- 20 Temmuz 2022
- 1.550
- 8.535
- 42
Tü tü tü maşallah gel de kıskanma şaka bi yana süpersin canım gerçekten
Sağol kuzum çokta iyi değil aslında toplama bakarsak Aralık ayında verdiğim toplam kilo 1.80 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tü tü tü maşallah gel de kıskanma şaka bi yana süpersin canım gerçekten
Günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapıp mükellef kahvaltıya geceyim
Gecen hafta 106.6
Bu hafta 105.5
Fark 1.1 kg
Ellssa Boncuk2307 arke
Dur kız daha aralik bitmediSağol kuzum çokta iyi değil aslında toplama bakarsak Aralık ayında verdiğim toplam kilo 1.80 kg
Tabii ki olur, olacak inşallah canımevet çünkü geçen haftada öyle olmustu. biraz vücudu da sasirtirsam bu hafta güzel bir eksi olur
Şahanesin canımm tebriklerKızlar tartı bildirimi yapiyim
Geçen cumartesi 89.60
Bu cumartesi 88.20
fark -1.40kg Jasminium84 , Ellssa , Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524031
Afiyet olsun canımGünaydın kızlarrr herkese bol eksilerr
Dünkü Menüm
Sabah 9:00
Domates salatalık
5 zeytin
3 yk menemen
1 mandalina
Öğle 12:00
1 porsiyon menemen 4-5 yk vardır
1 küçük dilimtam buğday ekmeği parmak ıçlarım kadar
Akşam 16:30
150 gr kuzu pirzola
Bol bol gavurdağ salatası
1 br ayran
1 ısırık kepek ekmek
Ara 20:00
1 mandalina
2 yk nar
1 kupa limonlu yeşil çay
Su1.5 lt
2200 adım spor sayılmaz bence ama yine de yazdım
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
Çok iyi canımm tebrikler50’yi görmek nasip olmayacak galiba. 1 hafta artı 1 hafta eksi şeklinde gidiyorum.
Geçen cts 51.8 kg
Salı:52.7 kg
Bugün: 51.00 kg
Fark:-800gr
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524037
18:30 dan sonrsı menü olmamış canım. Gün içinde cıslı yesen bile telafi oluyor geç saatte yersen gün içi yediğin cıs da ekleniyor ama bundan sonra daha dikkatli olursun sana güveniyorum20.12.2024
Ellssa Boncuk2307
11:30 1 büyük elma, 1 büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
18:30 4 yk.sarımsaklı yoğurtlu mantı,
19:30 öğlen ki kahveden
20:15 1yk. puding li bisküvi, 2yk.brokoli püresi
Su 3 litre
Spor yok.
Ellssa Kaptanım menülerimi her zaman olduğu gibi eksiksiz yazıp paylaşıyorum ama hiç yorum yapılmadı
B kana faydalı mı bakaym aklımda kalsın. Şu listeyi atlatayım öncesi.B pozitif canım . Benim tahminim yoğurt bana uymuyor diyette. Çünkü daha önce 40kg verdiğim süreçtede çorba ve yoğurt tamamen kesmiştim diğer türlü kilo veremiyordum. Çorba türleri ve yoğurt çok yarıyor bana .
Tebrikler kaptanım
Süpersinn
Harikasın kaptanım tebriklerGeçen hafta: 63,85
Bugün: 63,05
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,25
Eki Görüntüle 3524016
arke Ellssa Boncuk2307
Ablam kendi adıma konuşmam gerekirse ben menü yorumlamadım hiç çünkü diyet konusunda pek bilgim yok kendim de kafama göre yapıyorum bazen doğru oluyor bazen yanlış. Ben güzel menü derim ama kötüdür kimseyi yanlış etkilemek istemediğim için yapmıyorum. İzne ayrılmak konusunda da sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsunKaptanım öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim
Ayrıca menülerime veya diğer mesajlarıma her zaman yorum yaptın yanlız bırakmadın bende birkaç hafta izne ayrılmak istiyorum Ellssa kaptanım mesajlarıma etiketlerime dönmüyor tabii kaptanlığı üstlendi zor ve yorucu gözden kaçırması normal sana ve Boncuk2307 kaptanıma söylemiş olayım müsadenizle birkaç hafta izinli olmak istiyorum ama tabii hergün buradayım seviliyorsunuz ve iyi ki varsınız zaten kovsanızda gitmem
LenaG kaptaniçemi de rahatsız etmemek için etiketlemiyorum
Demek ki wc beklesen çok daha güzel sonuçlar alacaksın ama bu da çok iyi eksi tebrik ederim çiçeğimGünaydın kızlar kilo bildirimi yapıp çıkıyorum
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.55
Fark -650 gr
Oran%0.953
Wc bekleyemedim maalesef evden çıkmam lazım
Ellssa Jasminium84
Eki Görüntüle 3524022
Tabi ki tekrar katılabilirsin ablacım, her gün menü ve spor zorunlu oldu. Haberin olsunGünaydın kızlar. Kolay gelsin herkese
LenaG
Boncuk2307
Bugün tartı fotosu atip devam edebiliyor muyum?
Çok güzel eksi tebrik ederim
Sen tek kelimeyle HA-Rİ-KA-SINNNKızlar tartı bildirimi yapiyim
Geçen cumartesi 89.60
Bu cumartesi 88.20
fark -1.40kg Jasminium84 , Ellssa , Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524031
Aynı şey senin için de geçerli çiçeğim sen de HARİKASIN Çok yakındır lig değiştirmenGünaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapıp mükellef kahvaltıya geceyim
Gecen hafta 106.6
Bu hafta 105.5
Fark 1.1 kg
Ellssa Boncuk2307 arke
Çok güzel eksi ablam salıdan gelen artılar da gitmiş eksiye geçilmiş. Tebrik ederim50’yi görmek nasip olmayacak galiba. 1 hafta artı 1 hafta eksi şeklinde gidiyorum.
Geçen cts 51.8 kg
Salı:52.7 kg
Bugün: 51.00 kg
Fark:-800gr
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524037
Herkeşler de izne ayrıldı çabuk dön kııaaz çok güzel eksi bu arada tebrik ederimGünaydın hanımlar. Ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum. Mini tatil planınız var. Bir sonraki hafta görüşmek üzere inşallah
Geçen hafta 62.3
Bu cumartesi 61.1
Fark -1.1
Eki Görüntüle 3524043
Ellssa arke
Ben deeeeGünaydıııınnnnn
Büyük gün geldiii, çok heyecanlıyım
Teşekkürler canımmHarikasın kaptanım tebrikler
Harika olur. Ben son dönem kitap okuma alışkanlığımi geliştirmeye calisiyorum. Az okuyorum kitaplar da bitmiyor. Okumam gereken cok kitap var. Hizli okuma derslerini takip ediyorum.Kurallara kitap okumayı da koymayı düşünüyorum ne dersiniz
Kendimize ayırdığımız ufacık zamanları kaliteli hale getirmek elimizde aslında
kilo verirken kafamızı dağıtacak boşluğu dolduracak en güzel şey kitap okumak diye düşünüyorum.
Bir de olmazsa olmazım örgüm
Kendime çok güzel terapi oluyor. Azcıkda olsa beni çok mutlu ediyor.
Özellikle atıştırmak yerine film izlerken örgü, film izlemiceksem kitabı tercih ediyorum
Kaptanım sabah yazdım izne ayrılmak istiyorum birkaç haftalığına18:30 dan sonrsı menü olmamış canım. Gün içinde cıslı yesen bile telafi oluyor geç saatte yersen gün içi yediğin cıs da ekleniyor ama bundan sonra daha dikkatli olursun sana güveniyorum
B kana faydalı mı bakaym aklımda kalsın. Şu listeyi atlatayım öncesi.
Teşekkür ederim canmHarikasın kaptanım tebrikler
Ablam kendi adıma konuşmam gerekirse ben menü yorumlamadım hiç çünkü diyet konusunda pek bilgim yok kendim de kafama göre yapıyorum bazen doğru oluyor bazen yanlış. Ben güzel menü derim ama kötüdür kimseyi yanlış etkilemek istemediğim için yapmıyorum. İzne ayrılmak konusunda da sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun
Demek ki wc beklesen çok daha güzel sonuçlar alacaksın ama bu da çok iyi eksi tebrik ederim çiçeğim
Tabi ki tekrar katılabilirsin ablacım, her gün menü ve spor zorunlu oldu. Haberin olsun
Sen tek kelimeyle HA-Rİ-KA-SINNN
Aynı şey senin için de geçerli çiçeğim sen de HARİKASIN Çok yakındır lig değiştirmen
Çok güzel eksi ablam salıdan gelen artılar da gitmiş eksiye geçilmiş. Tebrik ederim
Herkeşler de izne ayrıldı çabuk dön kııaaz çok güzel eksi bu arada tebrik ederim
Tamam canım sağ olasın.Harikasın kaptanım tebrikler
Ablam kendi adıma konuşmam gerekirse ben menü yorumlamadım hiç çünkü diyet konusunda pek bilgim yok kendim de kafama göre yapıyorum bazen doğru oluyor bazen yanlış. Ben güzel menü derim ama kötüdür kimseyi yanlış etkilemek istemediğim için yapmıyorum. İzne ayrılmak konusunda da sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun
Demek ki wc beklesen çok daha güzel sonuçlar alacaksın ama bu da çok iyi eksi tebrik ederim çiçeğim
Tabi ki tekrar katılabilirsin ablacım, her gün menü ve spor zorunlu oldu. Haberin olsun
Sen tek kelimeyle HA-Rİ-KA-SINNN
Aynı şey senin için de geçerli çiçeğim sen de HARİKASIN Çok yakındır lig değiştirmen
Çok güzel eksi ablam salıdan gelen artılar da gitmiş eksiye geçilmiş. Tebrik ederim
Herkeşler de izne ayrıldı çabuk dön kııaaz çok güzel eksi bu arada tebrik ederim
Geçmiş olsun kuzummKizlarcım ben kaçıyorum oğlan hastaydı kızında ağzı burnu akmaya başladı onlarla ilgileniyim . Bu hafta regli haftam en azından sabit kalma hedefim var . Çünkü her reglide +1 kg oluyorum . Sabit kalabilirsen süper olucak. Bu haftanın Kaptanı olacak arkadaşlar ona göre beni tercih ederler en son tercih olmam iyi olur onlar icin