- 21 Ağustos 2023
- 314
- 1.354
- 33
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun berficim hem sana hem kv ne. Sendeki düşük tansiyon neyden kaynaklanıyordu?İyi akşamlar kızlar bugün çok kötüyüm ya. Tansiyonum falan çok düşük çok az uyudum hiç güzel bir gün değildi benim için.
Sabah kayınvalidemi hastaneye götürdüm 6:30 gibi kalktım ölü gibiyim şu anda.
Sabah aç karnına bir americano içtim
Kahvaltı için kayınvalideme gittim sadece sıcak ekmek vardı dört parmağım kadar ekmeğin içine bir tane üçgen peynir koyup onu yedim sadece.
Sonra Türk kahvesi içtim
Birkaç saat sonra bir tane de flat White içtim
Akşam yemeğini tansiyonum çok kötüydü kalbim çok hızlı çarpıyordu kahve çok içtim bugün herhalde açken
Yayla çorbası vardı içemedim 2-3 kaşık aldım
2-3 kaşık bulgur pilavı yedim
Biraz da salata
Su da az içtim bugün
Geçmiş olsun canım antibiyotik kullanıyor musun
Küçük bitter ya da hurmayla geçiştirebilirsin sweetimİyi akşamlar herkese
Bugünde tek öğün beslendim. 2 gündür hiç bir şey istemiyor canım onu da zorla yiyorum. Regl den dolayı aşırı ama aşırı canım tatlı şeyler istiyor zor tutuyorum kendimi
Akşam
Avuç içi kadar ıspanaklı çörek
Annem pizza yapmıştı 1 ısırık ondan aldım
Su çok az 1 litre ancak olmuştur şu an doldurdum en azından 2 litre yaparım umarım
Chocolita
Bonus
Adım 6.000 geçerlidir canım. 1 saatlik yürüyüş eder. Bu görüntüdeki adım Leslie yle yapıldıysa youtube görüntüsü gönderiyoruz
İyi akşamlar bonusumİyi akşamlar
NE alemdesiniz hanımlar gelemedim
İyiyim şükür geçmiş olsun ikinize de. Alerji ilacı kullanıyo küçük kızım hasta olmadı şükür şimdiye kadar acaba öyle bi durum mu?İyi akşamlar bonusum
Benim rutin Tansiyonum sürüyor. Ama idare etmeye başladım artık daha dikkat ediyorum. En azından tetiklememeye çalışıyorum. Çocuğun dersleri. Oda grip oldu şimdi. O kadar zaman dikkat ettim bulaştırmamak için. Şimdi ben iyileştim ona geçti
Sende ne var ne yok
Benimki de alerji ilacı kullanıyor ama grip oldu yine de. Ama şükür belirtileri daha düşük geçiriyorlarİyiyim şükür geçmiş olsun ikinize de. Alerji ilacı kullanıyo küçük kızım hasta olmadı şükür şimdiye kadar acaba öyle bi durum mu?
İyi bari sağ salim kışı atlatalım inşallahBenimki de alerji ilacı kullanıyor ama grip oldu yine de. Ama şükür belirtileri daha düşük geçiriyorlar
Hurma vardı evet yarın ondan yiyeyimGeçmiş olsun berficim hem sana hem kv ne. Sendeki düşük tansiyon neyden kaynaklanıyordu?
Bende de vardı aynısı aferinle geçiştirmeye çalıştım ama yine 1000lik koca koca antibiyotiklerden kaçışım olmadı
Küçük bitter ya da hurmayla geçiştirebilirsin sweetim
Adım 6.000 geçerlidir canım. 1 saatlik yürüyüş eder. Bu görüntüdeki adım Leslie yle yapıldıysa youtube görüntüsü gönderiyoruz
Vermedi. Ama eczaneden dil altı aldım. Çok mecbur kalmadıkça kullanmamİyi bari sağ salim kışı atlatalım inşallah
Tansiyon için bir düzenleyici vermiyo mu dr?
Dünkü leslie yapıldıysa yeniden yapmana gerek yok canım hangi videosunu yaptıysan ekran atabilirsinHurma vardı evet yarın ondan yiyeyim
Bugün yazdığım yürüyüş evet 1 saat sürdü hatta ama az olmuş. Bebek arabası ile çıktık sürerken belki saymamış olabilir bilemedim. Yeniden leslie ya da yürüyüş yaparım.
Dün yazdığım da leslie ama çekmeyi unuttum foto onu da yaparım yeniden
Vermedi. Ama eczaneden dil altı aldım. Çok mecbur kalmadıkça kullanmam
Dünkü leslie yapıldıysa yeniden yapmana gerek yok canım hangi videosunu yaptıysan ekran atabilirsin
Sağol canım kulağımın tekinde mantar varmış kapanıp duruyo antibiyotik verdi de günde bir yine doktora gittim açtı ama yine tekrarlar mı bilmemGeçmiş olsun berficim hem sana hem kv ne. Sendeki düşük tansiyon neyden kaynaklanıyordu?
Bende de vardı aynısı aferinle geçiştirmeye çalıştım ama yine 1000lik koca koca antibiyotiklerden kaçışım olmadı
Küçük bitter ya da hurmayla geçiştirebilirsin sweetim