- 30 Aralık 2022
- 3.130
- 12.894
- 138
cumartesi 10000 adım
pazar 8000 adım Boncuk2307 LenaG noram
menü yok özürdiliyorum boncuğumm ve kaptanlarımm
pazar 8000 adım Boncuk2307 LenaG noram
menü yok özürdiliyorum boncuğumm ve kaptanlarımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa o kadar zayıf görmüş seni demek süperr sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım millet söyler söyler durur yok çok zayıfladın yeter cirkinlestin zayiflayinca diyeni bile duydum o yüzden sen kendine baksize bir anımı anlatayım da herbir arkadaşıma motivasyon konuşması olur belkim gerçi benim için üzülmem gereken bir durummuydu onu bilemedim.. mağaza mağaza gezdim alışverişler yaptım üstüme giydiğim bir pantolon üstü triko ama çokk beğendim tabi bedenler sadece s m l var 36 38 40 olarak yok bende s giydim aynada bakıyorum bakıyorum baya bakındım eşim kızçeyle dışarıdaydı onada soramadım zaten mağaza personeline ne sorsam çok iyi diyor alayım diye yanımda bir kadın beni süzdü süzdü dedimki olmuş mu yaa.. o da yok bol durmuş üstünde dedi bende tabi bi mod düştü okadar mı bol yani dedim evet içinde kayboldun dedi bende dedim 68 idim 48 oldum şimdi kıyafetler bol geliyor diye alışverişe çıktım .. yaa dedii nasıl berdin bizede söyle formulünü dedim diyet spor hani.. ama kıyafet o kadar mı olmamış cidden o da ne dese beğenirsiniz ben kilolu olmayı kötü sanırdım cidden aşırı zayıf olmak istesemde bu durumda bile sıkıntılar var imiş. hahaha ne desem bilemedim almadan çıktım o kıyafeti
Ara öğün çok olmuş. Onun haricinde menü gayet güzel. Yoğurt fazlaca yiyebilirsin yerken korkma08.12.24
10.30
1 krep, domates, 1 çk labne, yarm avokado ile salata, 1 çk tahin pekmez, 3 zeytin
16.00
Sade kahve, 1 muz, 1 kivi , 2 kare bitter
19.30
1 kepçe çorba, 7 YK pırasa yemeği,az yoğurt, 1 dilim ekmek
Çay ike hurma
Şu: 2 lt. noram Boncuk2307 LenaG
Serbest gün dediğin nedir? Ara mı veriyorsun diyete?Hayırlı geceleeeer
Bugün serbest günümdü, artık 31 aralığa kadar serbestim yok. Seviye tamamen değişiyor, menülerime şaşırmayın
8 Aralık
12:00
Dünkü soslu balığı soyup sadece etini yedim, bikaç çatal
4 minik içli köfte
Zeytinyağında beklemiş 1 incir
17:00
1 dilim pasta
1 minik kuru tatlı
1 mini muffın
18:00
Mangalda tavuk kanat
Salata
1 Lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3517296
4.005 adım
LenaG noram Boncuk2307
Ya canım ben senin diyet yapmaktan ziyade spor yapman gerektiğini düşünüyorum. Ağırlık antrenmanı yapıp güzel besleneceksin diyet değil. Zaten kilon 47. Şu an istediğin incelikte durmuyorsan sebebi yağların değil, kas kütlenin azlığından kaynaklanıyor.noram canımmm kaptaniçemm beni seçtiğin için öncelikle çokkk teşekkür ederim ikigün afedersin şuuursuzca yedim karbonhidrat tatlı dibine vurdum yazmaya yüzüm yok o derece diyimm ama haftam temiz geçecek söz veriyorum hemde sporlarım ile birlikte seninleyimm bir de 47,60ı görünce onun sevinci ile de yedim denilebilir aslında koruma gibi hafta içi temiz proteinli menüler ile seninleyimm
aslında 10 kişinin 10 u da kamburun var gibi duruyorsun zayıflıktan diyor babam teneke olmuşsun kuru teneke annem kurbağaya dönmüşssün kardeşim kürdan kollu işyerindeki ablalar dik yürü herkesler laf ediyor eşimde bişey demiyorum daha ne diyeyim 35 ol ama iyi değil bukadar zayıflaman yinede sen bilirsin dedi hatta karnım 75 olmuş dedimki bak 90 60 90 ölçülerindeki 60ı yakalamama az kaldı 90 lar nerede papatya dedi koptum ordaaYaa o kadar zayıf görmüş seni demek süperr sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım millet söyler söyler durur yok çok zayıfladın yeter cirkinlestin zayiflayinca diyeni bile duydum o yüzden sen kendine bak
size bir anımı anlatayım da herbir arkadaşıma motivasyon konuşması olur belkim gerçi benim için üzülmem gereken bir durummuydu onu bilemedim.. mağaza mağaza gezdim alışverişler yaptım üstüme giydiğim bir pantolon üstü triko ama çokk beğendim tabi bedenler sadece s m l var 36 38 40 olarak yok bende s giydim aynada bakıyorum bakıyorum baya bakındım eşim kızçeyle dışarıdaydı onada soramadım zaten mağaza personeline ne sorsam çok iyi diyor alayım diye yanımda bir kadın beni süzdü süzdü dedimki olmuş mu yaa.. o da yok bol durmuş üstünde dedi bende tabi bi mod düştü okadar mı bol yani dedim evet içinde kayboldun dedi bende dedim 68 idim 48 oldum şimdi kıyafetler bol geliyor diye alışverişe çıktım .. yaa dedii nasıl berdin bizede söyle formulünü dedim diyet spor hani.. ama kıyafet o kadar mı olmamış cidden o da ne dese beğenirsiniz ben kilolu olmayı kötü sanırdım cidden aşırı zayıf olmak istesemde bu durumda bile sıkıntılar var imiş. hahaha ne desem bilemedim almadan çıktım o kıyafeti
canım kaptanımm yazdığın her kelimeye harfiyen uyacağım 1lt su bitti bile öğlen olmasa bile akşam evde boll protein yiyip ödemleri atacağım kilo içinde diyet olmasa bile koruma yapmaya çalıyorum yanlışsam söyle lütfen her öneriye açığım hafta sonu serbest hafta içi daha dikkatli ilerliyorum protein konusunda da şükürki seviyorum et balık tavuk yerim menülerimde hep görebilirsin yaniiAra öğün çok olmuş. Onun haricinde menü gayet güzel. Yoğurt fazlaca yiyebilirsin yerken korkma
Serbest gün dediğin nedir? Ara mı veriyorsun diyete?
Ya canım ben senin diyet yapmaktan ziyade spor yapman gerektiğini düşünüyorum. Ağırlık antrenmanı yapıp güzel besleneceksin diyet değil. Zaten kilon 47. Şu an istediğin incelikte durmuyorsan sebebi yağların değil, kas kütlenin azlığından kaynaklanıyor.
Vücudun ödem tutar bol karb yediğin için. Tartıda 1-1.5 kilo oynayabilir. Bol su içip protein ağırlıklı beslendiğin an gider ödemler
he bide kaptaniçemm istediğim incelikteyim aslındaaa ama itiraf etmeliyimki geri göbek basen bacak şişecek diye aklım gidiyor aklımmm bir resim atıcam akşam sizlere hepiniz görün ve yorumlayın istiyorum aslında yüzümü kapatım akşamı bekliyin kaptaniçem ve arkadaşlarımmmAra öğün çok olmuş. Onun haricinde menü gayet güzel. Yoğurt fazlaca yiyebilirsin yerken korkma
Serbest gün dediğin nedir? Ara mı veriyorsun diyete?
Ya canım ben senin diyet yapmaktan ziyade spor yapman gerektiğini düşünüyorum. Ağırlık antrenmanı yapıp güzel besleneceksin diyet değil. Zaten kilon 47. Şu an istediğin incelikte durmuyorsan sebebi yağların değil, kas kütlenin azlığından kaynaklanıyor.
Vücudun ödem tutar bol karb yediğin için. Tartıda 1-1.5 kilo oynayabilir. Bol su içip protein ağırlıklı beslendiğin an gider ödemler
Doğru o da kardır diyeyim kendime boşuna kızmayayım1 senedir aşağı yukarı kilonu korudun
Bense tekrar çıktım, inmek için 40 takla atıyorum
İnşallah canımm çok teşekkür ederimOlurmu öyle şey canım sen iyi ol gerisi gelir içini döktün en azından söyleyemediklerini söyledin inşallah daha güzel olur hersey senin için
canımm çok teşekkür ederim, inşallahcanımm tüm mesajlarını okudum boll bol dua et umarım herşey düzelir gönlünce olur dua edicem senin içinde
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl bebeğinKızlar sabah uyurken bebeğim yataktan düştü aklım çıktı onla uğraştım yemek yedirdim gözlemledim uyuttum şimdi tartı resmi de çekemedim o hengamede bu hafta özürümü kabul edin LenaG
kuzuşum ilk 3 ay bari hızlı kilo almim sonrasında zaten alcam en azından ilk zamanlar dikkat ediyim istiyorum valla açıkçası çünkü benim yolum yol değil canımsın ben de şuan limon canavarı gibiyim dün şalgama limon sıkıp içiyodum sfjksdjfdkızçe zaten sen nasıl diyet etcen ilk aylarda uykunda olur bulantunda olur aşermende olur gönlünce yiyebildiği zamanlar kadınların hamilelik dönemleri bence doğum sonrası tamm gaz yaparsın güveniyorum sanaa ama şimdi yediğin herşey bebişe sağlık olsun kilo olsun inşallah ben bol bol meyve yemiştim öyle böyle değil ama meyve canavarı gibiydim hamilelikte hahahaha gözümde canlandı mazilerim
Afiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel olmuş.8 Aralık menü
08.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ile pırasalı omlet, 1 dilim peynir, 1 tk tahin pekmez, 9 zeytin 1 dilim tb ekmek, domates maydanozu havuç
15.00 1 bardak süt, 2 kaşık yulaf, 2 hurma, 3 badem 1 çk tarçın ile smoothie
18.00 1 porsiyon fırında sebzeli somon, 1 kase salata 1 dilim tb ekmek
19.00 1 maden suyu 7 badem
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş+emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307 arke
Ahhh be canım keşke yatıp uyusaydın. Bugünden itibaren çok dikkat et olur mu, emeklerine yazık olmasın.Şu saatte yapılacak şeymi bu hiç olmadı kendimede yakıştıramadım hep kocam yüzünden sıcağı sıcağına yazayımda rahat uyuyayım yarın telafi edicem kaptanlarım söz bilmiyorum ama 300 yoktur da öyle deyim 300 kalori lik bişiler yedim tatlı bişiler
Tamam canım öyleyse bugünden itibaren her şey yolunda gitsin ve çok temiz beslenelim olur mu.Kaptanım pzar günü yediklerimin yanında cts bana da çok masum geliyor. Dünü maziye gömmek istiyorum. Yaşandı ve bitti kalanlar da benimle kaldı. Misafirim vardı sonra ben onlara gittim falan derken kaçtı ipin ucu. Hem de fena. Bu hafta full temiz beslenicem. Ama dün yazılamayacak kadar kötüydü. Her şeyi fazla fazla yazdım 1400 kalori yapıyor. Ama karbonhidrat ağırlıklıydı.
Kaptanlarım arke LenaG Boncuk2307 sadece sporumu paylaşsam 5700 adım attım.
Sabah karbonhidrat bir tık fazla olmuş canım, umarım börekler mini boydur. Afiyet olsun.
Canın sağolsun senin, inşallah bugün daha iyisindir.günaydın kızlar
dün gece gündemimizi epey meşgul etmişim, kusura bakmayın lütfen, daha fazlasını tutamamışım içimde sanırım
Biz diyet yapıyoruz yaa o da olur canım, simitçi de geçer börekçi deBirebir aynıyız canim sanki dünya benim kilo vermeme karşı. Bu sabah sıcakkkk simitçiiiiiii diye ses geldi baktım kapının önünden simitçi geçiyor. Geçmeyen simitçi geçmeye başladı şaka gjbi
Aslında hiç uyumadım, uyutulmadım desem yeridirKimseler var mı?
Rahat geçti miHaklısın , dün epey okudum da bı deneyim dedim bodoslama oldu :)
Nerelere gittiyse, kimseye haber de vermedi galiba. İnşallah bir sıkıntı yoktur.Gürültü çıkarmamız lazım herhalde yoksa @Elhan in geleceği yok.
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar özür dilerim giremedim buraya anca gözümü açıyorum mide bulantısı ishal le mahvoldum bitkin üşür vaziyette yataktan çıkamıyorum bir süre dinlensem iyi olacak
Afiyet olsunBugünün menüsü
Kahvaltı öncesi kahve(Hergun içiyorum ama unutuyorum yazmayı)
12.oo kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Yarım avakado
6 zeytin
Domates yeşillik
1parca cecil 1 parça beyaz peynir
Bı iki dilim portakal kivi
2 ceviz 1 TK bal
16.oo
Filtre kahve 3,4 ince dilim sucuk ceviz
18.oo akşam yemeği
1tabak ıspanak sarımsaklı yoğurtll
Salata
4dilim pancar turşusu
2,5lt su 1lt Dukan suyu form çayı
Spor yok maalesef
LenaG Boncuk2307 @noram
Maşallah nasıl dayandın ? Ben de akşamları kaldırmayı düşünüyorumMenü yok
Açlık yapmak istedim.
Su, kahve, cay, bitki çayı tükettim.
2.5 lt su
10.000 adım
LenaG arke Boncuk2307
Afiyet olsun süper gidiyorsunMenumu de yazayım girmişken
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
2 dilim peynir
5 zeytin
2 3 tane kuru armut
Ogle
Elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam
Kıymalı patlıcan kavurma
Su 2.5 lt
LenaG Boncuk2307 noram
Afiyet olsun bir tek yeşillik eksik geldi banaİyi akşamlar hanımlar
Menüm
10.00
Sucuklu yumurta
Yarım simit
40 gr peynir
17.00
Fırında pırasa ve tatlı patates (3 yk ikisi toplamda)
4 köfte
2 kaşık süzme yoğurt
2 litre su, 1 maden suyu
Spor
20 dk ağırlık antremanı
180 sn plank
36 şınav
Adım sayısı 3700
LenaG Boncuk2307 arke
Afiyet olsun salata tarzı göremedim wc sorun olmasın
Afiyet olsun benim 3 hurmayla içim bayılıyor tuz yalamak istiyorumKızlar bugünkü menüm
Sabah 09.30 kolajen + hindiba kahvesi +6 hurma
Öğle 14.00 5 kaşık ev yoğurdu 5 hurma
Ara 15.00 yesilçay
Akşam 18.00 1 bardak süt 6 hurma
7200 adım
2litre su LenaG noram Boncuk2307
Durmuşsundur sen kaptanım1 haftadır tek bir lokma kaçamak yapmadım ama şu an kendimi çok zor tutuyorum. Önümde waffle yiyorlar ve deli gibi canım çekiyor. Size yazayım da beni durdurun
Süper olmuş kaptanım afiyet olsun8 Aralık pazar menüsü
13.00 kahvaltı
Lorlu fit pizza (100 gr lor, 2 yumurta, domates sos ve 40 gr kaşar) ve limonlu marul roka domates, şekersiz çay.
16.00 ara
1 küçük muz
19.00 akşam
Yarım kefal (büyük boydu, oğlumla paylaştık), salata.
Şimdi çay içeceğim
Su 2.5 litre olacak yatana kadar
Spor için ilerleyen saatlerde yazacağım. Sabah yaptığım sporlara ek olarak birazdan yürüyüşe çıkacağım.
LenaG Boncuk2307 noram
Pazar kahvaltısı günü olmuş afiyet olsun kahvaltı her saat favorimBende menümü yazayım
Kahvaltı
3 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal+tereyağı
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+hurma
Ara öğün
1 küçük boy ayva
Akşam
5 adetz zeytin
2 dilim peynir
Domates+salatalık
1 bardak çay
Suyu ölçmedim ama iki olmuştur
Spor da akşama kadar ev işleri. Pilin bitti artık. Uzandım dinleniyorum artık.
LenaG arke Boncuk2307
Afiyet olsun bu tatlı olayı olmasa hayat daha bir güzel olurdu illa akşam biraz istiyor insan da ben başladım mı duramıyorum hiç yemeyeyim daha iyiLenaG arke Boncuk2307
İyi Akşamlar
11:30 2 kase sebze çorbası
13:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
18:00 fırında yağlı kağıtta az zeytinyağlı 500 gr. hamsi, salata, 2tk.fındık kreması, 2lokma kek, 1muz
(Dün akşam yemeğinde 1muz yemiştim yazmayı unutmuşum)
Gece 13 teki aynı kahveden içebilirim
Su 3 litre
Spor yok günlük ev işi
Afiyetle olsun keke kadar çok iyi gidiyormuş
Afiyet olsun güzel olmuş adımlar daLenaG noram
Bu günkü menüm
9:00
2 sütlü kahve
11:40(ilk öğün en sonki öğünüm dün 15:40)
2 haşlanmış yumurta
4/5 çatal peynir
2 yk yoğurt
Salata
14:00
1 avuç karışık kuru yemiş
2/3 kuru incir (WC için iyi olur diye)
3/4 ısırık cevizli sucuk
Akşam 17:00 bitti
Haşlanmış karnıbahar
2/3 yk tavuk göğsü
Domates salatalık
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3517117
Afiyet olsun sebzesiz bir menü olmuş akşam salata eklesen çok iyi olurmuşSelamlar
Saat 8:00’den beri dışarlardayım geçmiş okuyamadım menümü yazıp yatmak istiyorum sabah mesai var
Sabah 08.00 civarı
İki haşlanmış yumurta
Bir kaşarlı tost
Öğle 12 civarı
Bir tantuni ince lavaşa dürüm
Akşam 19 civarı
İki adet airfryer şinitzel
Su 1,5 litre
7628 adım
LenaG noram Boncuk2307
Çok güzel menü canım afiyet olsun8 Aralık menü
08.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ile pırasalı omlet, 1 dilim peynir, 1 tk tahin pekmez, 9 zeytin 1 dilim tb ekmek, domates maydanozu havuç
15.00 1 bardak süt, 2 kaşık yulaf, 2 hurma, 3 badem 1 çk tarçın ile smoothie
18.00 1 porsiyon fırında sebzeli somon, 1 kase salata 1 dilim tb ekmek
19.00 1 maden suyu 7 badem
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş+emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307 arke
Afiyet olsun güzel menüHerkese iyi geceler
Bugünkü menüm
LenaG Boncuk2307 noram
8 Aralık pazar
Saat: 15:00
Yeşil smothie
Saat 16:00-17:00 arası
1 kase çorba
100 gr konserve ton
Yeşil Salata
2 dilim tandır ekmeği
Kahve, badem(25 gr), kuş üzümü(15 gr)
2 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz yok
Ahh ahh kızçem afiyet olsun ne yapalım olmuş ama dur demek lazımŞu saatte yapılacak şeymi bu hiç olmadı kendimede yakıştıramadım hep kocam yüzünden sıcağı sıcağına yazayımda rahat uyuyayım yarın telafi edicem kaptanlarım söz bilmiyorum ama 300 yoktur da öyle deyim 300 kalori lik bişiler yedim tatlı bişiler
Afiyet olsun ara bana fazla geldi hem meyve hem çiko yerine 1 muz biraz kuruyemiş güzel olurdu08.12.24
10.30
1 krep, domates, 1 çk labne, yarm avokado ile salata, 1 çk tahin pekmez, 3 zeytin
16.00
Sade kahve, 1 muz, 1 kivi , 2 kare bitter
19.30
1 kepçe çorba, 7 YK pırasa yemeği,az yoğurt, 1 dilim ekmek
Çay ike hurma
Şu: 2 lt. noram Boncuk2307 LenaG
Afiyet olsun ah bu tatlılar yaf07.12.24
10.30
1 sahanda yumurta, 3 dilim sucuk, 1 TK labne, 1 çk tahin pekmez, 2 dilim ekmek, domates
15.00 sade kahve, 1 kare bitter
1 muz, 1 kivi
18.30
1 kepçe mercimek çorbası,7 YK pırasa yemeği
Çay ile hurna 1 tane
Şu:1.5 lt noram Boncuk2307 LenaG
Afiyet olsun anammm nasıl değişiyor peki birbiriyle uyumsuz kombinasyonlar gibi mi olacakHayırlı geceleeeer
Bugün serbest günümdü, artık 31 aralığa kadar serbestim yok. Seviye tamamen değişiyor, menülerime şaşırmayın
8 Aralık
12:00
Dünkü soslu balığı soyup sadece etini yedim, bikaç çatal
4 minik içli köfte
Zeytinyağında beklemiş 1 incir
17:00
1 dilim pasta
1 minik kuru tatlı
1 mini muffın
18:00
Mangalda tavuk kanat
Salata
1 Lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3517296
4.005 adım
LenaG noram Boncuk2307
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel olmuş.
Ahhh be canım keşke yatıp uyusaydın. Bugünden itibaren çok dikkat et olur mu, emeklerine yazık olmasın.
Tamam canım öyleyse bugünden itibaren her şey yolunda gitsin ve çok temiz beslenelim olur mu.
Sabah karbonhidrat bir tık fazla olmuş canım, umarım börekler mini boydur. Afiyet olsun.
Canın sağolsun senin, inşallah bugün daha iyisindir.
Biz diyet yapıyoruz yaa o da olur canım, simitçi de geçer börekçi de