- 18 Mart 2018
- 30.542
- 121.452
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımKızlar özür dilerim giremedim buraya anca gözümü açıyorum mide bulantısı ishal le mahvoldum bitkin üşür vaziyette yataktan çıkamıyorum bir süre dinlensem iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımKızlar özür dilerim giremedim buraya anca gözümü açıyorum mide bulantısı ishal le mahvoldum bitkin üşür vaziyette yataktan çıkamıyorum bir süre dinlensem iyi olacak
Evet. Devam ediyorum şuan :)Rahat geçti mi
Aciktikca bitki çayı bolcana su içip aklımı meşgul ederek canım. Düne göre bugün daha iyiyim ama.Maşallah nasıl dayandın ? Ben de akşamları kaldırmayı düşünüyorum
Çok şükür iyi canım , bugün de gözleri enfeksiyon kapmış. Kaynana kayınbaba çok paylaşım yapıyor bebeği heralde nazar değiyorGeçmiş olsun canım. Şimdi nasıl bebeğin
iyi çok şükür canım Allah korusun vallacanımm çok geçmiş olsun daha iyimi bebiş şimdi
teşekkür ederim çiçeğiim
saolasın kaptaniçelerin gülüü
teşekkür ederim kzumm
teşekkür ederim balımm
çok geçmiş olsun canım
kızçe zaten sen nasıl diyet etcen ilk aylarda uykunda olur bulantunda olur aşermende olur gönlünce yiyebildiği zamanlar kadınların hamilelik dönemleri bence doğum sonrası tamm gaz yaparsın güveniyorum sanaa ama şimdi yediğin herşey bebişe sağlık olsun kilo olsun inşallah ben bol bol meyve yemiştim öyle böyle değil ama meyve canavarı gibiydim hamilelikte hahahaha gözümde canlandı mazilerim
aaaa çok teşekkür ederim hep mavi takımı tutardım ben survivordan beriKız ben seni mavi takıma aldım yaa seni de etiketledim görmedün müüü
Uyguladığım programda seviye geçişlerinde ya serbest öğün, ya serbest gün oluyor, hazır gıda, kızartma filan yine yasak, haricinde evde yapılan, içeriğinin temiz olduğu bilinen, seviyelerde yasak olan besinler tüketilebilir. Önümüzdeki 3 hafta serbest öğün yada gün yok, çarşamba günleri oruç öncesi beslenme var, kan grubuna uygun beslenmeye geçtik, çarşamba günü yenilebilir olanlardan da yiyebilirim, diğer yasaklar yine devam edecek. 0 grubuyum, bence şanslıyımAra öğün çok olmuş. Onun haricinde menü gayet güzel. Yoğurt fazlaca yiyebilirsin yerken korkma
Serbest gün dediğin nedir? Ara mı veriyorsun diyete?
Ya canım ben senin diyet yapmaktan ziyade spor yapman gerektiğini düşünüyorum. Ağırlık antrenmanı yapıp güzel besleneceksin diyet değil. Zaten kilon 47. Şu an istediğin incelikte durmuyorsan sebebi yağların değil, kas kütlenin azlığından kaynaklanıyor.
Vücudun ödem tutar bol karb yediğin için. Tartıda 1-1.5 kilo oynayabilir. Bol su içip protein ağırlıklı beslendiğin an gider ödemler
Ahahaay espriye gelaslında 10 kişinin 10 u da kamburun var gibi duruyorsun zayıflıktan diyor babam teneke olmuşsun kuru teneke annem kurbağaya dönmüşssün kardeşim kürdan kollu işyerindeki ablalar dik yürü herkesler laf ediyor eşimde bişey demiyorum daha ne diyeyim 35 ol ama iyi değil bukadar zayıflaman yinede sen bilirsin dedi hatta karnım 75 olmuş dedimki bak 90 60 90 ölçülerindeki 60ı yakalamama az kaldı 90 lar nerede papatya dedi koptum ordaa
Olmadı kaptanım ceviz suyu sayesinde çok şükürAfiyet olsun
Maşallah nasıl dayandın ? Ben de akşamları kaldırmayı düşünüyorum
Afiyet olsun süper gidiyorsun
Afiyet olsun bir tek yeşillik eksik geldi bana
Afiyet olsun salata tarzı göremedim wc sorun olmasın
Afiyet olsun benim 3 hurmayla içim bayılıyor tuz yalamak istiyorum
Durmuşsundur sen kaptanım
Süper olmuş kaptanım afiyet olsun
Pazar kahvaltısı günü olmuş afiyet olsun kahvaltı her saat favorim
Afiyet olsun bu tatlı olayı olmasa hayat daha bir güzel olurdu illa akşam biraz istiyor insan da ben başladım mı duramıyorum hiç yemeyeyim daha iyi
Afiyetle olsun keke kadar çok iyi gidiyormuş
Afiyet olsun güzel olmuş adımlar da
Afiyet olsun sebzesiz bir menü olmuş akşam salata eklesen çok iyi olurmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Ahh ahh kızçem afiyet olsun ne yapalım olmuş ama dur demek lazım
Bu kocalar da kapatılsa mı acaba
Afiyet olsun ara bana fazla geldi hem meyve hem çiko yerine 1 muz biraz kuruyemiş güzel olurdu
Afiyet olsun ah bu tatlılar yaf
Afiyet olsun anammm nasıl değişiyor peki birbiriyle uyumsuz kombinasyonlar gibi mi olacak
Afiyet olsun
Afiyet olsun bu tatlı olayı olmasa hayat daha bir güzel olurdu illa akşam biraz istiyor insan da ben başladım mı duramıyorum hiç yemeyeyim daha iyi
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun ara bana fazla geldi hem meyve hem çiko yerine 1 muz biraz kuruyemiş güzel olurdu
Afiyet olsun anammm nasıl değişiyor peki birbiriyle uyumsuz kombinasyonlar gibi mi olacak
Kan grubuna uygun yiyecekler geldi, çarşamba günleri nötr olanlardan da yiyebileceğim, iyi olacak inşaAllah, kolayda olsa çok sevineceğimAfiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel olmuş.
Ahhh be canım keşke yatıp uyusaydın. Bugünden itibaren çok dikkat et olur mu, emeklerine yazık olmasın.
Tamam canım öyleyse bugünden itibaren her şey yolunda gitsin ve çok temiz beslenelim olur mu.
Sabah karbonhidrat bir tık fazla olmuş canım, umarım börekler mini boydur. Afiyet olsun.
Canın sağolsun senin, inşallah bugün daha iyisindir.
Biz diyet yapıyoruz yaa o da olur canım, simitçi de geçer börekçi de
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Nasıl sonlandırman gerektiğini yazayım, uyarsan rahat edersinEvet. Devam ediyorum şuan :)
Aciktikca bitki çayı bolcana su içip aklımı meşgul ederek canım. Düne göre bugün daha iyiyim ama.
Hayret, gençler paylaşır, büyükler uyarır, sizde tam tersiÇok şükür iyi canım , bugün de gözleri enfeksiyon kapmış. Kaynana kayınbaba çok paylaşım yapıyor bebeği heralde nazar değiyor
iyi çok şükür canım Allah korusun valla
aaaa çok teşekkür ederim hep mavi takımı tutardım ben survivordan beri
TünaydııınnnGünaydınnn
Tünaydın canım mutlu haftalarGünaydın kızlarrr mutlu haftalar
Tünaydıın tomrs cumGünaydın canlar
Oyy afiyet olsun karbonhidrat bol olmuş bugün suyu arttırıyoruz dimiiii
Tünaydın canımGünaydın arkadaşlar
Tünaydın çiçeğim ohh iyi yaptın döktün içini tut tut nereye kadargünaydın kızlar
dün gece gündemimizi epey meşgul etmişim, kusura bakmayın lütfen, daha fazlasını tutamamışım içimde sanırım
Tünaydın kaptanımGünaydın dememişim
Tünaydın keleş hanımımGünaydınlar hanımlar
Allah'ım konuyu biliyorsun bana da pliissssgünaydın ballarr iki gün gelemedimmm hep dışarılardaydım s beden kıyafetler almak ile meşgul oldum hep hahahah 36 mı olmuşum ne 38ler bile bol geldi dee
Ahahah kıskanmıştır yaa Allah herkese böyle sıkıntı nasip etsin diyeydin yasize bir anımı anlatayım da herbir arkadaşıma motivasyon konuşması olur belkim gerçi benim için üzülmem gereken bir durummuydu onu bilemedim.. mağaza mağaza gezdim alışverişler yaptım üstüme giydiğim bir pantolon üstü triko ama çokk beğendim tabi bedenler sadece s m l var 36 38 40 olarak yok bende s giydim aynada bakıyorum bakıyorum baya bakındım eşim kızçeyle dışarıdaydı onada soramadım zaten mağaza personeline ne sorsam çok iyi diyor alayım diye yanımda bir kadın beni süzdü süzdü dedimki olmuş mu yaa.. o da yok bol durmuş üstünde dedi bende tabi bi mod düştü okadar mı bol yani dedim evet içinde kayboldun dedi bende dedim 68 idim 48 oldum şimdi kıyafetler bol geliyor diye alışverişe çıktım .. yaa dedii nasıl berdin bizede söyle formulünü dedim diyet spor hani.. ama kıyafet o kadar mı olmamış cidden o da ne dese beğenirsiniz ben kilolu olmayı kötü sanırdım cidden aşırı zayıf olmak istesemde bu durumda bile sıkıntılar var imiş. hahaha ne desem bilemedim almadan çıktım o kıyafeti
Aa canım çok geçmiş olsunKızlar özür dilerim giremedim buraya anca gözümü açıyorum mide bulantısı ishal le mahvoldum bitkin üşür vaziyette yataktan çıkamıyorum bir süre dinlensem iyi olacak
Afiyet olsun ekmek yerine pattis diyorsun ama sanki azucuk fazla
Yaa neden acaba tedirgin mi oldu kiAslında hiç uyumadım, uyutulmadım desem yeridir
Minnoş peşimizden ağladı, getirdik, sabaha kadar mızmızlandı, ağladı, yürüyen zombi gibiyim
Apayrı yaşam sistemigezegenfeza ablam yaptığın şeyin adı ne ben biraz araştırmak istiyorum da kan grubu falan dedin iyice dikkatimi çekti
İçtim az önceOlmadı kaptanım ceviz suyu sayesinde çok şükür
Teşekkür ederim idolümApayrı yaşam sistemi
Google amcaya 1. Seviye, can simidi
2. Seviye kıyıya çıkış
3. Seviye
4. Seviye
5. Seviye
6. Seviye
Diye arat
Ben bugün 6 ya başladım
Güanydınlar kaptanımTünaydııınnn
Tünaydın canım mutlu haftalar
Tünaydıın tomrs cum
Oyy afiyet olsun karbonhidrat bol olmuş bugün suyu arttırıyoruz dimiiii
Tünaydın canım
Tünaydın çiçeğim ohh iyi yaptın döktün içini tut tut nereye kadar
Hiç kusurluk bir şey yok umarım anlatmak iyi gelmiştir biraz
Tünaydın kaptanım
Tünaydın keleş hanımım
Allah'ım konuyu biliyorsun bana da pliissss
Ahahah kıskanmıştır yaa Allah herkese böyle sıkıntı nasip etsin diyeydin ya
Aa canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsun ekmek yerine pattis diyorsun ama sanki azucuk fazla
Yaa neden acaba tedirgin mi oldu ki
Yaa yapmasınlar böyle şeyler değer tabi nazar annem reklamda oynatılan bebeklere de çok söylenirdi bu kadar güzel bebekleri koyuyorlar TV ye onca bebek sahibi olmak isteyip olamayan var göz değer diyeÇok şükür iyi canım , bugün de gözleri enfeksiyon kapmış. Kaynana kayınbaba çok paylaşım yapıyor bebeği heralde nazar değiyor
iyi çok şükür canım Allah korusun valla
aaaa çok teşekkür ederim hep mavi takımı tutardım ben survivordan beri
Bend bu gece uyuyamadim. Sabah herkes yatağında yatsın lütfen dedim dört kişi yatakta nasıl rahat yatarsa o şekilde yattık. Ama uyku sıffır sıffır sıffırAslında hiç uyumadım, uyutulmadım desem yeridir
Minnoş peşimizden ağladı, getirdik, sabaha kadar mızmızlandı, ağladı, yürüyen zombi gibiyim