Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

size bir anımı anlatayım da herbir arkadaşıma motivasyon konuşması olur belkim gerçi benim için üzülmem gereken bir durummuydu onu bilemedim.. mağaza mağaza gezdim alışverişler yaptım üstüme giydiğim bir pantolon üstü triko ama çokk beğendim tabi bedenler sadece s m l var 36 38 40 olarak yok bende s giydim aynada bakıyorum bakıyorum baya bakındım eşim kızçeyle dışarıdaydı onada soramadım zaten mağaza personeline ne sorsam çok iyi diyor alayım diye yanımda bir kadın beni süzdü süzdü dedimki olmuş mu yaa.. o da yok bol durmuş üstünde dedi bende tabi bi mod düştü okadar mı bol yani dedim evet içinde kayboldun dedi bende dedim 68 idim 48 oldum şimdi kıyafetler bol geliyor diye alışverişe çıktım .. yaa dedii nasıl berdin bizede söyle formulünü dedim diyet spor hani.. ama kıyafet o kadar mı olmamış cidden o da ne dese beğenirsiniz ben kilolu olmayı kötü sanırdım cidden aşırı zayıf olmak istesemde bu durumda bile sıkıntılar var imiş. hahaha ne desem bilemedim almadan çıktım o kıyafeti

Yaa o kadar zayıf görmüş seni demek süperr sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım millet söyler söyler durur yok çok zayıfladın yeter cirkinlestin zayiflayinca diyeni bile duydum o yüzden sen kendine bak

Ara öğün çok olmuş. Onun haricinde menü gayet güzel. Yoğurt fazlaca yiyebilirsin yerken korkma
Serbest gün dediğin nedir? Ara mı veriyorsun diyete?
Ya canım ben senin diyet yapmaktan ziyade spor yapman gerektiğini düşünüyorum. Ağırlık antrenmanı yapıp güzel besleneceksin diyet değil. Zaten kilon 47. Şu an istediğin incelikte durmuyorsan sebebi yağların değil, kas kütlenin azlığından kaynaklanıyor.

Vücudun ödem tutar bol karb yediğin için. Tartıda 1-1.5 kilo oynayabilir. Bol su içip protein ağırlıklı beslendiğin an gider ödemler

aslında 10 kişinin 10 u da kamburun var gibi duruyorsun zayıflıktan diyor babam teneke olmuşsun kuru teneke annem kurbağaya dönmüşssün kardeşim kürdan kollu işyerindeki ablalar dik yürü herkesler laf ediyor eşimde bişey demiyorum daha ne diyeyim 35 ol ama iyi değil bukadar zayıflaman yinede sen bilirsin dedi hatta karnım 75 olmuş dedimki bak 90 60 90 ölçülerindeki 60ı yakalamama az kaldı 90 lar nerede papatya dedi koptum ordaa

Darısı başıma darısı başıma

canım kaptanımm yazdığın her kelimeye harfiyen uyacağım 1lt su bitti bile öğlen olmasa bile akşam evde boll protein yiyip ödemleri atacağım kilo içinde diyet olmasa bile koruma yapmaya çalıyorum yanlışsam söyle lütfen her öneriye açığım hafta sonu serbest hafta içi daha dikkatli ilerliyorum protein konusunda da şükürki seviyorum et balık tavuk yerim menülerimde hep görebilirsin yanii

he bide kaptaniçemm istediğim incelikteyim aslındaaa ama itiraf etmeliyimki geri göbek basen bacak şişecek diye aklım gidiyor aklımmm bir resim atıcam akşam sizlere hepiniz görün ve yorumlayın istiyorum aslında yüzümü kapatım akşamı bekliyin kaptaniçem ve arkadaşlarımmm

Olurmu öyle şey canım sen iyi ol gerisi gelir içini döktün en azından söyleyemediklerini söyledin inşallah daha güzel olur hersey senin için
İnşallah canımm çok teşekkür ederim

canımm tüm mesajlarını okudum boll bol dua et umarım herşey düzelir gönlünce olur dua edicem senin içinde
canımm çok teşekkür ederim, inşallah

kuzuşum ilk 3 ay bari hızlı kilo almim sonrasında zaten alcam en azından ilk zamanlar dikkat ediyim istiyorum valla açıkçası çünkü benim yolum yol değil canımsın ben de şuan limon canavarı gibiyim dün şalgama limon sıkıp içiyodum sfjksdjfd

Afiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel olmuş.
Ahhh be canım keşke yatıp uyusaydın. Bugünden itibaren çok dikkat et olur mu, emeklerine yazık olmasın.
Tamam canım öyleyse bugünden itibaren her şey yolunda gitsin ve çok temiz beslenelim olur mu.
Sabah karbonhidrat bir tık fazla olmuş canım, umarım börekler mini boydur. Afiyet olsun.
günaydın kızlar

dün gece gündemimizi epey meşgul etmişim, kusura bakmayın lütfen, daha fazlasını tutamamışım içimde sanırım
Canın sağolsun senin, inşallah bugün daha iyisindir.
Birebir aynıyız canim sanki dünya benim kilo vermeme karşı. Bu sabah sıcakkkk simitçiiiiiii diye ses geldi baktım kapının önünden simitçi geçiyor. Geçmeyen simitçi geçmeye başladı şaka gjbi
Biz diyet yapıyoruz yaa o da olur canım, simitçi de geçer börekçi de

Gürültü çıkarmamız lazım herhalde yoksa @Elhan in geleceği yok.
Nerelere gittiyse, kimseye haber de vermedi galiba. İnşallah bir sıkıntı yoktur.

Kızlar özür dilerim giremedim buraya anca gözümü açıyorum mide bulantısı ishal le mahvoldum bitkin üşür vaziyette yataktan çıkamıyorum bir süre dinlensem iyi olacak
Çok geçmiş olsun canım.

Afiyet olsun
Menü yok

Açlık yapmak istedim.

Su, kahve, cay, bitki çayı tükettim.

2.5 lt su
10.000 adım

LenaG arke Boncuk2307
Maşallah nasıl dayandın ? Ben de akşamları kaldırmayı düşünüyorum
Afiyet olsun süper gidiyorsun
Afiyet olsun bir tek yeşillik eksik geldi bana
Afiyet olsun salata tarzı göremedim wc sorun olmasın
Afiyet olsun benim 3 hurmayla içim bayılıyor tuz yalamak istiyorum
1 haftadır tek bir lokma kaçamak yapmadım ama şu an kendimi çok zor tutuyorum. Önümde waffle yiyorlar ve deli gibi canım çekiyor. Size yazayım da beni durdurun
Durmuşsundur sen kaptanım
Süper olmuş kaptanım afiyet olsun
Pazar kahvaltısı günü olmuş afiyet olsun kahvaltı her saat favorim
Afiyet olsun bu tatlı olayı olmasa hayat daha bir güzel olurdu illa akşam biraz istiyor insan da ben başladım mı duramıyorum hiç yemeyeyim daha iyi
Afiyetle olsun keke kadar çok iyi gidiyormuş
Afiyet olsun güzel olmuş adımlar da
Afiyet olsun sebzesiz bir menü olmuş akşam salata eklesen çok iyi olurmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Ahh ahh kızçem afiyet olsun ne yapalım olmuş ama dur demek lazım
Bu kocalar da kapatılsa mı acaba
Afiyet olsun ara bana fazla geldi hem meyve hem çiko yerine 1 muz biraz kuruyemiş güzel olurdu
Afiyet olsun ah bu tatlılar yaf
Afiyet olsun anammm nasıl değişiyor peki birbiriyle uyumsuz kombinasyonlar gibi mi olacak

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…