Senin tüm günün ev dışındaymış canım, ben daha rahatım, iki gün götürmem gerekiyor sadece. Oruca başlayınca cidden çok rahat edersin.Ben her gün erken gidiyorum. Kurslarım da var saat dört buçukta cikiyorum çoğu zaman. Aman sağlık olsun. Haftaya da oruca başlarım mis gibi. Niyetliyim der geçerim kimse de ısrar edemez.
Karbonhidrat krizi tatlıdan falan daha fena bence. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Eve giren beyaz ekmeklere yutkunarak bakıyorum resmen. Nolur son gün tut kendini canım, yersen pişman olursun. Yarın bir parça yeme izni verirsin kendine.Günaydın kızlar mutlu sağlıklı sabahlar . Korkunç bir karbonhidrat krizi ile uyandım. Reglide yok niye böyle oldu bilmiyorum. 1 somon ekmeği yağlayip ballayıp yiyesim var . Sirkeli ılık suyumu içtim gözümün önünden bazlamalar.lavaşlar dans ediyor
Karbonhidrat krizi tatlıdan falan daha fena bence. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Eve giren beyaz ekmeklere yutkunarak bakıyorum resmen. Nolur son gün tut kendini canım, yersen pişman olursun. Yarın bir parça yeme izni verirsin kendine.
Darısı benim başımaaKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Epeydir ekmek yemedigimi farkettim sen boyle yazınca. Ağzına bir ker dokundu mu geri alamiyorsunGünaydın kızlar mutlu sağlıklı sabahlar . Korkunç bir karbonhidrat krizi ile uyandım. Reglide yok niye böyle oldu bilmiyorum. 1 somon ekmeği yağlayip ballayıp yiyesim var . Sirkeli ılık suyumu içtim gözümün önünden bazlamalar.lavaşlar dans ediyor
Öyle canım 8.15 de evden çıkıp en erken girdigim akşam 5.Senin tüm günün ev dışındaymış canım, ben daha rahatım, iki gün götürmem gerekiyor sadece. Oruca başlayınca cidden çok rahat edersin.
Benim de korkum var. Kış aylarinda çıkmayı gözüm kesmiyor. Bir iki kere denedim. Buzdan dolayı arabanın hakimiyeti gidince bende de oluyor o panik. Kar ne zaman kkalkarsa o zaman başlıyorum bende sürüşeKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Tebrik ederim canımKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Kızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Tenrik ederim canımKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Amin canım darısı başına. Ben de çok iyi kullanabiliyordum eşimin yanında ama tek başıma çıkmamıştım. Bence sen de güvenli bir yerde tek başına dene, o cesaret gelecektir.Darısı benim başımaa
Tebrik ederim canım direksiyonum falan gayet iyi reflekslerimde yerinde çok panik bir tipim ve korkuyorum
Ben de bayağıdır yemiyorum ama içim gidiyor.Epeydir ekmek yemedigimi farkettim sen boyle yazınca. Ağzına bir ker dokundu mu geri alamiyorsun
Öyle canım 8.15 de evden çıkıp en erken girdigim akşam 5.
Erzurumda zor tabi canım, kar sıkıntılı. Ben geçen gece yağmurlu havada kullandım, iki kere kalbim ağzıma geldi.Benim de korkum var. Kış aylarinda çıkmayı gözüm kesmiyor. Bir iki kere denedim. Buzdan dolayı arabanın hakimiyeti gidince bende de oluyor o panik. Kar ne zaman kkalkarsa o zaman başlıyorum bende sürüşe
Evte canım çok şükür başardım, çok teşekkür ederim. Bundan sonra ben de hep kullanırım.Tebrik ederim canımbı cesaret lazım gerisi geliyor sen onu basarmissin inan tek başına daha kolay oluyor ben de öyle başladım 10 yıldır çok şükür devam
Amin canım inşallah.Masallah canım kazasız belasız inşallah .
Ben kahve müzik için biraz daha bekleyeyimTenrik ederim canım
Ben her gün yollardayım bir süre sonra elin de gözün de alışıyor ,
Bana sabahları trafik terapi gibi.
Kahvemi termosuma koyup işe gidiyorum yolda müzik kahve eşliğinde
Darısı bana Ama önce ehliyet almam Sonra arabayı sürmeyi öğrenmem lazımKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Selamlar
Dünkü menüm
Sabah7.30
2 haşlanmış yumurta
Öğle:12.30
1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
1 kase yeşil salat
Ara: 16.30 civarı
1 kase yulafa 3 ceviz 1 muz
Akşam 19.30
4 peynirli pizza küçük ama hamuru en incesinden, sırf peynir vardı
Su:2.5 lt
Spor: yok malesef
Bu hafta sadece Pazartesi spor yapabildim
Akşamı zor ediyorum yapabilirsem bu akşam yapıcam
Yarın ne çıkacak inanılmaz bir sürpriz olacak
Hiç tartılmadım
Ayva tatlısı hatiç hiç kaçamağım yok yediklerime de dikkat ettim
Hafif şişkinlik var , gün içerisinde bol bol zencefilli çay içeceğim
Akşam da yoğurt zencefille kapatma planım var
Haydı bakalım
LenaG Sem2024
aminn kuzum sağolasınÇok haklisn canım, neden korkuyorum bilmiyorum artık imkanlar çok daha kolay, kaldı ki çocuk da değilim maşallah kizlarina da sana daAllah onlara da sana da kolaylık ve bol bol sağlık versin inşallah
hadi gözün aydın canım, bundan sonrası çok daha kolay olacak inşallahKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
di mi yaaaGünaydın kızçeler
Yarın bir geçse eyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?