• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol kaptanım 🤗
Sen üzülme cumartesi seni üzmemek için elimden geleni yapıcam :KK60:
Senin canım sağolsun Kusum, yeter ki tartı cumartesi seni üzmesin.
Aynen öyle çok bencil hem de ama ona sorsan dünyanın en iyi babası en iyi kocası

Onun gibi davranacağım yok sayacağım onu görmezden geleceğim konuşmayacağım da içimden gelmiyor çünkü hiç hem de

Böyle bir hamle en çok kendime zarar verir çünkü bu konuda ona hiç güvenim yok ben çalışıyorken bile harcamalarımı kontrol etmeye çalışıyor bi de çalışmazsam herşeyi ama herşeyi burnumdan getirir yediğim lokma kursağımda kalır ki bunu onun yüzüne de söyledim sana güvenip de asla işimi bırakmam diye
Yani dediğim gibi ne yazık ki herşeyi denedim ve böyle bi sıkıştım kaldım sanki

Ben bi durulayım ben bugünü bi sindireyim bi sakinleşeyim tekrar şansımı deneyeceğim
Birazcık kıymet veriyorsa bize alır o terapiyi neyse problemi kafasının içinde çözer bizi de rahat bırakır
Biz onun doktoru olamayız olmamalıyız hele çocuklarım asla olmamalılar
ama şimdi değil öfkemi dindirmem gerekiyor bu geceki bu halimi sevmedim ben ve bu halimin sebebi de o. O yüzden şimdi konuşursam biliyorum ki yine elimde kalır bütün çözümler

Teşekkürler dinlediğiniz akıl verdiğiniz destek olduğunuz için ❤️
Bunun benim için anlamını size anlatamam

Çok içime atarım ben, kimseyle paylaşmam genellikle konuşulan kişiyimdir dinlenen değil
Annem bile bilmez içimdeki fırtınayı zaman zaman senin neyin vardan öteye gitmez benimle ilgili endişesi hata kaza anlatsam bile bi bakarım ki bir de onun öfkesini yatıştırmaya çalışırım ama beni üzenlere değildir öfkesi banadır neden bilmiyorum

Neyse yine derinlere dalıyorum ama istemiyorum bu gecelik bana bu yetti

Sizleri seviyorum, yüzünüzü görmesem de sesinizi duymasam da varlığınız destek bana iyiki varsınız ❤️
Canım inşallah güzelce konuşma ve anlaşma fırsatı bulursunuz. Umarım bu sabah çok daha iyi uyanmissindir. Her zaman önceliğini kendin olarak belirle ve bu diyarı terk edemiyorsan kendini mutlu etmeye bak. Çok şükür sağlıklı çocukların var, eşine nasıl davranacağın senin kararın ama önce kendine iyi davran.

Kendini toparla canım. İlk başta sakinleş. Kolay değil yaşadıkların. Senin yaşadıklarının az çok benzerini yaşadık. O yüzden sana diyeceğim önceliğin sen ol. Sen iyi olacaksın ki çocuklarının yanında güçlü duran bir anne olasın. Gücünü bunlarla tüketme. Üzülme. Yat uyu hemen.
toparlayacağım canım, kendime ve kızlarıma döneceğim, bir süredir zaten böyleydim ama beklentilerim devam ediyormuş dün gece bunu farkettim, beklentimi de bitiriyorum artık
dün geceden beri tansiyonum düşmedi bi türlü olan bana oluyor :KK43:

Canım bazı erkekler ailelerden gördüğü aşırı ilgi yüzünden maalesef görevini yapmak bile onlar için çok büyük bir lütuf ve sürekli taktir edilmek istenirler.
Bir baba olarak tabiki çocuklarını aktivitelerine götürecek getirecek. İzinli günlerini size ayıracak yani bunlar zaten yapması gereken şeyler böyle şeyler içinde sürekli aferin beklemesin bir zahmet
işte aileden gelen pohpohlanma, işin kötüsü benim ailemde böyle, eşimin yanında beni eleştirmekten çekinmezler ama onun ailesi de aksine öve öve bitiremezler dolayısıyla eşimin kafasında bu yerleşiyor bence

Canım benim bütün mesajlarını okudum, maalesef biz kadınların genel sıkıntısı bu, herkese herşeye koşarsın ama görevin algılanır, bir de çalışıyorsak daha beter, hem iş hem de ev senin görevin algılanır, işini bırakmak istemiyorsun haklısın da ama paranı ayır bu adamdan, madem o değişmiyor evde bir iş yapıyor mu ? Yapmıyorsa herşeyi sen yapiyorsan farz etsin ki sen çalışmıyorsun, evin ve kızların giderlerini karsilasin kabul etmezse ev işlerini bol ikiye kendi kısmını yap ya da hiç birşey yapma yıllardır herşeyi ben yapıyorum yoruldum iyi değilim bir süre dinlenecegim de, sakince yap bunu...kızlarn var işin icinde ama acıma, evlatlarimz evet ama onlar bile zamanla görevimiz görüyor ne kıymet biliyor ne sorumluluk, az çok karnınızı doyuracak birşeyler ya yap ya yapma...yeter ya çektiğimiz, geçenlerde işten geldim baya da yorgundum geçtim odaya uzandım eşime de dedim yemek hazır olunca seslenirsiniz, evde hiç birşey yoktu hiç umursamadım uzandım, hazırlamış mecbur birşeyler, yapmasa da kalkınca peynir ekmek yiyecektim... bir süre önce net bir şekilde konuştum, biraz kavga biraz tehdit diyelim, iş bölümü yaptım şuan evin toplanması, süpürge paspas onda, çamaşır ve ev banyo bende,yemek yaptıysam bulaşık onda net bir şekilde konuştuk üni arkadasi gibi ohhh kafam rahatladı, düşünmüyorum ev dağınıksa umrumda değil istediği zaman yapsın...eşin belki aynı böyle değildir ama bir yolunu bul radikal değişiklikler yap, kendi üzerine yük almayı bırak....annelerimiz bile kabul etmiş sanki izindeyz ben iş yapıyorum eşime sen otur vs diyor, bir sinirlendim yeter dedim ben yoruldum bir daha izinde size gelmeyeceğim dedim, neden oturuyor kalksın erkekler yapsın bize hizmeti karismiyorum, herkes gibi ben de izindeyim ve 3 gün sonra ise döneceğim dedim,annem de sasirdi eşim ve kardeşim hemen kalktılar iş yapmaya, kardeşimin eşi de vardı ona da dedim gel biz içeri geçelim ne yaparlarsa yapsınlar dedim, hayır başka yerlerde gelin olay çıkarıyor biz de ben 😁 aldım gelinimizi de geçtim içeri eşimle kardeşimi attım mutfağa....Yasemin küçük bir cinnet herşeyi halleder...susma artık kendine önem ver, zaman ayır, ben de baya sikintiliym ne zamandır yazıyorum da buraya biliyorsun çok iyi geliyor yazmak, yalnız değilsin, kadınlar olarak çok vericiyiz çünkü öyle öğrettiler bize ama gerek yok kimse kıymet bilmiyor
o cinneti istemiyorum canım, büyük kızım çok duygusal, farkındalığı çok yüksek dün akşamdan beri gidip gelip bana sarıldı. aklınca beni teselli ediyor
ama devamlı sessiz de kalmayacağım sadece şu sıra konuşmak istemiyorum, kendi içime dönmek istiyorum bundan rahatsız olup da konuşmak isterse de bütün kartlarımı açacağım

Bir zamanlar ben 😔
Ben sadece 3 saat çalışıyordum 😔

Ne desem bilemedim ki, yetiştirilme tarzı, kendi karakteri, etraftan gördükleri, işine geldikleri 😔
Vaktiyle benzer şeyleri yaşamışız, senin şansın ayrı evde olman, ben 5 sene kaynana, elti, bekar görümceyle aynı evde yaşadım, eşimle az sesimiz yükselse evdeki herkes müdahale eder, bana hak verselerde ben kendimi savunmaya geçince nasıl olursa suçlu ilan edilirdim, eşimse mağdur durumuna düşerdi 🤦🏻‍♀️
Abisi evi ayırdı, kardeşi evlendi, babası vefat etti, derken biraz kendini toparladı, bu seferde kaynanam huy değiştirdi 😔
seneler dişimi sıkmakla geçti, 19 sene kaynanamla birlikte oturdum, kaynanam vefat edince daha bağlandı evine
Kızım evlenince daha bağlandı, hastalıktan sonra iyice üstüme düştü 🤲🏼
Şimdi düşününce ne sabretmişim diyorum.

Giden ömürden gidiyor, sana böyle devam et diyemem, sende yazmışsın, biraz sakinleş, oturup düzgünce konuşmayı dene. Böyle giderse artın ne eksin ne olur? Ayrılırsan nasıl olur, onun muhakemesini yap. Allah yardımcın olsun 🤲🏼🤲🏼
ahhh canımm ya Allah yardımcın olsun senin de evet toparlamışsınız çok şükür ama eminim ki içinde yara kalmıştır :KK43:
geçmez ki kolay kolay
ve ben herşey bittikten sonra, sevgi saygı bittikten sonra birşeyleri düzeltse bana ne fayda
bak bu durum benim sağlığımı etkiliyor
kaç kere onunla kavgalarımdan sonra nefessiz kaldım gibi oldum, teşhis koydurmadım ama duyduklarımdan panik atak gibi birşey olduğunu düşündüm
ve bu evlendikten sonra çıktı
ve dün, dün geceden beri tansiyonum çok yüksek, ve hala da yüksek düşmedi bi türlü
yzık değil mi bana, herşeyi geçtim bana birşey olsa Allah korusun, kızlarım daha küçücük, babalarının elinde perişan olurlar çünkü eşim kendine bile yetemeyen bi adam
düşüneceğim canım, enine boyuna herşeyiyle düşüneceğim, hepimiz için en doğrusu neyse ona karar vereceğim

Çok üzüldüm yazdıklarına gerçekten, hatta bir ara kendimi kocama sinirlenirken buldum sanki yaşayan benmişim gibi. Sana kocamaaan sarılıyorum Yasemin ablam, Allah kocana merhamet anlayış ve seni önemseyecek sebepler versin 🌸🥹 sana fikir verecek yaşanmışlığım tecrübem yok sadece yanında olup sarılamasam da sıcaklığımı hisset 😇😊
aminnn canımm, çok teşekkür ederim, samimiyetin buradan o kadar hissettiriyor ki kendini, iyiki varsın :KK60:

Bugün aynı şeyi ben yaşadım desem. Eşime bir yere gidelim daraldım sıkıldım dedim ben evde yatacağım yorgunum dedi. Tamam ben gideyim o zaman komşuya dedim ona da olmaz dedi, çıldırmama ramak kalmıştı fikrini değiştirdi Allahtan, bu sefer de bize misafir geldi gene ben çıkamadım, yine ben hizmetlendim ne anladım ben bu işten yani. Allah sana sabır versin ablam çok zor böyle kocayla uğraşmak, senin yazdıklarını okuyunca kendi kocam geldi gözümün önüne 😶
amin canım sağolasın, sen sırf kocan istiyor diye seni mutsuz edecek şeylere evet tamam deme. benim hatam bu oldu, aman aramız iyi olsun yeterki diye kendimden vazgeçtim
ama tabii tatlılıkla güzellikle, neyi neden yapmak istediğini tatlı dilinle anlat ki seni anlasın :KK60:

Son düzenleme:
Canım inşallah güzelce konuşma ve anlaşma fırsatı bulursunuz. Umarım bu sabah çok daha iyi uyanmissindir. Her zaman önceliğini kendin olarak belirle ve bu diyarı terk edemiyorsan kendini mutlu etmeye bak. Çok şükür sağlıklı çocukların var, eşine nasıl davranacağın senin kararın ama önce kendine iyi davran.
işin açığa kötü uyandım canım ama daha iyi olacağım, kendime iyi davranmam gerekiyor ve bunu başka birinden beklemem çok anlamsız
çocuklarımın varlığına binlerce şükür, iyiki varlar, Allah izin verdiği sürece de ben de onlar için var olacağım, kendim ve onlar için toparlanacağım

Oyy kıyamam sana, yardıma geleyim istersen.

Hakkaten nerde ya, ben de seslendim cevap vermedi.

Canım yaşı artık oyun grupları ve kısa saatli kreşler için uygunmus. Bence eşini dinle, onun kaygılarına da senin yoğunluğuna da iyi gelecektir. Ayrı vakit geçirmeye başlamanız lazım.

Benim en birincisi simit ve beyaz ekmek. Her markete gidişimde ciğerci kedisi gibi susamlı ekmeklere bakıp almamak için savaş veriyorum. Aman birazcik yesem ne olur sanki diyorum, yersem devamı gelecek bildiğimden uzaklaşıyorum. Eve bir süre bunları söktüren diyeceğim de eşler bazen çocuktan beter olabiliyor.
Gürültü çıkarmamız lazım herhalde yoksa Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. in geleceği yok. 🤣🤣

Kızlar bugün biraz daha iyiyim dün hurma diyeti yaptjm sabah tartıda 90.30 çıktım :işsiz: Ben hep diyorum bende uzaylı genleri var galiba . Millet hurma ile zayıflar ben kilo aldım. 2 gün daha yapicam inat ettim

toparlayacağım canım, kendime ve kızlarıma döneceğim, bir süredir zaten böyleydim ama beklentilerim devam ediyormuş dün gece bunu farkettim, beklentimi de bitiriyorum artık

işte aileden gelen pohpohlanma, işin kötüsü benim ailemde böyle, eşimin yanında beni eleştirmekten çekinmezler ama onun ailesi de aksine öve öve bitiremezler dolayısıyla eşimin kafasında bu yerleşiyor bence

o cinneti istemiyorum canım, büyük kızım çok duygusal farkındalığı çok yüksek dün akşamdan beri gidip gelip bana sarıldı. aklınca beni teselli ediyor
ama devamlı sessiz de kalmayacağım sadece şu sıra konuşmak istemiyorum, kendi içime dönmek istiyorum bundan rahatsız olup da konuşmak isterse de bütün kartlarımı açacağım

ahhh canımm ya Allah yardımcın olsun senin de evet toparlamışsınız çok şükür ama eminim ki içinde yara kalmıştır :KK43:
geçmez ki kolay kolay
ve ben herşey bittikten sonra, sevgi saygı bittikten sonra birşeyleri düzeltse bana ne fayda
kaç kere onunla kavgalarımdan sonra nefessiz kaldım gibi oldum, teşhis koydurmadım ama duyduklarımdan panik atak gibi birşey olduğunu düşündüm
ve dün, dün geceden beri tansiyonum çok yüksek, ve hala da yüksek düşmedi bi türlü
yzık değil mi bana, herşeyi geçtim bana birşey olsa Allah korusun, kızlarım daha küçücük, babalarının elinde perişan olurlar çünkü eşim kendine bile yetemeyen bi adam
düşüneceğim canım, enine boyuna herşeyiyle düşüneceğim, hepimiz için en doğrusu neyse ona karar vereceğim

aminnn canımm, çok teşekkür ederim, samimiyetin buradan o kadar hissettiriyor ki kendini, iyiki varsın :KK60:

amin canım sağolasın, sen sırf kocan istiyor diye seni mutsuz edecek şeylere evet tamam deme. benim hatam bu oldu, aman aramız iyi olsun yeterki diye kendimden vazgeçtim
ama tabii tatlılıkla güzellikle, neyi neden yapmak istediğini tatlı dilinle anlat ki seni anlasın :KK60:
Günün güzel geçsin canım. Sil kafandan işine odaklan.

o cinneti istemiyorum canım, büyük kızım çok duygusal, farkındalığı çok yüksek dün akşamdan beri gidip gelip bana sarıldı. aklınca beni teselli ediyor

geçmez ki kolay kolay

evet çok doğru. sırf bu pohpohlanmadan dolayı eşin hatasını kabul etmez
kendisini mükemmel olarak görüyordur
ALLAH yardımcın olsun RABBİM eşini doğru yola getirsin

günaydın kızlar :KK200:

dün gece gündemimizi epey meşgul etmişim, kusura bakmayın lütfen, daha fazlasını tutamamışım içimde sanırım :KK23:
Olurmu öyle şey canım sen iyi ol gerisi gelir içini döktün en azından söyleyemediklerini söyledin inşallah daha güzel olur hersey senin için

Kızlar bugün biraz daha iyiyim dün hurma diyeti yaptjm sabah tartıda 90.30 çıktım :işsiz: Ben hep diyorum bende uzaylı genleri var galiba . Millet hurma ile zayıflar ben kilo aldım. 2 gün daha yapicam inat ettim
Kuzucuk sen hergun tartilmakla yapıyorsun hatayı bence kaçamak yaptığın ertesi günü tartilirsan tanı artı çıkarsın ondan sonra da diyet denemeye başlarsın yapma bebisim çok güzel veriyorsun bozma düzenini hurma detoksu yap sonra kaldığın yerden devam

Kızlar sabah uyurken bebeğim yataktan düştü aklım çıktı onla uğraştım yemek yedirdim gözlemledim uyuttum şimdi tartı resmi de çekemedim o hengamede :KK43: bu hafta özürümü kabul edin 😢 @LenaG
canımm çok geçmiş olsun daha iyimi bebiş şimdi
Wuuuu huuuu:halay:tebrikler 👏💕
teşekkür ederim çiçeğiim:KK60:
Tebrik ederim canım senin kilona göre -0.400 gayet güzel bir eksiii :KK200:
saolasın kaptaniçelerin gülüü :KK200:
Canım harika eridin gittin beyaaaa 🙈🤭
teşekkür ederim kzumm :KK19:
Sebebi belliymis zaten canim uzulme

Tebrik ederim canim

Insallah darisi bana:)

Gecmis olsun canim
Insalalh onemli biseyi yoktur

Tebrik ederim canim guzel eksi

Masallah super eksi tebrikler canimm

Masalalh bu kiloda bu kadar eksi tebrikler canim

Tebrikler canim guzel eksi

Kayisi cayi veya kiraz sapi cayini denemeni tavsiye ederim.canim
Wc sorununu cozuyo bende

Tebrik ederim canim.guzel eksi

Sagol canim

Patates odemmi yaptiki acaba kaptanim

Super eksi canim tebrikler

Gecmis olsun canim

Eline saglik canim

Sagol canim

Toparliycam insalalh
Bu hafta dahada guzel olucak

Masalalh canim tebrikler

Baya ise yaramis detokslar
Tebrikler canim

Bi wc sorunu cozer fazla arti degil bence
teşekkür ederim balımm
İlaçlarını degistirdi doktor boğazı baya kötü olmuş dedi kanda bişey çıkmadı şükür
çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlarcım, geçen hafta fazla aktif olamadım burda, hem beslenmem bok gibiydi hem de sporumu ihmal ettim pek halsizdim. bugün kendime çeki düzen verme günüm olucak, sabah tartımı yaptım geri geldim :KK70: ctesi tartılamamıştım kilomu da bildirmemiştim o hengameden kusura bakmayın zaten takımda değildim diye azıcık da salmışım aslında. takımda olmamanın etkisi :) geldim geri, bomba gibi olur inş dönüşüm :KK70:
kızçe zaten sen nasıl diyet etcen ilk aylarda uykunda olur bulantunda olur aşermende olur gönlünce yiyebildiği zamanlar kadınların hamilelik dönemleri bence doğum sonrası tamm gaz yaparsın güveniyorum sanaa ama şimdi yediğin herşey bebişe sağlık olsun kilo olsun inşallah ben bol bol meyve yemiştim öyle böyle değil ama meyve canavarı gibiydim hamilelikte hahahaha gözümde canlandı mazilerim

noram noram canımmm kaptaniçemm beni seçtiğin için öncelikle çokkk teşekkür ederim ikigün afedersin şuuursuzca yedim karbonhidrat tatlı dibine vurdum yazmaya yüzüm yok o derece diyimm ama haftam temiz geçecek söz veriyorum hemde sporlarım ile birlikte seninleyimm bir de 47,60ı görünce onun sevinci ile de yedim denilebilir aslında koruma gibi hafta içi temiz proteinli menüler ile seninleyimm:KK60:

Kuzucuk sen hergun tartilmakla yapıyorsun hatayı bence kaçamak yaptığın ertesi günü tartilirsan tanı artı çıkarsın ondan sonra da diyet denemeye başlarsın yapma bebisim çok güzel veriyorsun bozma düzenini hurma detoksu yap sonra kaldığın yerden devam

Kuzum cumartesi çok az kaçamak oldu .Dün tüm gün hurma yedim bu sabah +800 arti çıktım. Ama karnım çok şiş ondan olabilir belki. Haklısın tartilmak çok geriyor beni. Yarın tartilip sonrasında cumaya kadar tartilmayacağim 🌺💞

Back