Selam canım nasılsındaha önce mizaçlar konusunda biraz bahsetmiştim arkadaşlar. mizacınıza uygun beslenirseniz, daha doğrusu beslenirsek ideal kilomuza ineriz
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsunnasılsın canım?
Geçmiş olsun gezegenim şimdi nasılsınŞu son 1 hafta bunu o kadar iyi anladım ki
Gözlerim ödemden kurbağa gözü gibi dolanıyorum, bacak sızılarım arttı
Eski rutinimi özledim
Kiz susmavi donlu olacaz hepimiz
Afiyet olsun harika menüKızlar bugünkü menüm
Saat 10.00 limonlu bitki çayı
Saat 11.00 tarhana çorbası 1 dilim k.ekmegi turşu
Saat 12.00 limonlu çay
Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum
Saat 17.00 tarhana çorbası içerim 3 dilim palamut fırında ,salata yerim
Su 2litre
Ellssa Jou Boncuk2307
Hemen yazdım aklıma gelinceİnşallah kaptanım sağol
Aklına gelirse yazar mısın
Ürktüm zaten yiyemem heralde bi daha
Allah kolaylık versin canımm
Teşekkürler canımm
Geçmiş olsun dikkat et salgın var sanırımmerhaba kızlar mutlu haftasonları
dün dışarı çıkmıştım. hem yürüyüş olsun dedim hem de birşeyler bakmam gerekiyordu. ama çok yorulmuşum onu farkettimbirkaç gündür de üzerimde hafif kırıklık var. bademcikler de kıpırdıyor. geçen yıl sandoz şeklinde bir toparlayıcı vitamin mineral karışımı almıştım. az önce onu hazırlayıp içtim. toparlar biraz, vücut dirençli olsun.
çok şükür iyiyim canımSelam canım nasılsın
evet salgın da var ama ben üşüttüm sanırım. bere falan da takıyorum ama başım elim ayağım çok üşüdü. dirençli olursam hastalığa dönüşmeden geçer inşallah
Afiyet olsun harika menü
Hemen yazdım aklıma gelince
Geçmiş olsun dikkat et salgın var sanırım
Bende 16,5Ohh İşte hepsiceniz evde kalmışınız ben 15.5 da evlendim
Benimki akıllandı çok şükür, bu hastalıktan sonra baktı kimseden 1 tencere çorba görmüyoruzAy benim eşim de devamlı yemeğe misafir çağırmak istiyor sanki kendi hazırlıyor bir de minik bebeğim var yani şu erkekler Yeto
Rezil oluruz diye düşünmeHayır bir de şöyle insanlar çaya gelelim diyor benimki ısrarla oğlum çay ne yemeğe gelin diyorşeytan diyor adamı kes doğra ama uymuyorum o şeytana
kesinlikle öyle. misafir çok güzel bir şey de sürekli olmaz. ikramın hazırlığı var sunumu var vs. hele ki yemekli daha zor. sürekli de olursa sıkar insanı. bence de bir dur demek lazım.Rezil oluruz diye düşünme
Bugün ağrım var, elim kolum kalkmıyor, yemeği dışardan söyle diye Bikaç sefer yaparsan tuzlanın yolunu görüp vazgeçer
Benim damatta misafiri, ağırlamayı ve ikramı çok sever, karşılığını göremeyince biraz ayağını çekmek zorunda kaldı ( kızım sağolsun)
Bence bazıları hakediyor
mutfağa onu sokacaksın görecek gününüHayır bir de şöyle insanlar çaya gelelim diyor benimki ısrarla oğlum çay ne yemeğe gelin diyorşeytan diyor adamı kes doğra ama uymuyorum o şeytana
Ayy bildiğin çocukmuşuzBende 16,5
Yoklar gittiler bizi terkettiler iştee
Yoksa mavi don geliyorrr heeee