Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kiz sus mavi donlu olacaz hepimiz

Afiyet olsun harika menü
İnşallah kaptanım sağol

Aklına gelirse yazar mısın

Ürktüm zaten yiyemem heralde bi daha

Allah kolaylık versin canımm

Teşekkürler canımm
Hemen yazdım aklıma gelince
Geçmiş olsun dikkat et salgın var sanırım

Afiyet olsun harika menü

Hemen yazdım aklıma gelince

Geçmiş olsun dikkat et salgın var sanırım
evet salgın da var ama ben üşüttüm sanırım. bere falan da takıyorum ama başım elim ayağım çok üşüdü. dirençli olursam hastalığa dönüşmeden geçer inşallah

Yine dünki saatlerde kapattim, 17:00 gibi ama bu sefer aralikli oruç yapmam ya, atistirirrim gibi geliyor. Yüklenmem tabi. İyi iş cikardim şükür. Dün bir miktar kötüydü ama telafi edildi. O kadar da kötü diildi

Ay benim eşim de devamlı yemeğe misafir çağırmak istiyor sanki kendi hazırlıyor bir de minik bebeğim var yani şu erkekler Yeto
Benimki akıllandı çok şükür, bu hastalıktan sonra baktı kimseden 1 tencere çorba görmüyoruz
Ne uğraşıyon bu kadar, fazla yapmana gerek yok diyor
Bende zaten eskisi kadar döktürmüyorum

Hayır bir de şöyle insanlar çaya gelelim diyor benimki ısrarla oğlum çay ne yemeğe gelin diyor şeytan diyor adamı kes doğra ama uymuyorum o şeytana
Rezil oluruz diye düşünme
Bugün ağrım var, elim kolum kalkmıyor, yemeği dışardan söyle diye Bikaç sefer yaparsan tuzlanın yolunu görüp vazgeçer
Benim damatta misafiri, ağırlamayı ve ikramı çok sever, karşılığını göremeyince biraz ayağını çekmek zorunda kaldı ( kızım sağolsun)
Bence bazıları hakediyor

kesinlikle öyle. misafir çok güzel bir şey de sürekli olmaz. ikramın hazırlığı var sunumu var vs. hele ki yemekli daha zor. sürekli de olursa sıkar insanı. bence de bir dur demek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…