toparlayacağım canım, kendime ve kızlarıma döneceğim, bir süredir zaten böyleydim ama beklentilerim devam ediyormuş dün gece bunu farkettim, beklentimi de bitiriyorum artık
dün geceden beri tansiyonum düşmedi bi türlü olan bana oluyor
işte aileden gelen pohpohlanma, işin kötüsü benim ailemde böyle, eşimin yanında beni eleştirmekten çekinmezler ama onun ailesi de aksine öve öve bitiremezler dolayısıyla eşimin kafasında bu yerleşiyor bence
o cinneti istemiyorum canım, büyük kızım çok duygusal, farkındalığı çok yüksek dün akşamdan beri gidip gelip bana sarıldı. aklınca beni teselli ediyor
ama devamlı sessiz de kalmayacağım sadece şu sıra konuşmak istemiyorum, kendi içime dönmek istiyorum bundan rahatsız olup da konuşmak isterse de bütün kartlarımı açacağım
ahhh canımm ya Allah yardımcın olsun senin de evet toparlamışsınız çok şükür ama eminim ki içinde yara kalmıştır
geçmez ki kolay kolay
ve ben herşey bittikten sonra, sevgi saygı bittikten sonra birşeyleri düzeltse bana ne fayda
bak bu durum benim sağlığımı etkiliyor
kaç kere onunla kavgalarımdan sonra nefessiz kaldım gibi oldum, teşhis koydurmadım ama duyduklarımdan panik atak gibi birşey olduğunu düşündüm
ve bu evlendikten sonra çıktı
ve dün, dün geceden beri tansiyonum çok yüksek, ve hala da yüksek düşmedi bi türlü
yzık değil mi bana, herşeyi geçtim bana birşey olsa Allah korusun, kızlarım daha küçücük, babalarının elinde perişan olurlar çünkü eşim kendine bile yetemeyen bi adam
düşüneceğim canım, enine boyuna herşeyiyle düşüneceğim, hepimiz için en doğrusu neyse ona karar vereceğim
aminnn canımm, çok teşekkür ederim, samimiyetin buradan o kadar hissettiriyor ki kendini, iyiki varsın
amin canım sağolasın, sen sırf kocan istiyor diye seni mutsuz edecek şeylere evet tamam deme. benim hatam bu oldu, aman aramız iyi olsun yeterki diye kendimden vazgeçtim
ama tabii tatlılıkla güzellikle, neyi neden yapmak istediğini tatlı dilinle anlat ki seni anlasın