Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun c.tesi falan dinlemem diyorsun çok güzel menü kaptanımSelam kızlar
Menüm
10.00
2 yumurtadan omlet
30 gr peynir
4-5 zeytin
Yarım simit
Azıcık da çikolata
18.00
2 kaşık makarna
100 gr köfte
2 kaşık süzme yoğurt
1 kase salata
2 litre su, 2 maden suyu
Adım 8750
LenaG @Boncuk2307
Afiyet olsun inan senin menülere bakınca bana kal geliyor öyle zor ki yaptığın şifa olsun inşallah
Afiyet olsun paketli gıda yerine şöyle mis gibi kendin yapaydın mesela yulaflı hurma özlü güzel bir kek ya kızçem âlâsı olurdu (akşam çok kaçmış 6 kurabiye ne kıızz Allah seni ne etmeye) bugün doğal olarak artı olacaksın bol bol su canımLenaG @arke @Boncuk2307
İyi Akşamlar
11:00 tavada 2 yumurta, 8zeytin, 2kk, az yağlı lor, 1tk.yağlı peynir, 1yk.kahvaltılık sos, 2tk.reçel, 2dilim wasa, şekersiz çay
15:30 şekersiz çay, 2 market kurabiye,
2dilim market kek
18:30 avuç içi kadar ekmeğin kabuğu, 3yk.biber yemeği, 6 kurabiye, 4 yağlı gevrek, 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
Su 2.5 litre
Adım 3412
Afiyetler olsun çok güzel gidiyorsun canım çok seviniyorum senin için 3 lü haneler insana nasıl yük çok iyi biliyorumHerkese iyi aksamlar kizlarr gelemedim takımlar seçilmiş inşallah yine güzel bir hafta olur @noram
Bugun kv ye davetliydik ama yemedim sabah ödül hakkımı kullanmıştım çünkü hemen menumu yazayım
Sabah
Menemen
2 dilim peynir
4 zeytin
2 3 çatal patates kızartması
1 Tane hurma tatlisi ( odul )
Ogle
Nohutlu salata
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 5 tane etli yaprak sarma
Bol salata
Yarın kaldığımız yerden devam inşallah
Su 3 lt
LenaG @noram @Boncuk2307
Afiyet olsun ödül günü tabisi de ama aşırıya kaçmamış ah bir de su az olmayaydıIYi aksamlar
7 aralik cumartesi
12.00
3dlm ekmek
1 tk bal tereyagi
4yk kozlenmis patlican
3 kofte
16.30
2yk pirinc pilavi
2 sigara boregi(cok az yagda kizardi)
2yk.salata
18.00
1 kase tavuklu salata
Su 1.5lt
ADim yatarken yazarim saatin sarji yoktu ogleden qonra taktim
LenaG
@arke
@Boncuk2307
Afiyet olsun tek öğünde cozutmaya başımla beraber ama karbonhidrat olduğundan bugün biraz artı olabilir biraz ödem savar içersin veya bol bol su
Afiyet olsun akşam hem çorba,hem ekmek,hem bulgur fazla olmuş
Afiyet olsun mis gibi 1 öğün ödül yapmışsın7 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 bol soganli 2 yumurta ile omlet, 10 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık yeşillik 1 dilim tb ekmek
16.00 servis tabağı büyüklüğünde pırasalı ve peynirli gözleme,1 kase salata
19.30 10 çiğ badem 1 şişe maden suyu
21.00 1 bardak kefir
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG @arke @Boncuk2307
Afiyet olsun Tek öğün ama sağlıklı bir seçim olmamış porsiyon mesela tavuk şiş yesen nispeten daha iyi olurBugünün menüsü ile hemen başlangıç yapayım.
Aslında çok birşey yazamayacağım çünkü bugün tek öğün beslendim 6:30da bir tavuk dürüm yedim ayran ile birlikte. Suyu 2ye tamamlarım
Spor yok çünkü temizlik yaptım gün boyu.
Çok yoruldum artık ne kadar kalori harcadıysam
@arke LenaG @Boncuk2307
Aa 85 kırılmış tebrik ederim canım şimdii hızla aşağı doğru inşallahbu sabah 84.4 tüm LenaG
Afiyet olsun kaptanım maşallah çok güzel bir menü7 aralık cumartesi menüsü
12.00 kahvaltı
1 dilim peynir, 1 yumurta 1 domatesle menemen, 5 yeşil zeytin, limonlu roka maydanoz, 2 dilim ekmek, şekersiz çay.
16.00 ara
1 orta boy muz
18.30 akşam
1 tabak fırında kıymalı karnıbahar.
Su 2 lt
Spor 2.5 saat ev temizliği 750 puan
LenaG @Boncuk2307
@noram birbirimizi etiketleyecek miyiz canım.
Afiyet olsun güzel bir menü bir tek akşam gözüm salata aradıBugünkü menüm
Sabah:11.00 civarı
2 h yumurta
1 kaşarlı tost
Zeytin domates salatalık
Bir parça ekmeğe 1 tk kaymak 2 tk şekersiz ev yapımı marmelat
Akşam 19.00 civarı
3 parça ızgara bonfile
3-4 yk basmati pilavı
Su:1.5 lt
Spor: yok, ev işleri ve dışarı işlerim vardı 4984 adım
LenaG @noram @Boncuk2307
Boncukum artık her adımımda seni etiketleyeyim uygun mudur. Ben spor yapmazsam etiketlemiyordum ama tüm adımım 5binse etiketleyim mi
Afiyet olsun en azından tek öğünde olmuş adımlar da çok iyiLenaG @Boncuk2307 @noram
Selamlar kızlar...
7 Aralık cumartesi
İlk öğün (16:00)
2 Adana şiş
2 dilim ekmek kadar pide
Salata
300 ml ayran
Ara öğün: (18:00)
Filtre kahve
Protein bar
Tüm gün çarşıda olduğum için dışarıda yemek zorunda kaldım. Kazasız atlatmaya çalıştım.
1.5 lt su, 1 fincan bitki çayı
Egzersiz yok. Ama bayağı bir yürüdüm
. Saati ya Egzersiz yaparken ya da dışarıya çıkarken takıyorum sadece.
Adım sayım: 14 340
Afiyet olsun canım bu liste diyetisyen listesi miSelam kızlar menümü yazayım
Kahvaltı yok
Ara 1 kase yoğurt 3 kuru kayısı
Öğle 1 kase çorba 1 tbe salata
Ara 1 kefir 1 fellas
Akşam 1 porsiyon taze fasülye 1 kase salata 1 tbe
Gece 1 sütlü kahve
20 dk leslie
Bu kadar ara öğün fazla dedim ama diyetisyen ye diyor geceleri çok tatlı yemeye başlamıştım bunu keseceğini söyledi
LenaG @noram
Çok güzel menü afiyet olsun7 Aralık menü🍽
2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim tam tahıllı ekmek zeytin peynir.
1 fincan kahve 1 soda bi kaç fındık
Akşam 2 baget tavuk bolca salata yanına 1 bardak ayran
2.5 litre su @noram Jou LenaG @Boncuk2307
Günaydın canımGünaydınlar herkesciklere
GünaydııınnnGünaydın kızlar herkese iyi pazarlar
Günaydııınn canım kolay gelsinHerkese günaydın hanımlar.
Bol kosturmali bir gun olacak herhalde
Son 3 gün telafi kaptaniçemAfiyet olsun c.tesi falan dinlemem diyorsun çok güzel menü kaptanım
Afiyet olsun inan senin menülere bakınca bana kal geliyor öyle zor ki yaptığın şifa olsun inşallah
Afiyet olsun paketli gıda yerine şöyle mis gibi kendin yapaydın mesela yulaflı hurma özlü güzel bir kek ya kızçem âlâsı olurdu (akşam çok kaçmış 6 kurabiye ne kıızz Allah seni ne etmeye) bugün doğal olarak artı olacaksın bol bol su canım
Afiyetler olsun çok güzel gidiyorsun canım çok seviniyorum senin için 3 lü haneler insana nasıl yük çok iyi biliyorum
Devam devam devammmm
Afiyet olsun ödül günü tabisi de ama aşırıya kaçmamış ah bir de su az olmayaydı
Afiyet olsun tek öğünde cozutmaya başımla beraber ama karbonhidrat olduğundan bugün biraz artı olabilir biraz ödem savar içersin veya bol bol su
Bir de meyvenin yanına birazcık kuruyemiş olsa güzel olur
Afiyet olsun mis gibi 1 öğün ödül yapmışsın
Afiyet olsun Tek öğün ama sağlıklı bir seçim olmamış porsiyon mesela tavuk şiş yesen nispeten daha iyi olur
Aa 85 kırılmış tebrik ederim canım şimdii hızla aşağı doğru inşallah
Afiyet olsun kaptanım maşallah çok güzel bir menü
Afiyet olsun güzel bir menü bir tek akşam gözüm salata aradı
Afiyet olsun en azından tek öğünde olmuş adımlar da çok iyi
Afiyet olsun canım bu liste diyetisyen listesi mi
Çok güzel menü afiyet olsun
anladım canım evet okumustum onuSağol canım
Yok yok siyah çay ödem yapmıyor sadece kahvaltıdan sonra içmeye çalış kahvaltıyla birlikte içildiğinde demir eksikliğine yol açıyor
bizde seninöptük kaptanımMavi takımın balları, bugün yediklerinizi unutup yarından itibaren tam gaz diyete odaklı gidiyoruz unutmayın. Hepimiz öpüldünüz.
@Cicekbocekkaktus
@nurovic
@Hallederiz
@Boncuk2307
Cakinin Gelini
@-Murphy-
@tomrs
@bluegreeneyes
Tutku44
@Ankee
@Makaron23
I Ilyusa
@malahit
@Beyaz leylak
sibel_84
@s i d e l y a
@Pembepilates
Kalktım içtim cevizli suyu hala bişey yemedim içmedim ıyyy nasıl zor içtimKAlktınmi kııaazzzzz yudunladinmıi
Sorma kaptanım meyveden sonra 1 avuç kadar yer fıstık yemiştim sen yazınca aklıma geldiAfiyet olsun c.tesi falan dinlemem diyorsun çok güzel menü kaptanım
Afiyet olsun paketli gıda yerine şöyle mis gibi kendin yapaydın mesela yulaflı hurma özlü güzel bir kek ya kızçem âlâsı olurdu (akşam çok kaçmış 6 kurabiye ne kıızz Allah seni ne etmeye) bugün doğal olarak artı olacaksın bol bol su canım
Afiyetler olsun çok güzel gidiyorsun canım çok seviniyorum senin için 3 lü haneler insana nasıl yük çok iyi biliyorum
Devam devam devammmm
Afiyet olsun Tek öğün ama sağlıklı bir seçim olmamış porsiyon mesela tavuk şiş yesen nispeten daha iyi olur
Sabah ve öglen toplamda karbonhidrat fazla olmuş canım. Suyunu artirmalisin.
Aslinda baska bisey yememek icin lenumu erkenden yazdimAfiyet olsun ödül günü tabisi de ama aşırıya kaçmamış ah bir de su az olmayaydı
Sorma kaptanim ya aslında ağustostan beri diyetteyim de bi motivasyonu yakalayamamistim yoksa şimdiye inmem lazımdı 2 li hanelere ama burası iyi geldi inşallah kısa zamanda ineceğim yaza da istediğim hedefe ulaşacağım inanıyorumAfiyet olsun c.tesi falan dinlemem diyorsun çok güzel menü kaptanım
Devam devam devammmm
Kuzucummm niye öyle oldun sennn gayet iyi gidiyorsun neden motivasyonunu kaybettin biz burdayız her zaman . Önceden ben motivasyonumu kaybedince yemeklere saldiriyordum sanırım onu astım artık sende öyle değil o zaman bu iyiGünaydın kızlar mutlu sabahlar. benim bugün modum çok düşük, ne diyet yapasım var ne yemek yiyesim. Nedense içim çekildi resmen motivasyonum kayboldu
Odemsavarlar hazırlansın o zamanAfiyet olsun c.tesi falan dinlemem diyorsun çok güzel menü kaptanım
Devam devam devammmm
Benim d aynı uykusuz gibiyim. Çocuklar gece yanimiza gelmişler. Ne düzgün yatabildim. Ne uyuyabildim. Boğazım sızlıyor gibi. Yatsam uyurum ama işler beni bekliyor.Günaydın kızlar mutlu sabahlar. benim bugün modum çok düşük, ne diyet yapasım var ne yemek yiyesim. Nedense içim çekildi resmen motivasyonum kayboldu
Onu içtiysen daha icmee sirkeli suda ac karna normalde ilk onu icseydin olsun onuda yarın yaparsın ben alışkınım cevizsuyuna offff kahvaltiyi cok yedim yaa aksam a birsey yemeyecem yoksa alirim kilo simdi 2 litre su icmeye baslıyorummKalktım içtim cevizli suyu hala bişey yemedim içmedim ıyyy nasıl zor içtim
Şimdide beni bırakmıyor o ağzımdaki tad
Sirkeli suyu ne zaman içcektik