Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bilmiyorum ki tam dedim tamam buldum diyetini yine olmadı aslında çok az yiyorum diye düşünüyorum bu hafta cumartesi den sonra diyetisyen menüsüne geceyim diyorum ara ogunlu filan önce gittiğim diyetisyenin listelerinden ne dersin
Kızlar nedense yemekten sonra midem inanılmaz şişiyor neden acaba . Az yediğim halde midem sıkışıyor kaskatı oluyor. yani yemesem daha iyi.
Gaz oluyor olabilir mi canım soğuk biseler yiyorsan yada su soğuksa yada cig biseler yiyorsan gaz ve şişkinlik yapıyor olabilir

Olabilir canım belkide salata dokunuyor. Canım arada değişiklik şart. Mesela ben ara öğün yapmıyordum. Bu hafta çikolata kahve yapıyorum. Haftaya fıstık ezmesi veta protein bar koyucam . Belki sonra yine karatay. Yavaş ama kalıcı kilo vermek lazım

Ben de aşırı şiş ve ödemliyim iki gündür. Yumurtlama dönemimde böyle oluyorum. Belki senin de öyledir.

Aynen öyle sürekli aynı olmuyor malesef dediğin gibi değiştire değiştire gideceğiz

Ben de aşırı şiş ve ödemliyim iki gündür. Yumurtlama dönemimde böyle oluyorum. Belki senin de öyledir.

Hiç bilmiyorum kuzum ilk kez duydum regliye 10 gün falan var belkide. Ben 2. Gebelikte yumurtlama zamanı olduğunu öğrendim. Öncesinde hergün hamile kalınıyor sanıyordum

Şimdi avuç içi kadar puding li bisküvi yedim

Bana akıl ver yaa napim benim kilomdaki biri nasi beslenmeli sence diyetisyen menüsü deneyim diyorum bilmiyorum
Ya canım aslında kilonun hiçbir önemi yok biliyor musun? Kendimizi kısıtlamadan, aç bırakmadan, bolca protein bolca salata ve daha az karb alarak beslenmek. Proteinde de sınır yok. Ben doyana kadar yerim proteini. Kalorisini önemsemiyorum. Çünkü zaten bir oturuşta bir kilo kıyma yiyemezsin. Doyarsın zaten. Ve bol protein yemek ara öğünlerin önüne geçiyor. Çünkü acıkmıyorsun.

Doğru diyorsun canım cok teşekkür ederim

Hayırlı akşamlar kızlar bebeğim inanılmaz ağlıyor ve ben hiç bir şeye yetişemiyorum Ateş düştü ama ağrısı var heralde asla uyumuyor da mahvoldum
Kahvaltı: 1 cennet hurması 1 yk tahin 1 bardak çay 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle sade Türk kahvesi 2 kuru kayısı
Ara 15.30: 1 tabak bulgur + salata 1 bardak ayran
Akşam: 2 kuru incir 1 Türk kahvesi
Ellssa Jasminium84

Canım geçen hastanede tahlil yapılmıştı değil mi hamdolsun bir sorunda yok gazı olabilir oda çok bağırtır sancı yapar tüh keşke yardım edebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…