Reçel de olur birde arasına lokum evvalaar olsun
kız petibör arasına çilek reçeli sürülür mü
Agzinin tadini biliyosun kaptanÜffffffff ev reçeli koyu koyu olacak . Ama çiçekler dağ çileği olacak minik minik kokulu kokulu . Çatalla ez sür . Çocukluğumun atıştırmalık.
Agzinin tadini biliyosun kaptan
05 Aralik Perşembe Menum
13:30 Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmekten peyaz beynirli domatesli tost
1 kase kozlenmis biber tursusu(aslinda tursu degil ama ismini bilmiyorum kizlar cam kavonozlarda satiliyir ya kspya biber ne deniyor ona )
Kuru üzüm (miktari emin olmasam da 10 15)
16:30
1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma
12 antep fistigi
Aksam 19:30
2 bardak Ayran
Su 2 litre
Sem2024 LenaG
Degil eksi maysli ama buyukler csnim o yuzden yerken vicdan azabi cekiyorumAfiyet olsun canım gayet güzel . Hele sabahki ekmekler beyaz değilse harika
Ben her gün erken gidiyorum. Kurslarım da var saat dört buçukta cikiyorum çoğu zaman. Aman sağlık olsun. Haftaya da oruca başlarım mis gibi. Niyetliyim der geçerim kimse de ısrar edemez.Ben. Çok erken gittiğim günler hazırlayıp götürmek zorunda kalıyorum. Yarın da öyle yapacam mesela. Diğerlerinin ne dediği umurumda olmaz da lahmacuna karşı koymak çok zor olur..
Hedefe az kalmış zaten canım benim
İnşallahTuz ve şekeri sıfırla, suyu bol iç, ödem kalmaz inşaAllah
Benim 50 kaptanım. 50’de sabitleneyim yeterli olurKizlar kizlar son günümuz.
@Sitare55 nurovic @Fitt_anne Cakinin Gelini arke @Ilyusa @-Murphy- @noram @bluegreeneyes @yosunlupapatya Boncuk2307 @Jou @Queen-zen malahit @Jasminium84 Faunaa
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gectietiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.
Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.
Hep beraber hedefe yürüyoruz .
Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyoristahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim
Benim 1 Ocak 2025 hedefim 73
Hedefim 57 kilo ama
Büyuk hedefim 49 kilo olmak
Kesinlikle katılıyorum. Dün canım mesela daha fazla patates yemek istiyorum. Sonra frenliyorum dur diye. Nasıl yazıcan falan diyorum. Grup direkt sorumluluk yüklüyorCanım bu menulerle emin ol göreceksin . Önemli olan senin vücudun icin gerekli olan diyeti bulman. Ben 2 ay boşuna debelendim. Gruptan uzaklaşma grup bilinci ekstra motivasyon.
Ayy ben de böyleyim. Haşlanmış yumurtanın kokusuna dahi dayanamam. Omlet olsun menemen olsun çok severim. Omlet yaptığım zaman da iyi pişecek cıvıklık kalmayacak.Omlet belki peynirli yumurta, kaynamış asla yiyemem, pişmemiş az pişmiş asla yiyemem, beyazını yemem
Teşekkür ederim bugünlerde kendimi iyi hissetmiyorum suyu da az içiyorum deneeim dediğini teşekkür ederimCanimmmm afiyet şifa olsun menü çok kalabalık o yüzden şu içmen şart. Kendine motivasyon matarasi al içine 1 dilim limon 1 kabuk tarçın koyabilirsin yada karanfil belki tadını sever şu içersin. Bende senin gibiydim ufak atistirmaliklar daha çok ödem yapiyor. Ama kilon çok değil o yüzden birsey diyemiyorum
Kaptanım 1 Ocak 2025 hedefim 52Kizlar kizlar son günümuz.
@Sitare55 nurovic @Fitt_anne Cakinin Gelini arke @Ilyusa @-Murphy- @noram @bluegreeneyes @yosunlupapatya Boncuk2307 @Jou @Queen-zen malahit @Jasminium84 Faunaa
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gectietiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.
Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.
Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyoristahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim
Hedefim 57 kilo ama
Çok teşekkür ederim kaptanicem evet abur cubur fazlalığını atamadım nedense hiç mutfaktan çıkamıyorum sürekli mutfaktayim kötü hissettigim he an atistiriyirum düzen bulamadimGünaydın canım
Günaydııınn
Afiyet olsun gün içinde abur cubur fazla olmuş evet sağlıklı ama kısa aralıklarla yemişsin. Bir de su olayını çözersen çok rahat edersin
Ye tatlıyııı getir Hakkı yıııı
Afiyet olsun güzel bir menüvücudunun ihtiyacı varmış demek iyice dinlenmek iyi gelmiştir
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Afiyet olsunsabah çok az olmuş, anaa ne güzel okuyordum ayva tatlı nerden çıktııı
Bir nevi lahmacun gibiyse 1 tane ok dir
Tünaydın Ceeee
Ayy çok sevindiiimm lig değişmiş tebrik ederim canım.o rakamın üstü yeşil olana kadar devammm obez yazmayacak sağlıklı yazacak inşallah
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canımkendini toparlaman çok daha önemli halsiz hissediyorsundur
Sakin tuttuğun mideye biraz ağır gelebilir
Tünayydııınn
1 avuç bişi yapmaz yahu afiyet olsun
Tünaydınlaaarrr
Teşekkür ederim canım
Evettt
1 Ocak hedefim 84 kiloyu görebilmek canım, varmak istediğim son nokta 55 falan ama 60a da razıyım ilk etapta.Kizlar kizlar son günümuz.
Hayitlatma:
Yeni yila da az kaldi .
Hedefim 57 kilo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?