 Ellssa Boncuk2307

21.12.2024 menüm
Öğle 12:30
3.5 yk tavuklu taze fasulye
2 yk süzme yoğurt
2 mandalina

Ara 15:00
1 avuç beyaz leblebi
1 ısırık donut gibi bir şeydi (hamurun içi krema dolgulu)
2 kuru kayısı

Akşam 18:30
2 ceviz 4 çiğ fındık
Kuzu çöp şiş
3 tk muhammara
Bol yeşillikli salata
1 mandalina

Ara 20:00
Avuç içi çekirdek

Su 2 lt
6300 adım

Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3755.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 4
Sen naaptın böyle canım benim. Ödül öğünü vardı, sen tüm gün yemişsin hem de her bulduğundan yemişsin, yarın çok hafif geçir ki tüm hafta uğraşmak zorunda kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…