• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Adım ve sporum.
Bide dip köşe temizlik yaptım baya hararetli oldu :)

Eklentiler

• IMG_3784.jpeg
    IMG_3784.jpeg
    229,5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3780.jpeg
    IMG_3780.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim
Başınız sağolsun Ahu060812 Ahu060812
Allah rahmet eylesin.
Ailesine sabırlar diliyorum.😔🙏

Merhaba haber veremedim çok yakın arkadaşımın eşi vefat etti bir gecede.47 yalındaydı.dört yetimi kaldı bi süre gelemeyeceğim en azından onları toparlayana kadar çok özür diliyorum şimdiden inşallah hazır olunca tekrar döneceğim
Çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sabır versin 😞

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin 🤲🏻

Başınız sağ olsun, Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin. 🤲

Başınız sağolsun ahu Allah rahmet eylesin

Hanımlar merhaba menümü yazayım 1 yumurta iki dilim peynir 5 tane zeytin bolca marul bir bardak yeşil çay
Ara öğün birşey yok
Karnıbahar brokoli ve havuç eksilemesi yedim bir tabak da mercimek çorbası içtim
Bir buçuk litre su içtim
Bolca egzersiz yaptım 💪

Back