Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla yemek yapacak mecalim kalmadı. Dışarıdan söyleyecektim düşündüm düşündüm bana uygun bişi bulamadım. Annemde su böreği yapmıştı. Evdekiler ona yüklendi. Bende kahvaltiliklarla gecistirdim.

Geldiğine pişman oldu, geri götürürler diye düşündü, havasını aldı ( 1,5 yaşında)
Birazdan geliyor annesi, babası. Öğleden sonra az uyur kendime gelirim

Baby patates kaptanımm kalorisi daha az fırına zeytinyağindan

Kaptanım menümde yeşillik yoksa evde kalmamıştır bunu da not düşeyim, sabah aldım bol bol LenaG

Tamam kaptanım

Kızlar özür dilerim giremedim buraya anca gözümü açıyorum mide bulantısı ishal le mahvoldum bitkin üşür vaziyette yataktan çıkamıyorum bir süre dinlensem iyi olacak
Geçmiş olsun

Kilo korumaya geçtiysen ki geçmekte çok haklısın bence kilon yok verilecek; yemek yemekten korkmamak için spor yapmak şart ama kardiyo değil. Hem metabolizma hızlanacak, hem de daha rahat yemek yiyeceksin.

Sağol kaptaniçem yarından itibaren cumartesi ye kadar tatlı yok
Evet bencede kapatılsın

Tamam dikkate aldım uygulayacagim. Çok teşekkür ederim
Kardiyo değil peki ne yapmaliyiz bunun için ?
Sadece 1.5 saat yürüyüş mesela kafi midir ki

kaptaniçem rahat rahat yiyip ciddi spor yapıyorum hastayken bile ama ne desen haklısın inankii kardiyoyu çok yaptım cokda sevdim hatta bayıldım desem yeridir. takmıştım sürekli onu yapıyordum 20 30 dk filan ama son 15 20 gün hastalıklar girdi arya ne enerjim vardı ne de mecalim yapmaya dedimki kız yosun hem enerji yok geberiyorum hastalıktan öyle diyeyim sen anla yani.. ne dışarı çıkabildim soğukta yürümeye ne evde kardiyo zumbaya enerjim vardı dedim bildiğin yoldan au,yrılma ben leslie ile 8 ayda geldim buralara 68 den 48 lere ve o zaman yürüyüş filan ne demek diyet ne demek bilmezdim ilk leslie ne demiştim kim demek yerine onu bile burada öğrendim hahahah sonra hep onu yaptım şu sıralar hiç bişi yapmasam bile en kötü 30dk gene yapıyorum hergün Allahtanki seviyporum spor yapmayı yedikçe yapıyprum yaptıkçada yiyorum gibi bir döngü oldu.. uzunca yazdım kafanıda şişirdim kusurama bakma ama böyle bilgili birini görünce hep dökülüyorum da ben

Canın sağolsun senin, inşallah bugün daha iyisindir.
Sağol bitanemm, değilim ama olacağım inşallah, teşekkür ederim

Tünaydın çiçeğim ohh iyi yaptın döktün içini tut tut nereye kadar
Hiç kusurluk bir şey yok umarım anlatmak iyi gelmiştir biraz
hem nasıl iyi geldi, iyiki varsınız çok teşekkürler

Anladım canım hiç bilmediğim bir şey yapıyorsun afiyet olsun o zaman.

Canım başlangıç için 89.8 yazabilir misin. Sizinle başladığımda kilom öyleydi.

Hangi sporu oneriyosun kaptanım koruma da

Kızlar bu günkü menüm. Düne göre 17 Saat açlık oldu

Sabah 09.00 kolajen + hindiba kahvesi
Saat 11.00 1 çay bardağı süt 5 hurma ( şekeri alinmiş)
Saat 12.00 papatya çayı
Saat 14.00 yesil çay
Saat 17.30 1 kase ev yoğurdu ve 5 hurma + 5 6 sarı leblebi ( midem baymasın diye ) yerim
Su 2litre LenaG noram

Hayırlı akşamlar kızlar kimsenin sesi çıkmamış neden aceppp menumu yazmaya geldim

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
Bol yeşillik
1 avuç kuru kayısı

Arada sütlü kahve içtim

Akşam
Ton balıklı salata

Su 3 lt

İki öğün yaptım bugün geç kahvalti yapınca
LenaG Boncuk2307 noram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…