Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar mutlu sağlıklı sabahlar . Korkunç bir karbonhidrat krizi ile uyandım. Reglide yok niye böyle oldu bilmiyorum. 1 somon ekmeği yağlayip ballayıp yiyesim var . Sirkeli ılık suyumu içtim gözümün önünden bazlamalar.lavaşlar dans ediyor

Ben her gün erken gidiyorum. Kurslarım da var saat dört buçukta cikiyorum çoğu zaman. Aman sağlık olsun. Haftaya da oruca başlarım mis gibi. Niyetliyim der geçerim kimse de ısrar edemez.
Senin tüm günün ev dışındaymış canım, ben daha rahatım, iki gün götürmem gerekiyor sadece. Oruca başlayınca cidden çok rahat edersin.

Kızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.

Karbonhidrat krizi tatlıdan falan daha fena bence. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Eve giren beyaz ekmeklere yutkunarak bakıyorum resmen. Nolur son gün tut kendini canım, yersen pişman olursun. Yarın bir parça yeme izni verirsin kendine.

Yok kuzum tutuyorum kendimi. Çünkü biliyorum başlarsam sonu gelmez. Benim tek sorunum zaten ekmek. Ekmek aşığıyım.

Darısı benim başımaa
Tebrik ederim canım direksiyonum falan gayet iyi reflekslerimde yerinde çok panik bir tipim ve korkuyorum

Epeydir ekmek yemedigimi farkettim sen boyle yazınca. Ağzına bir ker dokundu mu geri alamiyorsun
Senin tüm günün ev dışındaymış canım, ben daha rahatım, iki gün götürmem gerekiyor sadece. Oruca başlayınca cidden çok rahat edersin.
Öyle canım 8.15 de evden çıkıp en erken girdigim akşam 5.

Benim de korkum var. Kış aylarinda çıkmayı gözüm kesmiyor. Bir iki kere denedim. Buzdan dolayı arabanın hakimiyeti gidince bende de oluyor o panik. Kar ne zaman kkalkarsa o zaman başlıyorum bende sürüşe

5 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik ile omlet, 10 ceviz 6 badem, 1 dilim tb ekmek roka havuç 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 tk tahin 1 çk chia 1çk keten tohumu 1 çk ham kakao yarım cennet hurması
18.30 1 kase yer pancarı yemeği, 4 kaşık zeytinyağlı karnabahar,3 kaşık yoğurt 1 tane közlenmiş patates
20.30 3 pötibor
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Tebrik ederim canım bı cesaret lazım gerisi geliyor sen onu basarmissin inan tek başına daha kolay oluyor ben de öyle başladım 10 yıldır çok şükür devam

Masallah canım kazasız belasız inşallah .

Selamlar
Dünkü menüm
Sabah7.30
2 haşlanmış yumurta

Öğle:12.30
1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
1 kase yeşil salat

Ara: 16.30 civarı
1 kase yulafa 3 ceviz 1 muz

Akşam 19.30
4 peynirli pizza küçük ama hamuru en incesinden, sırf peynir vardı

Su:2.5 lt
Spor: yok malesef

Bu hafta sadece Pazartesi spor yapabildim
Akşamı zor ediyorum yapabilirsem bu akşam yapıcam
Yarın ne çıkacak inanılmaz bir sürpriz olacak
Hiç tartılmadım
Ayva tatlısı hatiç hiç kaçamağım yok yediklerime de dikkat ettim
Hafif şişkinlik var , gün içerisinde bol bol zencefilli çay içeceğim
Akşam da yoğurt zencefille kapatma planım var
Haydı bakalım
LenaG Sem2024

Tenrik ederim canım
Ben her gün yollardayım bir süre sonra elin de gözün de alışıyor ,
Bana sabahları trafik terapi gibi.
Kahvemi termosuma koyup işe gidiyorum yolda müzik kahve eşliğinde

Darısı benim başımaa
Tebrik ederim canım direksiyonum falan gayet iyi reflekslerimde yerinde çok panik bir tipim ve korkuyorum
Amin canım darısı başına. Ben de çok iyi kullanabiliyordum eşimin yanında ama tek başıma çıkmamıştım. Bence sen de güvenli bir yerde tek başına dene, o cesaret gelecektir.
Epeydir ekmek yemedigimi farkettim sen boyle yazınca. Ağzına bir ker dokundu mu geri alamiyorsun

Öyle canım 8.15 de evden çıkıp en erken girdigim akşam 5.
Ben de bayağıdır yemiyorum ama içim gidiyor.

Senin saatler yoğunmuş canım.
Benim de korkum var. Kış aylarinda çıkmayı gözüm kesmiyor. Bir iki kere denedim. Buzdan dolayı arabanın hakimiyeti gidince bende de oluyor o panik. Kar ne zaman kkalkarsa o zaman başlıyorum bende sürüşe
Erzurumda zor tabi canım, kar sıkıntılı. Ben geçen gece yağmurlu havada kullandım, iki kere kalbim ağzıma geldi.
Tebrik ederim canım bı cesaret lazım gerisi geliyor sen onu basarmissin inan tek başına daha kolay oluyor ben de öyle başladım 10 yıldır çok şükür devam
Evte canım çok şükür başardım, çok teşekkür ederim. Bundan sonra ben de hep kullanırım.
Masallah canım kazasız belasız inşallah .
Amin canım inşallah.
Tenrik ederim canım
Ben her gün yollardayım bir süre sonra elin de gözün de alışıyor ,
Bana sabahları trafik terapi gibi.
Kahvemi termosuma koyup işe gidiyorum yolda müzik kahve eşliğinde
Ben kahve müzik için biraz daha bekleyeyim

Darısı bana Ama önce ehliyet almam Sonra arabayı sürmeyi öğrenmem lazım

Afiyet şifa olsun canım. Bende sporzedeyim yapamiyorum

Çok haklisn canım, neden korkuyorum bilmiyorum artık imkanlar çok daha kolay, kaldı ki çocuk da değilim maşallah kizlarina da sana da Allah onlara da sana da kolaylık ve bol bol sağlık versin inşallah
aminn kuzum sağolasın

glutensize başlarsan hem tariflerle hem de moral motivastonla destek olurum sana, sen yeterki başladım de

hadi gözün aydın canım, bundan sonrası çok daha kolay olacak inşallah

Günaydın kızçeler
Yarın bir geçse eyiydi
di mi yaaa

bu hafta bana da bi geçmedi, gelmek bilmedi cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…