- 21 Ağustos 2023
- 314
- 1.357
- 33
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim
Başınız sağolsun Ahu060812Merhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim
Çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sabır versinMerhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinMerhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim
Canım bende sürekli oluyor neden olduğunu bilmiyorum, yorgunluk moral bozukluğu vs. Hemen etkileniyorumGeçmiş olsun berficim hem sana hem kv ne. Sendeki düşük tansiyon neyden kaynaklanıyordu?
Başınız sağ olsun..Merhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim
Başınız sağ olsun, Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin.Merhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim
Merhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim