- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Ama onları akşam yemeği niyetine yedimCanım hem öğlen hem akşam abarti olmuş. Kurabiyeler kekler gevrekler havada uçuşuyor resmen. Yarın çok iyi bir dengeye ihtiyacın var, halledecegine eminim
Sabah ve öglen toplamda karbonhidrat fazla olmuş canım. Suyunu artirmalisin.
Aynen öyle canım benim
Aralara saklanmışsın zaaracemilik yapmışız, unuttuğumuz başkaları da olmuş
Biz böyle zararlı şeyler yapmıyoruz aman ha
Neyseki çok azıcık cozutmuşsun canım. Akşam karbonhidrat olmuş hep, yarına dengelersin.
Hic sorma kuşum yaa, kalan isimlerde görünce utandım ben, eyvah nasıl görmedim dedim. seçilenleri listeden silerek ilerliyordum, arada seni de silmişim demek
Acaba neler vardı o menüde
Spor inşallah kurtarmıştır, çünkü gayet güzel.
İster miyiz gerçekten
Kuşum bu hafta birlikteyiz, bol bol bekliyorum olur mu
Afiyet olsun canım, gözleme çok değilmiş günü de erken kapatmışsın zaten.
Afiyet olsun canım.
Akşamdır o
Sağoll canım beniimmBir harikaya imza atmışsın şekerim
Kahvaltı yanii pazar kahvaltısı patates sıcak ekmej tereyagında falan ev yapimı ekmek yapıyorum her pazarÖdül olarak ne yapmayı düşünüyorsun
Ayy o cok ise yariyorrr ben çok yaparım onu bende doldurayimm simdii yarın içeyim de kilomu korumuş olur yediklerimden hehehehe bide sirkeli su içicemBirde kabuklu ceviz ıslatcam sabaha hazır olsun
Oo en sağlıklısındanKahvaltı yanii pazar kahvaltısı patates sıcak ekmej tereyagında falan ev yapimı ekmek yapıyorum her pazar
Tamam canım sirkeli su cepteAyy o cok ise yariyorrr ben çok yaparım onu bende doldurayimm simdii yarın içeyim de kilomu korumuş olur yediklerimden hehehehe bide sirkeli su içicem
Kız ben seni mavi takıma aldım yaa seni de etiketledim görmedün müüüKız beni niye seçmediniz
Tamam canım sirkeli su cepte
KAlktınmi kııaazzzzz yudunladinmıiTamam canım sirkeli su cepte
Şimdi azıcık Trip mi atsak acaba.Canım hem öğlen hem akşam abarti olmuş. Kurabiyeler kekler gevrekler havada uçuşuyor resmen. Yarın çok iyi bir dengeye ihtiyacın var, halledecegine eminim
Sabah ve öglen toplamda karbonhidrat fazla olmuş canım. Suyunu artirmalisin.
Aynen öyle canım benim
Aralara saklanmışsın zaaracemilik yapmışız, unuttuğumuz başkaları da olmuş
Biz böyle zararlı şeyler yapmıyoruz aman ha
Neyseki çok azıcık cozutmuşsun canım. Akşam karbonhidrat olmuş hep, yarına dengelersin.
Hic sorma kuşum yaa, kalan isimlerde görünce utandım ben, eyvah nasıl görmedim dedim. seçilenleri listeden silerek ilerliyordum, arada seni de silmişim demek
Acaba neler vardı o menüde
Spor inşallah kurtarmıştır, çünkü gayet güzel.
İster miyiz gerçekten
Kuşum bu hafta birlikteyiz, bol bol bekliyorum olur mu
Afiyet olsun canım, gözleme çok değilmiş günü de erken kapatmışsın zaten.
Afiyet olsun canım.
Akşamdır o
Yeseydim devamı gelirdi. Bir yerde dur demem lazım canım. Küçük dilimi aliverdim zaten . Gerisini de ufaklığa yedirdim.Kıbrıs sana küstü
2 çatalla nasıl durdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?