Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun c.tesi falan dinlemem diyorsun çok güzel menü kaptanım
Afiyet olsun inan senin menülere bakınca bana kal geliyor öyle zor ki yaptığın şifa olsun inşallah
Afiyet olsun paketli gıda yerine şöyle mis gibi kendin yapaydın mesela yulaflı hurma özlü güzel bir kek ya kızçem âlâsı olurdu (akşam çok kaçmış 6 kurabiye ne kıızz Allah seni ne etmeye) bugün doğal olarak artı olacaksın bol bol su canım
Afiyetler olsun çok güzel gidiyorsun canım çok seviniyorum senin için 3 lü haneler insana nasıl yük çok iyi biliyorum
Devam devam devammmm
Afiyet olsun ödül günü tabisi de ama aşırıya kaçmamış ah bir de su az olmayaydı
Afiyet olsun tek öğünde cozutmaya başımla beraber ama karbonhidrat olduğundan bugün biraz artı olabilir biraz ödem savar içersin veya bol bol su
Afiyet olsun akşam hem çorba,hem ekmek,hem bulgur fazla olmuş
Bir de meyvenin yanına birazcık kuruyemiş olsa güzel olur
Afiyet olsun mis gibi 1 öğün ödül yapmışsın
Afiyet olsun Tek öğün ama sağlıklı bir seçim olmamış porsiyon mesela tavuk şiş yesen nispeten daha iyi olur
Aa 85 kırılmış tebrik ederim canım şimdii hızla aşağı doğru inşallah
Afiyet olsun kaptanım maşallah çok güzel bir menü
Afiyet olsun güzel bir menü bir tek akşam gözüm salata aradı
Afiyet olsun en azından tek öğünde olmuş adımlar da çok iyi
Afiyet olsun canım bu liste diyetisyen listesi mi
Çok güzel menü afiyet olsun

Son 3 gün telafi kaptaniçem

Sorma kaptanım meyveden sonra 1 avuç kadar yer fıstık yemiştim sen yazınca aklıma geldi

Sorma kaptanim ya aslında ağustostan beri diyetteyim de bi motivasyonu yakalayamamistim yoksa şimdiye inmem lazımdı 2 li hanelere ama burası iyi geldi inşallah kısa zamanda ineceğim yaza da istediğim hedefe ulaşacağım inanıyorum
Günaydın kızlar mutlu sabahlar. benim bugün modum çok düşük, ne diyet yapasım var ne yemek yiyesim. Nedense içim çekildi resmen motivasyonum kayboldu
Kuzucummm niye öyle oldun sennn gayet iyi gidiyorsun neden motivasyonunu kaybettin biz burdayız her zaman . Önceden ben motivasyonumu kaybedince yemeklere saldiriyordum sanırım onu astım artık sende öyle değil o zaman bu iyi

Odemsavarlar hazırlansın o zaman

Günaydın kızlar mutlu sabahlar. benim bugün modum çok düşük, ne diyet yapasım var ne yemek yiyesim. Nedense içim çekildi resmen motivasyonum kayboldu
Benim d aynı uykusuz gibiyim. Çocuklar gece yanimiza gelmişler. Ne düzgün yatabildim. Ne uyuyabildim. Boğazım sızlıyor gibi. Yatsam uyurum ama işler beni bekliyor.

Kızlar önerilerinize talibim;

Şimdi şöyle ki; geçen hafta başında şunu farkettim ki her pazartesiye öfffff şu hafta bitse de cuma olsa diye başlıyorum dolayısıyla hafta içlerim çok çok mutsuz geçiyor

Bu durumu değiştirebilmemin tek yolu işi bırakmak ama o da mümkün değil, bu ekonomide hele ki bu kadar giderimiz varken eşimi tek başına bırakamam bu konuda ama işin stresinden yorgunluğundan en sevdiğim iş yemek yapmak bile eziyet geliyor bana

Kendimi zihinsel olarak motive etmeye çalışacağım o cepte ama benim günlük bi rutini oturtmam için (temizlik ve düzen için) ve bir de enerjimi yükseltebileceğim vitamin takviyesi tavsiyesi istiyorum sizden

Kalktım içtim cevizli suyu hala bişey yemedim içmedim ıyyy nasıl zor içtim
Şimdide beni bırakmıyor o ağzımdaki tad
Sirkeli suyu ne zaman içcektik
Onu içtiysen daha icmee sirkeli suda ac karna normalde ilk onu icseydin olsun onuda yarın yaparsın ben alışkınım cevizsuyuna offff kahvaltiyi cok yedim yaa aksam a birsey yemeyecem yoksa alirim kilo simdi 2 litre su icmeye baslıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…