• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlaaar, az önce uyandım ve düşündüm bu saate kadar oğlum beni niye uyandırmadı acaba diye, kapıda açılmamış 🥴 içeri giderken oğlum baba diye konuşuyor Allah Allah dedim bu çocuk kimle konuşuyor, çünkü babası işe gidecekti pazarları da çalışıyor 😂😂ayılamadım da, bir baktım eşim yağmur yağıyor diye işten geri dönmüş 🤣 diyor ki bana prenses gibi uyudun maşallah 😂 ilk defa oğlan çişim geldi karnım acıktı anne tv aç anne kalk demeden uyumuşum ne yapayım 🥹

Günaydınlaaar, az önce uyandım ve düşündüm bu saate kadar oğlum beni niye uyandırmadı acaba diye, kapıda açılmamış 🥴 içeri giderken oğlum baba diye konuşuyor Allah Allah dedim bu çocuk kimle konuşuyor, çünkü babası işe gidecekti pazarları da çalışıyor 😂😂ayılamadım da, bir baktım eşim yağmur yağıyor diye işten geri dönmüş 🤣 diyor ki bana prenses gibi uyudun maşallah 😂 ilk defa oğlan çişim geldi karnım acıktı anne tv aç anne kalk demeden uyumuşum ne yapayım 🥹
Ayyy maşallah 🧿 darısı başıma 😅

Tünaydınlar herkese… çok miskinim bu gün nedense😎
Selam kızlar menümü yazayım

Kahvaltı yok
Ara 1 kase yoğurt 3 kuru kayısı
Öğle 1 kase çorba 1 tbe salata
Ara 1 kefir 1 fellas
Akşam 1 porsiyon taze fasülye 1 kase salata 1 tbe
Gece 1 sütlü kahve
20 dk leslie

Bu kadar ara öğün fazla dedim ama diyetisyen ye diyor geceleri çok tatlı yemeye başlamıştım bunu keseceğini söyledi
@LenaG noram noram
Güzel menü, afiyetler olsun🌸🌸
7 Aralık menü🍽
2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim tam tahıllı ekmek zeytin peynir.
1 fincan kahve 1 soda bi kaç fındık
Akşam 2 baget tavuk bolca salata yanına 1 bardak ayran 💕
2.5 litre su noram noram @Jou @LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Mükemmel menü, bayılıyorum proteinli menülere ☺️

Sorma sorma bütün gece içmişim gibi uyandım Sabah kahve ile ayilabildim😬
Avakadolu yumurtalı kahvaltima gurban olurum ben🥹😁
Aynen normal diyet yapıp bir gün ağır karbonhidrat alınınca benim direk karnım davul gibi şiş oluyor nefes alamıyorum

Ben dün biraz kaçamak yaptım diye
Saat 15:40 da yeme işini bitirdim bu saat olmuş daha öğün yapmadım. Fazla aç değilim ama şimdi yumurta haşlıyorum yananı salata peynir yoğurt mis gibi hepsinden yemem belki ama protein ağırlıklı beslenince vücut artı olarak görmüyor
Tabi tartıda artı görmeyince daha çok mutlu oluyorum 😃

Benim d aynı uykusuz gibiyim. Çocuklar gece yanimiza gelmişler. Ne düzgün yatabildim. Ne uyuyabildim. Boğazım sızlıyor gibi. Yatsam uyurum ama işler beni bekliyor.

Aynı camım ceset gibiyim. Kız çok huysuz bu aralar. Gece yanımıza geldi illa anne sen gel diye onun küçücük yatağında 2 büklüm uyuduk .

Ama onları akşam yemeği niyetine yedim 🥺
Kaptanım yarın gözleme günü birde salı tam gün dışarıda olucam yani 3 gün yicem son 3 kala yemicem dengelicem o iş bende 😘😉
Sana güveniyorum canım, ne kilolar vermişsin sen eminim yine eksi gelirsin. Yine de elinden geldiğince dikkat et de artıyı vermekle geçmesin tüm hafta canım 😘
Canım alırız takımlara sorun yok mavi takıma girdin bileee arke arke ❤️
Tamamdır kaptanım 😘
Şimdi azıcık Trip mi atsak acaba. 😁😁
Hakkındır canım at tabi ama trip atarken acemiligime de ver 😁
Yeseydim devamı gelirdi. Bir yerde dur demem lazım canım. Küçük dilimi aliverdim zaten . Gerisini de ufaklığa yedirdim.
İyi yapmıssın canım ne kadar yersek sonrası o kadar zorluyor 👏

Onu içtiysen daha icmee sirkeli suda ac karna normalde ilk onu icseydin olsun onuda yarın yaparsın ben alışkınım cevizsuyuna 😀😀 offff kahvaltiyi cok yedim yaa aksam a birsey yemeyecem yoksa alirim kilo simdi 2 litre su icmeye baslıyorumm
Ben deee😐😐😐
Aslında yazsam çok değil gibi ama sanki dağları taşları yemişim gibi oldu midem.
Ceviz suyu hikmetimi bilmem.

Bugünkü Menüm
Sabah 11:30
1 yumurtadan 3yk menemen
2 küçük dilim beyaz peynir
Biraz yağsız çeçil peynir
5 zeytin
1 domates 1 küçük salatalık
1 mandalina, 1 küçük narın yarısı
1 hurma

Öğle13:30
2 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi çekirdek
Küçük narın diğer yarısı

Ara 17:00
1 latte, 1 çatalın ucuyla browni ( 5 mm falan kalınlıktaydı cidden sadece tadına baktım)

Akşam 18:30
1 mozarella peynirli tavuk göğsü
2 çatal makarna
Birazcık ketçap ve barbekü sos
Avuç içi kuruyemiş

5700 adım
2 lt su

@LenaG
arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım, aşırıya kaçmış bir şey görmüyorum.

Aynı camım ceset gibiyim. Kız çok huysuz bu aralar. Gece yanımıza geldi illa anne sen gel diye onun küçücük yatağında 2 büklüm uyuduk .
Ay aynı ben.
Sana güveniyorum canım, ne kilolar vermişsin sen eminim yine eksi gelirsin. Yine de elinden geldiğince dikkat et de artıyı vermekle geçmesin tüm hafta canım 😘

Tamamdır kaptanım 😘

Hakkındır canım at tabi ama trip atarken acemiligime de ver 😁

İyi yapmıssın canım ne kadar yersek sonrası o kadar zorluyor 👏
Ben bilmem isim bitsin trip atcam 😁😁

Back