- 25 Mart 2024
- 507
- 1.531
- 28
- 28
YaaaBenim motivasyonunu çok düşük 2 haftadır spor yürüyüş yapmıyorum, sanki öğünlerde de fazla yiyor gibiyim . Bilmiyorum böyle ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaBenim motivasyonunu çok düşük 2 haftadır spor yürüyüş yapmıyorum, sanki öğünlerde de fazla yiyor gibiyim . Bilmiyorum böyle ne
Adımın çok iyi maşallahSelm kızlar
Cezamın döndüncüsüyle tamamlamış oldum
İnşallah berficim çok sağolYa evet canım biliyorum senin tansiyonunu. İnsallah hemne toparlarsın![]()
Merhaba. Zamanlamanız çok iyi oldu yarın tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla Boy ve hedef kilonuzu yazıp başlayabilirsinizMerhaba bende katılabilirmiyim
Olsun canım yarın adımlarız amaSelam herkese ben bugün kaçırdım biraz ipin ucunu tartı öncesi. Yeğenim hasta bana geldi ablam nöbetçiydi çocuklarla uğraşmaktan dikkat edemedim. Hiç yazmayım öyle aşırı da değil ama fazla tabi bugün hamur işi oldu hep. İnşallah vermişimdir regl bitti bitecek inşallah bişeyi kalmamıştır onun![]()
Selam arrito nasılsın ?Iyi aksamlar kizlar
Bir selam vereyim dedim![]()
Dönmene sevindim delficimMerhabalar
Chocolita
Bonus
Yarın sabah tartı bildirimimi yapıp aranıza geri dönmek istiyorum
İzinli olduğum dönemde, motivasyonum çok düşüktü, emeklilik işlemlerim olumlu sonuçlanana kadar, biraz da stresten olsa gerek, sağlıksız şeyler yedim, çok az yürüyüş yaptım o dönemde, hareketsiz idim. Büyük ihtimalle yarın bu olumsuz anlamda tartıya yansıyacak.
Yolum uzun ve meşakkatli.
100'lü kilolarla grubun en ağır sıklet zayıflama adayı benimnazar boncuğu mahiyetinde
Yeni yılın, fazla kilolarımla ilgili yeni olumlu ve kalıcı kararlar alacağım ve peşini bırakmadan azimle uygulayacağım bir yıl olmasını diliyorum kendi adıma.
Hepimize bu yolda başarılar ve azim diliyorum.![]()
Hoş geldin delfiMerhabalar
Chocolita
Bonus
İzinli olduğum dönemde, motivasyonum çok düşüktü, emeklilik işlemlerim olumlu sonuçlanana kadar, biraz da stresten olsa gerek, sağlıksız şeyler yedim, çok az yürüyüş yaptım o dönemde, hareketsiz idim. Büyük ihtimalle yarın bu olumsuz anlamda tartıya yansıyacak.
100'lü kilolarla grubun en ağır sıklet zayıflama adayı benimnazar boncuğu mahiyetinde
Yeni yılın, fazla kilolarımla ilgili yeni olumlu ve kalıcı kararlar alacağım ve peşini bırakmadan azimle uygulayacağım bir yıl olmasını diliyorum kendi adıma.
Tamam Teşekkür ederim yarin tarti fotografimi atip başlangic yapacagim inşallahMerhaba. Zamanlamanız çok iyi oldu yarın tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla Boy ve hedef kilonuzu yazıp başlayabilirsiniz
Teşekkür ederim canımDönmene sevindim delficim
Hadi bismillah diyelim o zaman tertemiz bir başlangıç yapalım![]()
Hoş geldin bende yeni katıldımMerhabalar
Chocolita
Bonus