Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

05 Aralik Perşembe Menum
13:30 Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmekten peyaz beynirli domatesli tost
1 kase kozlenmis biber tursusu(aslinda tursu degil ama ismini bilmiyorum kizlar cam kavonozlarda satiliyir ya kspya biber ne deniyor ona )
Kuru üzüm (miktari emin olmasam da 10 15)

16:30
1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma
12 antep fistigi

Aksam 19:30
2 bardak Ayran

Su 2 litre

Sem2024 LenaG

Afiyet olsun canım gayet güzel . Hele sabahki ekmekler beyaz değilse harika

Afiyet olsun canım gayet güzel . Hele sabahki ekmekler beyaz değilse harika
Degil eksi maysli ama buyukler csnim o yuzden yerken vicdan azabi cekiyorumkalorisini de biliyorum iki dilim 330 kalori ama bugunluk kalorimi hesapladim 1200 1300 civari tabi hizli kilo vermek icin 1000 e indirsem iyi olacak ama sabahlari gozum de midem de doymuyor

Ben her gün erken gidiyorum. Kurslarım da var saat dört buçukta cikiyorum çoğu zaman. Aman sağlık olsun. Haftaya da oruca başlarım mis gibi. Niyetliyim der geçerim kimse de ısrar edemez.

Benim 50 kaptanım. 50’de sabitleneyim yeterli olur

Dünkü Menüm,

Sabah 10:00
1 kuru kayısı
1 tane çavdarlı karabuğdaylı grissine
9 antep fıstığı

Öğle 12:00
4 yk köri soslu tavuk
2.5 yk karabuğdaylı yeşillikli yoğurtlu meze
Yarım elma
1 ceviz

Akşam 16:00 (günü burada kapattım sonra da bir şey yemedim bayağı doymuştum)
150-200 gr dana bonfile
6-7 dilim elma patates( bunu yedikten sonra bayağı vicdan yaptım)
2 tane rulokat adedi (17 kalori olarak gördüm 34 kalori)

Su çok az içtim. 1-1.5 arası Dışarıdaydım hep. Aklıma gelmedi
8200 adım

LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Canım bu menulerle emin ol göreceksin . Önemli olan senin vücudun icin gerekli olan diyeti bulman. Ben 2 ay boşuna debelendim. Gruptan uzaklaşma grup bilinci ekstra motivasyon.
Kesinlikle katılıyorum. Dün canım mesela daha fazla patates yemek istiyorum. Sonra frenliyorum dur diye. Nasıl yazıcan falan diyorum. Grup direkt sorumluluk yüklüyor Normalde olsa yerdim bitene kadar.
Omlet belki peynirli yumurta, kaynamış asla yiyemem, pişmemiş az pişmiş asla yiyemem, beyazını yemem
Ayy ben de böyleyim. Haşlanmış yumurtanın kokusuna dahi dayanamam. Omlet olsun menemen olsun çok severim. Omlet yaptığım zaman da iyi pişecek cıvıklık kalmayacak.

İkigune kad
Teşekkür ederim bugünlerde kendimi iyi hissetmiyorum suyu da az içiyorum deneeim dediğini teşekkür ederim

Kaptanım 1 Ocak 2025 hedefim 52
Gerçek hedefim 45 i ucundan gormek 48 de sabit kalmak. Koruma dönemi çok zor ya.

Çok teşekkür ederim kaptanicem evet abur cubur fazlalığını atamadım nedense hiç mutfaktan çıkamıyorum sürekli mutfaktayim kötü hissettigim he an atistiriyirum düzen bulamadim

1 Ocak hedefim 84 kiloyu görebilmek canım, varmak istediğim son nokta 55 falan ama 60a da razıyım ilk etapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…