Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar Sabah kahvaltı yapmadım türk kahvesi içtim Öğlen yoğurt biber dolma bir dilim ekmek Akşam yaprak sarma biber dolma salata Azcık çekirdek citledim Türk kahvesi tekrardan Suyumu da içtim ChocolitaBonus
Okuduğum menüler güzeldi. Göndermeyen varsa yarın bakarım Sizin adınıza çok seviniyorum. Diyete sadık kalıp elinizden geleni yapıyorsunuz. Arada ufak tefek kaçabilir, normal. Sürdürülebilir bir diyet yapabilmek için normal. Eski alışkanlıkları törpülemeniz çok güzel. Hiç su içmeyen arkadaşlarım su içmeye başladı. Kendiniz için olan bu çabanızla gerçekten gurur duymalısınız. Hiçbir kararınız boşa gitmedi. Çok daha iyi olacaksınız
Öğlen yapmıştım attım sanıyorum şimdi farkettim geçmişe bakarken BonusChocolita 20 dk leslie yaptım ama bugün bi tıkandım sanki ya normalde 15 dk yapıyordum ama 20 ye çıkmıştım artık iyi yapıyordum ama bugün baya zorladı diyetisyen bana baya hantalsın o zaman kusura bakma da leslie yorucu değil demişti. Neresi değil yahu kan ter içinde nefes nefese kalıyorum ben gece gece aklıma geldi