Valla yemek yapacak mecalim kalmadı. Dışarıdan söyleyecektim düşündüm düşündüm bana uygun bişi bulamadım. Annemde su böreği yapmıştı. Evdekiler ona yüklendi. Bende kahvaltiliklarla gecistirdim.Afiyet olsun
Maşallah nasıl dayandın ? Ben de akşamları kaldırmayı düşünüyorum
Afiyet olsun süper gidiyorsun
Afiyet olsun bir tek yeşillik eksik geldi bana
Afiyet olsun salata tarzı göremedim wc sorun olmasın
Afiyet olsun benim 3 hurmayla içim bayılıyor tuz yalamak istiyorum
Durmuşsundur sen kaptanım
Süper olmuş kaptanım afiyet olsun
Pazar kahvaltısı günü olmuş afiyet olsun kahvaltı her saat favorim
Afiyet olsun bu tatlı olayı olmasa hayat daha bir güzel olurduilla akşam biraz istiyor insan da ben başladım mı duramıyorum hiç yemeyeyim daha iyi
Afiyetle olsunkeke kadar çok iyi gidiyormuş
Afiyet olsun güzel olmuşadımlar da
Afiyet olsunsebzesiz bir menü olmuş akşam salata eklesen çok iyi olurmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsungüzel menü
Ahh ahh kızçem afiyet olsun ne yapalım olmuş ama dur demek lazım
Bu kocalar da kapatılsa mı acaba
Afiyet olsunara bana fazla geldi hem meyve hem çiko yerine 1 muz biraz kuruyemiş güzel olurdu
Afiyet olsunah bu tatlılar yaf
Afiyet olsunanammm nasıl değişiyor peki birbiriyle uyumsuz kombinasyonlar gibi mi olacak
Geldiğine pişman oldu, geri götürürler diye düşündü, havasını aldıTünaydııınnn
Tünaydın canım mutlu haftalar
Tünaydıın tomrs cum
Oyy afiyet olsun karbonhidrat bol olmuş bugün suyu arttırıyoruz dimiiii
Tünaydın canım
Tünaydın çiçeğim ohh iyi yaptın döktün içini tut tut nereye kadar
Hiç kusurluk bir şey yok umarım anlatmak iyi gelmiştir biraz
Tünaydın kaptanım
Tünaydın keleş hanımım
Allah'ım konuyu biliyorsun bana da pliissss
Ahahah kıskanmıştır yaaAllah herkese böyle sıkıntı nasip etsin diyeydin ya
Aa canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsunekmek yerine pattis diyorsun ama sanki azucuk fazla
Yaa neden acaba tedirgin mi oldu ki
Baby patates kaptanımm kalorisi daha az fırına zeytinyağindanTünaydııınnn
Tünaydın canım mutlu haftalar
Tünaydıın tomrs cum
Oyy afiyet olsun karbonhidrat bol olmuş bugün suyu arttırıyoruz dimiiii
Tünaydın canım
Tünaydın çiçeğim ohh iyi yaptın döktün içini tut tut nereye kadar
Tünaydın kaptanım
Tünaydın keleş hanımım
Allah'ım konuyu biliyorsun bana da pliissss
Ahahah kıskanmıştır yaaAllah herkese böyle sıkıntı nasip etsin diyeydin ya
Aa canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsunekmek yerine pattis diyorsun ama sanki azucuk fazla
Yaa neden acaba tedirgin mi oldu ki
Afiyetler olsunHayırlı sabahlar
Kahvaltıya misafirim var, bu seferde ben kaçar
Şifa olsunİçtim az önce
Kaptanım menümde yeşillik yoksa evde kalmamıştır bunu da not düşeyim, sabah aldım bol bolAfiyet olsun
Afiyet olsun bu tatlı olayı olmasa hayat daha bir güzel olurduilla akşam biraz istiyor insan da ben başladım mı duramıyorum hiç yemeyeyim daha iyi
Afiyet olsungüzel menü
Afiyet olsunara bana fazla geldi hem meyve hem çiko yerine 1 muz biraz kuruyemiş güzel olurdu
Afiyet olsunanammm nasıl değişiyor peki birbiriyle uyumsuz kombinasyonlar gibi mi olacak
Tamam kaptanımAfiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel olmuş.
Ahhh be canım keşke yatıp uyusaydın. Bugünden itibaren çok dikkat et olur mu, emeklerine yazık olmasın.
Tamam canım öyleyse bugünden itibaren her şey yolunda gitsin ve çok temiz beslenelim olur mu.
Sabah karbonhidrat bir tık fazla olmuş canım, umarım börekler mini boydur. Afiyet olsun.
Canın sağolsun senin, inşallah bugün daha iyisindir.
Biz diyet yapıyoruz yaa o da olur canım, simitçi de geçer börekçi de
Geçmiş olsunKızlar özür dilerim giremedim buraya anca gözümü açıyorum mide bulantısı ishal le mahvoldum bitkin üşür vaziyette yataktan çıkamıyorum bir süre dinlensem iyi olacak
canım kaptanımm yazdığın her kelimeye harfiyen uyacağım 1lt su bitti bile öğlen olmasa bile akşam evde boll protein yiyip ödemleri atacağım kilo içinde diyet olmasa bile koruma yapmaya çalıyorum yanlışsam söyle lütfen her öneriye açığım hafta sonu serbest hafta içi daha dikkatli ilerliyorum protein konusunda da şükürki seviyorum et balık tavuk yerim menülerimde hep görebilirsin yanii
Kilo korumaya geçtiysen ki geçmekte çok haklısın bence kilon yok verilecek; yemek yemekten korkmamak için spor yapmak şart ama kardiyo değil. Hem metabolizma hızlanacak, hem de daha rahat yemek yiyeceksin.he bide kaptaniçemm istediğim incelikteyim aslındaaa ama itiraf etmeliyimki geri göbek basen bacak şişecek diye aklım gidiyor aklımmm bir resim atıcam akşam sizlere hepiniz görün ve yorumlayın istiyorum aslında yüzümü kapatım akşamı bekliyin kaptaniçem ve arkadaşlarımmm
Sağol kaptaniçem yarından itibaren cumartesi ye kadar tatlı yokAfiyet olsun
Afiyet olsungüzel menü
Tamam dikkate aldım uygulayacagim. Çok teşekkür ederimNasıl sonlandırman gerektiğini yazayım, uyarsan rahat edersin
Sabah limonu su yada 1/3 sulandırılmış meyve suyu
2 saat sonra 1 yada 3 hurma
2 saat sonra tuzsuz mevsim salatası
18:00
Tuzsuz, salçasız, etsiz, tertağsız sebze yemeği
Tuzsuz salata
Bugünde siyah çay ve kahve yasak
Ertesi gün nasıl istersen öyle devam edersin
Kardiyo değil peki ne yapmaliyiz bunun için ?Geçmiş olsun
Kilo korumaya geçtiysen ki geçmekte çok haklısın bence kilon yok verilecek; yemek yemekten korkmamak için spor yapmak şart ama kardiyo değil. Hem metabolizma hızlanacak, hem de daha rahat yemek yiyeceksin.
kaptaniçem rahat rahat yiyip ciddi spor yapıyorum hastayken bile ama ne desen haklısın inankii kardiyoyu çok yaptım cokda sevdim hatta bayıldım desem yeridir. takmıştım sürekli onu yapıyordum 20 30 dk filan ama son 15 20 gün hastalıklar girdi arya ne enerjim vardı ne de mecalim yapmaya dedimki kız yosun hem enerji yok geberiyorum hastalıktan öyle diyeyim sen anla yani.. ne dışarı çıkabildim soğukta yürümeye ne evde kardiyo zumbaya enerjim vardı dedim bildiğin yoldan au,yrılma ben leslie ile 8 ayda geldim buralara 68 den 48 lere ve o zaman yürüyüş filan ne demek diyet ne demek bilmezdim ilk leslie ne demiştim kim demek yerine onu bile burada öğrendim hahahah sonra hep onu yaptım şu sıralar hiç bişi yapmasam bile en kötü 30dk gene yapıyorum hergün Allahtanki seviyporum spor yapmayı yedikçe yapıyprum yaptıkçada yiyorum gibi bir döngü oldu.. uzunca yazdım kafanıda şişirdim kusurama bakma ama böyle bilgili birini görünce hep dökülüyorum da benGeçmiş olsun
Kilo korumaya geçtiysen ki geçmekte çok haklısın bence kilon yok verilecek; yemek yemekten korkmamak için spor yapmak şart ama kardiyo değil. Hem metabolizma hızlanacak, hem de daha rahat yemek yiyeceksin.
Sağol bitanemm, değilim ama olacağım inşallah, teşekkür ederimCanın sağolsun senin, inşallah bugün daha iyisindir.
hem nasıl iyi geldi, iyiki varsınız çok teşekkürlerTünaydın çiçeğim ohh iyi yaptın döktün içini tut tut nereye kadar
Anladım canım hiç bilmediğim bir şey yapıyorsunUyguladığım programda seviye geçişlerinde ya serbest öğün, ya serbest gün oluyor, hazır gıda, kızartma filan yine yasak, haricinde evde yapılan, içeriğinin temiz olduğu bilinen, seviyelerde yasak olan besinler tüketilebilir. Önümüzdeki 3 hafta serbest öğün yada gün yok, çarşamba günleri oruç öncesi beslenme var, kan grubuna uygun beslenmeye geçtik, çarşamba günü yenilebilir olanlardan da yiyebilirim, diğer yasaklar yine devam edecek. 0 grubuyum, bence şanslıyım
Canım başlangıç için 89.8 yazabilir misin. Sizinle başladığımda kilom öyleydi.
Hangi sporu oneriyosun kaptanım koruma daGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?