- 18 Mart 2018
- 30.574
- 121.574
- 598
- 35
Merak etme kaptanım, ilk defa uygulamıyorum, daha önce çok deneyimledimAfiyet şifa olsun ama çok az senin için korkmaya başladım. Daha önce aynısını yaptım hastanelik oldum tüm değerlerim dipledi 2 gün hastanede yattim . Lütfen dikkat et.
Suan hic canım yumurta istemedi kaptanım detox çorba yaptım akşama kıvırcık arası labneli yumurta yiyecem bide corba icerimKizlar kizlar son günümuz.
@Sitare55 nurovic @Fitt_anne Cakinin Gelini arke I Ilyusa -Murphy- @noram @bluegreeneyes yosunlupapatya Boncuk2307 Jou Queen-zen @malahit @Jasminium84 Faunaa
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gectietiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.
Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.
Hep beraber hedefe yürüyoruz .
Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyoristahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim
Benim 1 Ocak 2025 hedefim 73
Hedefim 57 kilo ama
Büyuk hedefim 49 kilo olmak
Tebrik ederim, darısı banaKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Kizmin saglik sorunlarindan dolayi gelemedim canimKizlar kizlar son günümuz.
@Sitare55 nurovic @Fitt_anne Cakinin Gelini arke I Ilyusa -Murphy- @noram @bluegreeneyes yosunlupapatya Boncuk2307 Jou Queen-zen @malahit @Jasminium84 Faunaa
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gectietiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.
Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.
Hep beraber hedefe yürüyoruz .
Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyoristahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim
Benim 1 Ocak 2025 hedefim 73
Hedefim 57 kilo ama
Büyuk hedefim 49 kilo olmak
Süpersin canım devamını diliyorum inşallah güzel günlerde kullanKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Tünaydınnn kızlar gece yine zombi gibiydik o yüzden sabah uykusuna yatınca bebeler bende yattım biraz iyi geldi anca bakabiliyorum buraya da . Yarın tartı günü niye bilmiyorum çok umudum yok beslenmeme de dikkat ettim ama böyle bir umutsuzluk kapladı içimi hayrolsun
Yok ya önceden tartıliyordum strese sokuyor beni artık tartilmiyorumHiç tartilmadjnmi canim ben günde 2 kere tartiliyorum..
ayy tebrik ederim kuzumm bende aktif başladım şükür kızı bırakıp alıyorum işte :)Kızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Amin canım, hızlıca yap bence. Ehliyeti alıp sürmeyi de öğrenince hiç ara vermeden devam edersen iş kolay. Ben çok ara vermiştim, cesaret edemedim o yüzden.Darısı bana Ama önce ehliyet almam Sonra arabayı sürmeyi öğrenmem lazım
Sağol canım benim çok teşekkür ederim.hadi gözün aydın canım, bundan sonrası çok daha kolay olacak inşallah
Amin canım inşallah.Tebrik ederim, darısı bana
Amin canım çok teşekkür ederim.Süpersin canım devamını diliyorum inşallah güzel günlerde kullan
Ben de seni tebrik ederim canım, ne güzel işte kendi işimizi kendimiz göreceğiz artık, kimseye bağımlı olmak yok yaşasın.ayy tebrik ederim kuzumm bende aktif başladım şükür kızı bırakıp alıyorum işte :)
Son 20 saataminn kuzum sağolasın
glutensize başlarsan hem tariflerle hem de moral motivastonla destek olurum sana, sen yeterki başladım de
hadi gözün aydın canım, bundan sonrası çok daha kolay olacak inşallah
di mi yaaa
bu hafta bana da bi geçmedi, gelmek bilmedi cumartesi
-Murphy- kııaaazzzzzz nasıl gidiyoree
Tiroid varsa tabi dr a git iyi bende sonunda 69za indim bakalim yarin ne olcakjouummm valla o kadar dikkat ediyorum veremiyorum ya doktora gidicem en son troid yüzünden şiştim de şiştim vallahisenin nasıl gidiyor beybiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?