Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl bebeğin
Çok şükür iyi canım , bugün de gözleri enfeksiyon kapmış. Kaynana kayınbaba çok paylaşım yapıyor bebeği heralde nazar değiyor
iyi çok şükür canım Allah korusun valla
Kız ben seni mavi takıma aldım yaa seni de etiketledim görmedün müüü
aaaa çok teşekkür ederim hep mavi takımı tutardım ben survivordan beri

Uyguladığım programda seviye geçişlerinde ya serbest öğün, ya serbest gün oluyor, hazır gıda, kızartma filan yine yasak, haricinde evde yapılan, içeriğinin temiz olduğu bilinen, seviyelerde yasak olan besinler tüketilebilir. Önümüzdeki 3 hafta serbest öğün yada gün yok, çarşamba günleri oruç öncesi beslenme var, kan grubuna uygun beslenmeye geçtik, çarşamba günü yenilebilir olanlardan da yiyebilirim, diğer yasaklar yine devam edecek. 0 grubuyum, bence şanslıyım

Ahahaay espriye gel

Olmadı kaptanım ceviz suyu sayesinde çok şükür

Canım 1 gece öncesi suya koyup yedim o yüzden çok baymadı.

Kan grubuna uygun yiyecekler geldi, çarşamba günleri nötr olanlardan da yiyebileceğim, iyi olacak inşaAllah, kolayda olsa çok sevineceğim

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim kaptanım

Evet. Devam ediyorum şuan :)

Aciktikca bitki çayı bolcana su içip aklımı meşgul ederek canım. Düne göre bugün daha iyiyim ama.
Nasıl sonlandırman gerektiğini yazayım, uyarsan rahat edersin

Sabah limonu su yada 1/3 sulandırılmış meyve suyu

2 saat sonra 1 yada 3 hurma
2 saat sonra tuzsuz mevsim salatası

18:00
Tuzsuz, salçasız, etsiz, tertağsız sebze yemeği
Tuzsuz salata

Bugünde siyah çay ve kahve yasak

Ertesi gün nasıl istersen öyle devam edersin

Hayret, gençler paylaşır, büyükler uyarır, sizde tam tersi
Allah akıl fikir versin

Tünaydııınnn
Günaydın kızlarrr mutlu haftalar
Tünaydın canım mutlu haftalar
Günaydın canlar
Tünaydıın tomrs cum
Oyy afiyet olsun karbonhidrat bol olmuş bugün suyu arttırıyoruz dimiiii
Günaydın arkadaşlar
Tünaydın canım
günaydın kızlar

dün gece gündemimizi epey meşgul etmişim, kusura bakmayın lütfen, daha fazlasını tutamamışım içimde sanırım
Tünaydın çiçeğim ohh iyi yaptın döktün içini tut tut nereye kadar
Hiç kusurluk bir şey yok umarım anlatmak iyi gelmiştir biraz
Günaydın dememişim
Tünaydın kaptanım
Günaydınlar hanımlar
Tünaydın keleş hanımım
günaydın ballarr iki gün gelemedimmm hep dışarılardaydım s beden kıyafetler almak ile meşgul oldum hep hahahah 36 mı olmuşum ne 38ler bile bol geldi dee
Allah'ım konuyu biliyorsun bana da pliissss
Ahahah kıskanmıştır yaa Allah herkese böyle sıkıntı nasip etsin diyeydin ya
Kızlar özür dilerim giremedim buraya anca gözümü açıyorum mide bulantısı ishal le mahvoldum bitkin üşür vaziyette yataktan çıkamıyorum bir süre dinlensem iyi olacak
Aa canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsun ekmek yerine pattis diyorsun ama sanki azucuk fazla
Aslında hiç uyumadım, uyutulmadım desem yeridir
Minnoş peşimizden ağladı, getirdik, sabaha kadar mızmızlandı, ağladı, yürüyen zombi gibiyim
Yaa neden acaba tedirgin mi oldu ki

gezegenfeza ablam yaptığın şeyin adı ne ben biraz araştırmak istiyorum da kan grubu falan dedin iyice dikkatimi çekti
Apayrı yaşam sistemi

Google amcaya 1. Seviye, can simidi
2. Seviye kıyıya çıkış
3. Seviye
4. Seviye
5. Seviye
6. Seviye
Diye arat
Ben bugün 6 ya başladım

Güanydınlar kaptanım

Yaa yapmasınlar böyle şeyler değer tabi nazar annem reklamda oynatılan bebeklere de çok söylenirdi bu kadar güzel bebekleri koyuyorlar TV ye onca bebek sahibi olmak isteyip olamayan var göz değer diye

Aslında hiç uyumadım, uyutulmadım desem yeridir
Minnoş peşimizden ağladı, getirdik, sabaha kadar mızmızlandı, ağladı, yürüyen zombi gibiyim
Bend bu gece uyuyamadim. Sabah herkes yatağında yatsın lütfen dedim dört kişi yatakta nasıl rahat yatarsa o şekilde yattık. Ama uyku sıffır sıffır sıffır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…