- 9 Temmuz 2024
- 1.331
- 8.514
- 73
- 24
Sorma sorma bütün gece içmişim gibi uyandım Sabah kahve ile ayilabildimCanım biz kabul ederizdesenin bünye kabul eder mi onu bilemeyiz
Ayyy maşallahGünaydınlaaar, az önce uyandım ve düşündüm bu saate kadar oğlum beni niye uyandırmadı acaba diye, kapıda açılmamışiçeri giderken oğlum baba diye konuşuyor Allah Allah dedim bu çocuk kimle konuşuyor, çünkü babası işe gidecekti pazarları da çalışıyor ayılamadım da, bir baktım eşim yağmur yağıyor diye işten geri dönmüş diyor ki bana prenses gibi uyudun maşallah ilk defa oğlan çişim geldi karnım acıktı anne tv aç anne kalk demeden uyumuşum ne yapayım
Canım öyle bir kural yok, ben birbirimizi takip edelim isterim, sana fikrini sordum etiket yapalım mı diyeÖyle mi canım bilmiyordum hiç kusura bakma
Güzel menü, afiyetler olsunSelam kızlar menümü yazayım
Kahvaltı yok
Ara 1 kase yoğurt 3 kuru kayısı
Öğle 1 kase çorba 1 tbe salata
Ara 1 kefir 1 fellas
Akşam 1 porsiyon taze fasülye 1 kase salata 1 tbe
Gece 1 sütlü kahve
20 dk leslie
Bu kadar ara öğün fazla dedim ama diyetisyen ye diyor geceleri çok tatlı yemeye başlamıştım bunu keseceğini söyledi
@LenaGnoram
Mükemmel menü, bayılıyorum proteinli menülere7 Aralık menü🍽
2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim tam tahıllı ekmek zeytin peynir.
1 fincan kahve 1 soda bi kaç fındık
Akşam 2 baget tavuk bolca salata yanına 1 bardak ayran
2.5 litre sunoram @Jou @LenaG Boncuk2307
Tamam canım iyi olur, etiketlerim seni deCanım öyle bir kural yok, ben birbirimizi takip edelim isterim, sana fikrini sordum etiket yapalım mı diye
Aynen normal diyet yapıp bir gün ağır karbonhidrat alınınca benim direk karnım davul gibi şiş oluyor nefes alamıyorumSorma sorma bütün gece içmişim gibi uyandım Sabah kahve ile ayilabildim
Avakadolu yumurtalı kahvaltima gurban olurum ben
Benim d aynı uykusuz gibiyim. Çocuklar gece yanimiza gelmişler. Ne düzgün yatabildim. Ne uyuyabildim. Boğazım sızlıyor gibi. Yatsam uyurum ama işler beni bekliyor.
Canın sağolsun tatlım, emziriyorsun zaten. Saati de erkendi o yüzden sıkıntı yok bence, süt olsun inşallah☺Bı tık daha küçük olsa iyi olacaktı da kaptanım pırasalı güzel gitti
Sana güveniyorum canım, ne kilolar vermişsin sen eminim yine eksi gelirsin. Yine de elinden geldiğince dikkat et de artıyı vermekle geçmesin tüm hafta canımAma onları akşam yemeği niyetine yedim
Kaptanım yarın gözleme günü birde salı tam gün dışarıda olucam yani 3 gün yicem son 3 kala yemicem dengelicem o iş bende
Tamamdır kaptanım
Hakkındır canım at tabi ama trip atarken acemiligime de verŞimdi azıcık Trip mi atsak acaba.
İyi yapmıssın canım ne kadar yersek sonrası o kadar zorluyorYeseydim devamı gelirdi. Bir yerde dur demem lazım canım. Küçük dilimi aliverdim zaten . Gerisini de ufaklığa yedirdim.
Ben deeeOnu içtiysen daha icmee sirkeli suda ac karna normalde ilk onu icseydin olsun onuda yarın yaparsın ben alışkınım cevizsuyunaoffff kahvaltiyi cok yedim yaa aksam a birsey yemeyecem yoksa alirim kilo simdi 2 litre su icmeye baslıyorumm
Ben izinliydim canım
Afiyet olsun canım, aşırıya kaçmış bir şey görmüyorum.Bugünkü Menüm
Sabah 11:30
1 yumurtadan 3yk menemen
2 küçük dilim beyaz peynir
Biraz yağsız çeçil peynir
5 zeytin
1 domates 1 küçük salatalık
1 mandalina, 1 küçük narın yarısı
1 hurma
Öğle13:30
2 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi çekirdek
Küçük narın diğer yarısı
Ara 17:00
1 latte, 1 çatalın ucuyla browni ( 5 mm falan kalınlıktaydı cidden sadece tadına baktım)
Akşam 18:30
1 mozarella peynirli tavuk göğsü
2 çatal makarna
Birazcık ketçap ve barbekü sos
Avuç içi kuruyemiş
5700 adım
2 lt su
@LenaG
arke
Boncuk2307
Ay aynı ben.Aynı camım ceset gibiyim. Kız çok huysuz bu aralar. Gece yanımıza geldi illa anne sen gel diye onun küçücük yatağında 2 büklüm uyuduk .
Ben bilmem isim bitsin trip atcamSana güveniyorum canım, ne kilolar vermişsin sen eminim yine eksi gelirsin. Yine de elinden geldiğince dikkat et de artıyı vermekle geçmesin tüm hafta canım
Tamamdır kaptanım
Hakkındır canım at tabi ama trip atarken acemiligime de ver
İyi yapmıssın canım ne kadar yersek sonrası o kadar zorluyor
geldim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?