• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet kuşum onu, sanki cevap yazmadın gibi geldi ya da ben mi kaçırdım acaba.

Hem de nasıl var ve yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. Normalde kardiyo vardı ama kaslar şişer diye onu yapmadım, galiba site içinde yürüyüşe çıkacağım. Ahh canım kaptanım, imam böyle yaparsa cemaat napar biliyosun :KK70:
Ya telefonu şarja takıp bebeler uyuyunca direk yattım cevap da veremedim sana. Yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysam tuü bana yazılmaz mi eksilere hiç 🤭🤭 çok iyi ilerliyorsun bence bugün çok güzel eksi göreceğiz senden

Günaydın kızlar mutlu sabahlar yoldayız son 100km. Kaptanlarjm sizin içinde uygun ise tartilip takımlara girmek istiyorum. Eğer takımlar uygun olmuyorsa ( kurallara uygun degilse) hazırlıkta olur . Siz karar verin 🤲💞 Ellssa Ellssa , Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar sabah tartildim bugün regli olduğum için artı çıktım aşırı sisim b
ve kaç gündür kabızlıkla uğraşıyorum nasıl olsa artık geliyor diye yiyeyim dedim.ama yiyemedim çünkü boyun fıtığı ağrım feci şekilde arttı mide bulantısı ve baş boyun ağrısı ile günü kapatıyorum. sadece 1 çatal pastadan alabildim. Eğer bu durum olmadaydi ne yalan söyleyeyim yiyecektim çünkü tatlı krizine girmistim🙈 neyse ins bu yememem yarina eksi olarak yansır diyorumm:) Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes @arke
Beni de regl vurdu canm son 2-3 gün kaldı gelmesine 😔

Hemen unutmadan dünkü menüyü yazayım
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta, 2 kaşık lor, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1 dilim tb ekmek yeşillik
14.00 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata, 1 bardak ayran
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça ızgara tavuk salata 1 bardak ayran
20.30 1 porsiyon olacak kadar nar kumkat, 7-8 fındık
3 litre su 7.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
1000006069.jpg

Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.75
Fark 0.05
Oran%0.072
Regl şişkinliğine yakalandım 🙈 perşembe diyetisyen kontrolünde 6.15dim neyse sağlık olsun artık
1000006067.jpg

günaydın 🩷

cumartesi tartısı ile açılışı yapayım dedim. başlangıç:71.95, takımlara alınıp alınmama konusunu kaptanlarıma bırakıyorum 🩷

Eklentiler

• f50a3ca1-b4e0-49f5-825e-70d736c6c43c.jpeg
    f50a3ca1-b4e0-49f5-825e-70d736c6c43c.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 0
Günaydın kızlar mutlu sabahlar yoldayız son 100km. Kaptanlarjm sizin içinde uygun ise tartilip takımlara girmek istiyorum. Eğer takımlar uygun olmuyorsa ( kurallara uygun degilse) hazırlıkta olur . Siz karar verin 🤲💞 Ellssa Ellssa , Boncuk2307 Boncuk2307
Ay seni yerim yaaa resmen km sayıyor canımsın inşallah en kısa zamanda da sağlıklı olarak istediğimiz kilo ya geldiğimiz günleri de görürüz
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.75
Fark 0.05
Oran%0.072
Regl şişkinliğine yakalandım 🙈 perşembe diyetisyen kontrolünde 6.15dim neyse sağlık olsun artık
Eki Görüntüle 3535118
Tebrikler kaptanimm💙
günaydın 🩷

cumartesi tartısı ile açılışı yapayım dedim. başlangıç:71.95, takımlara alınıp alınmama konusunu kaptanlarıma bırakıyorum 🩷
Hosgeldin canimm nasılsın kuzum

Ay seni yerim yaaa resmen km sayıyor canımsın inşallah en kısa zamanda da sağlıklı olarak istediğimiz kilo ya geldiğimiz günleri de görürüz

Tebrikler kaptanimm💙

İnşallah canım ikimizde son 2 3kg fazlalıkları hesap ettiğimiz günlere geliruz

canımsınnn 🩷🩷 çok şükür iyiyim psikolojik olarak kendime bir hafta vermiştim ağladım ağladım bütün stresi atabildiğim kadar attım işte olduğu kadar. şimdi kendind odaklanma zamanı diye düşündüm vücudum da toparladı az. sen nasılsın

Back